Home - Články - Tarotový horoskop na zimní dovolenou

Tarotový horoskop na zimní dovolenou

sdílet článek na facebooku
vloženo 7. 12. 2015

Tarotový horoskop na zimní dovolenou

Už víte, kam letos vyrazíte na zimní dovolenou? Váš velký tarotový horoskop vám prozradí, kde nejlépe načerpáte nové síly a co vás tam čeká!



Beran

Karta Ďábel věští, že budete v pokušení přemlouvat vaše blízké nebo partnera, ať jedou s vámi přesně tam, kam se toužíte podívat. Je však otázka, jestli to opravdu až tak moc chcete, nad tím byste se měli zamyslet, abyste předešli zbytečným konfliktům a sporům. Nejspíš jste totiž podlehli příliš dotěrné reklamě cestovní kanceláře nebo přikrášleným řečem někoho z vašich známých. Vaše vysněná destinace vám ve skutečnosti nepřinese to, co očekáváte, proto bude lepší nápad myslet na předem a být svolní ke kompromisům. Když dáte na názor své rodiny nebo své drahé polovičky, budete nakonec příjemně překvapeni a uvidíte, že vám vůbec nebude překážet, že z vašeho původního plánu sešlo!
Na dovolené byste si měli dávat pozor na přílišné utrácení, ke kterému vás to bude svádět. Nemusíte mít vždy všechno, co vypadá lákavě, i s malým kapesným si můžete užít báječné zimní volno. Co třeba zkusit si vařit sami místo každodenního chození do restaurace? A určitě přijdete na spoustu dalších nápadů, jak si dopřát všechno po čem toužíte a zároveň se nezruinovat!

Býk

Karta Eso mečů vám přináší velmi jasné vyhlídky na to, kam a s kým byste měli vyrazit. Již v nejbližší době se to před vámi jasně ukáže jako hotová věc a bude vám to připadat jako skvělý nápad – takže není důvod do toho nejít! Při výběru dovolené budete uvažovat po všech stránkách racionálně a nenecháte se ovlivnit emocemi. Pojedete někam, kde jste ještě nebyli, tak, aby vás to vyšlo levně a všechno budete mít předem přesně naplánované.
Během odpočinkových dní budete ovšem taky mít sklon chovat se až příliš rozumově a to relaxaci vůbec nepřeje! Vždyť přemýšlet a být pořád ve střehu musíte být v práci, na dovolené máte nárok dát si trochu pohov. Když nebude všechno šlapat podle plánu a váš program nebude přesný jako hodinky, budete mít sklony k nervozitě a možná si to odskáče váš protějšek nebo rodina. Dopřejte si raději trochu více klidu a opravdové pohody, i za cenu toho, že si nebudete moct odškrtnout, že jste stihli navštívit všechny místní atrakce. Je mnohem lepší nápad naplánovat si program volněji a nechat si prostor, ať ho dotvoříte podle své momentální nálady a chuti!

Blíženci

Karta Osm holí je předzvěstí dovolené v rychlém tempu, máte huť žít naplno a taky to uděláte! Pokud by vám v tom někdo bránil, nebudete se cítit ve své kůži. Je proto důležité, abyste vyrazili se stejně dynamickými a činorodými lidmi jako jste vy sami – vy sami nejlépe víte, jestli je to váš protějšek, příbuzní nebo spíš partička starých přátel nebo kolegové. Při výběru destinace se vám vyplatí spontánnost a jistá dávka nekonvenčnosti a originality. Nejlepší nabídka bude ta, která se objeví nečekaně a ne poslední chvíli – počítejte s tím a až se objeví, neváhejte a skočte po ní! Navíc to bude ještě i za výhodnou cenu.
Až budete na místě, s nějakým lenošením a nicneděláním raději příliš nepočítejte. Pořád budete mít co dělat a bude vás to bavit. I když vás někdy propadne chvilková lenost, snažte se jí nepodlehnout, protože později byste litovali, že jste si zbytečně nechali ujít skvělé zážitky a že jste třeba místo celodenního výletu proseděli krásný sluneční den na chatě. Raději si dopřejte pár dní domácího lenošení už před odjezdem, ať pak máte energii poznávat nová místa!



Rak

Karta Král mincí vám radí dívat se na výběr letošní dovolené čistě pragmaticky. Kam se již dlouho chystáte, ale dosud nebyla příležitost? Co je momentálně nejlevnější, jsou nějaké slevové akce? A co vaše rodina, jak nejlépe skloubit potřeby všech jejich členů? To všechno budou otázky, na které byste si měli zodpovědět, než se pustíte do rezervace pobytu. A pozor – budete to muset udělat vy sami! Odpovědnost za organizaci zimních radovánek pro vaše nejbližší nebo pro skupinu přátel totiž leží tentokrát jen a pouze na vás! Budete si vážit důvěru, kterou do vás ostatní vloží a věnujete tomu hodně času a energie, aby všechno klaplo na výbornou.
Otázka rozpočtu a financí bude během zimní dovolené pro vás klíčová. Všechno se bude točit kolem toho, jak si i s omezeným stavem konta dopřát co nejvíce toho příjemného a hezkého. Ale naštěstí na to budete mít dobrý čich a všichni vás za to budou chválit. Budete mít příjemný pocit, že můžete být své rodině nebo partnerovi oporou na kterou se může spolehnout nejen ve vážných věcech, ale i tehdy, když přijde na volný čas a příjemné stránky života.

Lev

Karta Sedm mincí vám přináší optimistické vyhlídky na krásné zimní dny volna, i když hodně dlouho to bude vypadat povážlivě a bude viset velký otazník nad tím, jestli letos vůbec někam vyrazíte. Možná to budete mít nejisté s pracovním volnem, možná bude ve hře omezený rozpočet nebo se objeví nějaké nedorozumění v rodinných domluvách. Navzdory překážkám však neztrácejte dobrou náladu, protože osud vás nakonec odmění příjemným překvapením a splní vám vaše sny – jen si musíte počkat, nesnažte se řešit to předčasně!
Na dovolené vás bude bavit dělat něco, co bude nejen příjemné, ale zároveň užitečné a posune vás to kupředu. Třeba si zdokonalovat své dovednosti v nějakém zimním sportu nebo procvičit konverzaci v cizím jazyce. Bude pro vás důležité mít pocit, že ani ve svém volném čase nezahálíte, ale pracujete sami na sebe a zlepšujete si své schopnosti a znalosti. Víte totiž, že někdy později se vám to vyplatí, a navíc ze sebe budete mít dobrý pocit. Co na tom, že vaše rodina se na tuto vaši snahu možná bude dívat trochu skepticky – vy sami přece nejlépe víte, co chcete a potřebujete!

Panna

Karta Páže mečů vám dává příslib, že nudu letos v zimě rozhodne nezažijete! Je to totiž karta nových a svěžích podnětů, takže vás čeká něco, co jste dosud nikdy nezkusili nebo co vám připadalo až příliš odvážné. S vašimi přáteli si budete užívat trochu příjemného adrenalinu, který vás nabije novou energií a dá vám pocit, že život skutečně stojí za to. Nápad vyzkoušet něco netradičního přijde od někoho z vašeho blízkého okolí a bude to pro vás úžasná inspirace – k tomuto se rozhodně musíte přidat a jít do toho, jiná možnost zkrátka nebude!
Při tom všem si však dávejte pozor, ať to s riskováním nepřepísknete až příliš. Je skvělé udělat něco nekonvenčního a vybočit ze zajetých kolejí, ale pořád byste měli mít v hlavě otázku, jestli to co vás láká je rozumné nebo je to už za hranicí přílišného nebezpečí. Pozor si dávejte například na hrozící úrazy při sportu, ale také na hrozící spory s blízkými lidmi ohledně vašeho společného programu. Nemusíte je přece vždy stáhnout na tu nejdobrodružnější možnost, když nejde jeden z nich, možná se nechá přemluvit někdo jiný...

Váhy

Karta Deset mincí vám věští nádhernou dovolenou ve znamení hojnosti a dostatku! A to je dobrý důvod se na ni těšit! Peníze v rozpočtu vám chybět rozhodně nebudou, a díky tomu si budete moct dopřát něco trochu luxusnějšího než obvykle. Když se k tomu navíc přidá výhodná slevová akce, čeká vás zimní volno ve velkém stylu v luxusním rekreačním centru s vybranými gurmánskými pochoutkami a ubytováním, které vám bude leckdo závidět!
Jenomže materiální požitky nejsou všechno, řekněme si to na rovinu! Dejte si proto pozor, ať kvůli nim nezanedbáte dobré vztahy se svým partnerem nebo s blízkými, kteří pojedou s vámi. V některých chvílích si možná uvědomíte, že vaše rozhovory se točí jen kolem toho, co si dát dnes k večeři a jaké víno se k tomu hodí. Zkuste však občas zabrousit i do trochu hlubších témat a mluvit o životě, o pocitech, rozebírat zajímavé události a zážitky – uvidíte, že to prohloubí vaše vztahy mnohem více! Ze slavnostního jídla se pak stane pouze příjemná kulisa, nikoliv základní téma konverzace, a tak by to mělo být!

Štír

Karta Rytíř holí vám připomíná, že toužíte dopřát si nějakou změnu, ať už si to přiznáváte nebo nikoliv. Nějak už vás neláká každoroční lyžování nebo pobyt na chalupě, pořád se stejnými lidmi a na stejném místě – nebo se aspoň podobají jako vejce vejci! Neváhejte a podívejte se na věc jinak – ať už si o tom vaše rodina a známí myslí cokoliv! Je to váš volný čas a když vás lákají neznámé vody, proč to nezkusit!
Nakonec stejně nejspíš zjistíte, že k naplnění vaší touhy po změně vlastně stačí jen málo. Možná objevíte nějaké nové možnosti, kam si udělat výlet v okolí vaší chalupy – jen vás to předtím nenapadlo! Nebo třeba vyměníte sjezdové lyže za běžky a najednou bude všechno úplně jiné a nové. Stačí jít s odvahou do zkoušení nových věcí, není potřeba měnit vaše zažité zvyklosti od základu. Budete objevovat kouzlo nepoznaného na známých místech, zkoušet nové věci se starými přáteli nebo třeba experimentovat se sportovním náčiním, které se vám léta válí na půdě zděděné po strýci! A bude to stát za to, na letošní zimní zážitky jen tak snadno nezapomenete!

Střelec

Karta Velekněz vám prozrazuje, že při výběru dovolené máte letos sklon řídit se tím, co se od vás tak nějak očekává, zkrátka dělat věci tak, jak je dělají ostatní. To však není to pravé ořechové pro vaši dobrodružnou Střeleckou povahu a někde uvnitř své duše to jasně pociťujete. Přesto se však pořád řídíte názory autorit, vždyť co tomu řekne třeba babička, co si pomyslí vaši známí, když vyrazíte tam nebo tam, někam do neznáma... Raději hezky do nejbližšího lyžařského centra, ať pak můžete všem po dovolené ukazovat fotografie zasněžené idylky a vaší dokonalé rodiny jako vystřižené z televizního seriálu!
Proč však nepopustit uzdu své fantazii a nevyrazit si na místo, o kterém jste nedávno četli a začalo vás ohromně lákat? V zimě tam nejspíš nebude příliš mnoho turistů, takže to bude až překvapivě dobrá volba. Místo nudného diktátu konvencí se budete řídit svým vnitřním hlasem a budete příjemně překvapeni, že váš nápad se setká s velmi pozitivním ohlasem i u vaší rodiny nebo protějšku. A kdyby se vám náhodou nepovedlo je nadchnout až natolik, aby vyrazili s vámi, co vám brání zlákat na neobvyklé zimní dobrodružství pro změnu někoho z vašich přátel?

Kozoroh

Karta Čtyři meče je jasným znamením, že letošní zimní dovolená bude především o kompromisech. Zní to možná trochu fádně, ale kupodivu to vůbec nebude nuda. Ale pozor – hlavně si pak během volných dní nesmíte s rodinou nebo protějškem navzájem vyhazovat na oči, že ve skutečnosti jste chtěli něco jiného, nechtěli jste do hor ale za památkami, nechtěli jste bydlet v hotelu ale na romantické chatě a podobně. Když se jednou domluvíte, už to dál neřešte, protože by to jenom zbytečně vytvářelo napjatou atmosféru. Ať už bude výsledkem vašeho kompromisu cokoliv, věřte tomu, že si to nakonec překvapivě dobře užijete!
Během dovolené vás bude bavit nejen společnost, ale také samota – myslete na to a naplánujte si podle toho svůj program. Jako Kozorozi patříte spíš mezi introverty, proto vám vždy dobře padne utáhnout se někam s dobrou knížkou nebo si vyjít na procházku zasněženou krajinou jen tak osamotě. To může být trochu oříšek hlavně v případě, že máte malé děti, ale když si pro ně na některé večery zajistíte hlídání nebo je třeba pošlete na tábor a vy si vyrazíte do hor jen s partnerem, bude to pro vás balzám na duši.

Vodnář

Karta Král pohárů vám věští romantickou zimní dovolenou plnou lásky a něžných citů! Jasná volba je vyrazit si za odpočinkem ve společnosti své lásky a dopřát si několik příjemných dní jen ve dvou, aniž by vás kdokoliv nebo cokoliv mohlo rušit. Dopřejte si třeba dovolenou ve stylu wellness, při které si báječně zregenerujete nejen své tělo, ale také duši. Že jste zrovna nezadaní? Nebo vám to v partnerství či manželství skřípe a na nějakou romantiku nemáte ani pomyšlení? Počkejte si nějaký týden a uvidíte, jak se věci vyvinou, nejspíš budete velmi mile překvapeni! Nezadaní Vodnáři narazí na zajímavého člověka a možná právě letošní zimní dovolená bude jednou patřit mezi vaše nejkrásnější společné vzpomínky!
Vaši společnost a projevy náklonnosti si však během volných zimních dnů zaslouží nejen váš protějšek, ale i další lidé, kteří jsou vám drazí – láska přece nekvete jen mezi milostnými partnery! Myslete na to a vyhraďte si několik dnů i pro své ratolesti, pro své rodiče nebo prarodiče a podobně. Bude to velmi příjemné a obohacující pro všechny zúčastněné strany.

Ryby

Karta Dva meče znamená určitou nerozhodnost ve vašem přístupu k plánování nadcházející dovolené. Jsou zde dvě možnosti a obě dvě jsou docela dobré, ale ani jedna vás nenadchne natolik, abyste jí dali své jednoznačné ano. V obou možnostech se bude zkrátka ukrývat nějaký drobný háček. Možná se dokonce rozhodujete mezi tím, jestli vůbec někam jet nebo raději zůstat doma a ušetřit peníze. Nebo máte dvě nabídky, ale ani jedna nezní jako úplně to pravé ořechové. Nebo chcete naopak stihnout obě ale nejde to, protože vám to časově nebo finančně nevychází.
V konečném rozhodnutí by měla mít hlavní slovo vaše intuice a pocity. Právě ony vám prozradí, po čem skutečně toužíte a co právě teď potřebujete, abyste si odpočinuli. Možná se snažíte sami sebe přesvědčit, jak moc si toužíte zalyžovat, ale ve skutečnosti tajně toužíte spíš po nicnedělání a domácím lenošení – tak proč se do toho nutit? Nebo si naopak říkáte, že raději zůstanete doma a ušetříte, ale ve skutečnosti vás to láká na jeden zájezd – tak neváhejte a dopřejte si ho, dokud je za dobrou cenu!

ČEKÁTE V ZIMĚ NA LÁSKU, KTERÁ STÁLE NEPŘÍCHÁZÍ? Vykročte ji naproti! Pomohu vám! Zavolejte mi na tel: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS MARTINA na 904 30 44. Astroložka a kartářka MARTINA

Autor článku:

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.