Home - Články - Tarotový horoskop lásky na srpen

Tarotový horoskop lásky na srpen

sdílet článek na facebooku
vloženo 28. 7. 2014

Tarotový horoskop lásky na srpen

Víte, co vás v srpnu čeká a nemine v lásce? Tarotové karty vám to prozradí podle vašeho znamení narození!




Beran

Karta Rytíř pohárů vám věští velké milostné štěstí a vztah plný něhy a porozumění. Máte se tedy na co těšit! O něco příznivější je tato karta k dámám narozeným v Beranu, budete mít po svém boku opravdového gentlemana, který vám dá najevo, jak moc mu na vás záleží. Pánové se naopak budou muset trochu posnažit sami, aby si získali dámu svého srdce. Dřív nebo později však její srdce bude patřit jen vám!
Na nezadané Berany čeká velká zamilovanost, která bude naplněná. Láska se bude rozvíjet pomalu a postupně, o to vášnivější však nakonec bude. Není kam spěchat, abyste navzájem nezranili svá srdce. Jemnost a opatrnost vašemu novému vztahu velmi prospěje a bude kvést do krásy.
V dlouhodobých partnerských a manželských vztazích se opět oživí romantika a otevřete jeden druhému své srdce. Budete chápat své pocity a brát jeden na druhého velký ohled, protože si budete dobře uvědomovat, jak moc pro vás partner znamená. Opět pocítíte romantickou a něžnou zamilovanost, tak jako kdysi na začátku.

Býk

Karta Král holí je pro lásku velmi příznivá – přináší vám vášeň, energii a nadšení. Společně se svým protějškem se budete radovat ze života a na druhou polovinu léta si vymyslíte aktivní a dobrodružný program, který vás ještě víc sblíží.
Nezadaní Býci potkají partnera, který bude silnou osobností. Platí to především pro ženy Býčice. Budete mít trochu co dělat, abyste svého temperamentního miláčka udrželi na uzdě, ale bude to stát za to. Ať už je to začátek dlouhodobého vztahu nebo jen letní románek, užijete si to s vášnivým partnerem, který bude mít v posteli velkou fantazii a nevyčerpatelnou energii.
Muži narozeni v Býku se budou muset před partnerkou projevit jako opravdoví chlapi – žádné bábovky! Jenom tak se vám povede tuto energickou dámu zaujmout a připoutat si ji k sobě. Nebojte se v lásce trochu riskovat, výsledek bude o to krásnější!
Ať už jste muži nebo ženy, dejte si, milí Býci, však pozor na sklon chtít mít všechno po svém. Láska je o kompromisech a ústupcích, nezapomínejte na to!

Blíženci

Karta Sedm mečů vám připomíná, že byste v lásce neměli být vypočítaví. Budete k tomu totiž mít sklony. Rádi byste od protějšku dostali co nejvíc, aniž byste se vy sami museli omezovat nebo jít do nejistoty. Jen velmi neradi budete partnerovi nebo partnerce ukazovat všechny své karty, protože máte pocit, že tím ztrácíte část své svobody. Možná se budete dokonce snažit hrát na dvě strany, ale pozor, protože to nelze udržet dlouhodobě a vaše kličkování se dřív nebo později stejně obrátí proti vám!
Když se podíváte hlouběji do celé záležitosti, pravděpodobně si uvědomíte, že vašim hlavním problémem je nedůvěra. Nemůžete si pomoct, chcete si od svého protějšku udržet určitý odstup a nesvěřovat se mu úplně se vším. Ale ruku na srdce, opravdu si myslíte, že to může dlouhodobě fungovat? Základem lásky je přece upřímnost a důvěra a vy je poslední dobou trochu podceňujete. Dřív nebo později si to uvědomíte, i když možná jenom podvědomě. Vyplatí se však tomuto vnitřnímu hlasu naslouchat!

Cupido - Anděl zamilovaných
Jako přenašeč lidských pocitů v sobě tento přívěsek s třpytivým srdcem nosí poselství lásky. Stejně jako známý římský bůh Amor, vystřeluje Cupido své šípy lásky a zasahuje jimi každého, kdo by se chtěl vydat na cestu lásky a náklonnosti. Potěšte milovanou osobu!


Rak

Tarot vám přisoudil opravdu výjimečnou kartu – jmenuje se Blázen, patří do Velké Arkány a má tajemné číslo 0, které prozrazuje, že zde se všechno začíná i končí zároveň. V lásce vás nyní čekají velké věci, neobvyklé zážitky a zkušenosti, které změní váš pohled na svět. Nebojte se přistupovat k tomu, co se vám stane, s otevřenou myslí a dětskou bezstarostností – karta Blázen vám totiž napovídá, že vaše obavy jsou zbytečné. Všechno dopadne nejlépe jak jen může, i kdyby to chvílemi vypadalo, že se schyluje ke katastrofě!
Nejlépe na tom budou nezadaní Raci – nebojte se otevřít svoji duši trochu zvláštnímu podivínovi nebo podivínce, co se vám připlete do cesty! Tato osoba možná na první pohled nevypadá jako váš ideál, ale změní vám život neuvěřitelným způsobem a ohromně vás obohatí.
Na zvláštní a neobvyklé události se však mohou těšit i zadaní Raci. Něco, co bude nejprve vypadat jako začátek krize, vás nakonec velmi sblíží a umožní vám to odhalit úplně nové rozměry vašeho vztahu!

Lev


Karta Kolo štěstí patří do Velké Arkány, a to znamená události zásadního významu. Připravte se na změny a na to, že s nějakými jistotami v lásce nyní příliš počítat nemůžete. O tom zajímavější a dobrodružnější to však celé bude – a nemějte strach, protože všechno nakonec dobře dopadne a Štěstěna bude stát na vaší straně.
Ať už jste zadaní nebo nezadaní, setkáte se letos v srpnu s událostmi, které vám připomenou, že v lásce nikdy není nic stoprocentně jisté. Jsou věci mezi nebem a zemí, o kterých my lidé nic nevíme, a nikdy netušíme, jaké pocity a události nás mohou překvapit. I když se myslíte, že svůj protějšek dobře znáte, události, které vás v nejbližší době čekají, budou pro vás oba výzvou. Základní poselství však zní, nebrat věci příliš vážně. Pokud opravdu upřímně milujete, všechno nakonec dopadne ještě lépe, než byste čekali. Nezadaní Lvi by si měli dát pozor a raději v lásce příliš neriskovat.
Neuvážené letní románky by mohly mít nečekané následky. Naopak, pokud jste platonicky zamilovaní, teď vám Štěstěna přinese do cesty skvělou příležitost, jak svůj idol konečně oslovit!

Panna

Karta Páže mincí vám připomíná, že je potřeba se v lásce snažit a postupovat krůček po krůčku. Jste na dobré cestě k vylepšení vašeho stávajícího vztahu, nebo – pokud jste nezadaní – k nalezení nového perspektivního protějšku. Je však potřeba, aby druhá strana viděla, že jste solidní a spolehlivý člověk, protože právě to ji na vás přitahuje nejvíce ze všeho.
Tato karta je skvělou zprávou pro ty Panny, které touží po potomkovi. Věští totiž naději na otěhotnění – samozřejmě v případě, že si to budete přát! Naopak, pozor pokud se necháte zlákat k letnímu románku, měli byste být víc než opatrní – nechtěné těhotenství totiž není právě nejlepším suvenýrem z dovolené!
Pokud momentálně překonáváte partnerskou krizi, i v tom případě je vám Páže mincí nakloněno příznivě. Přináší totiž naději pro nové začátky. S trochou snahy se vám povede zapomenout na všechno špatné a opět oživit to hezké, co vás spojuje. Něha, porozumění a trpělivost vám pomohou zahojit staré rány a opět vytvořit harmonii, po které toužíte.

Váhy


Karta Síla prozrazuje, že vaším srdcem hýbají mocné vášně a ohnivá touha. Tato karta Velké Arkány prozrazuje, že to povede k velmi důležitým a zásadním událostem, které toho hodně změní. Zároveň vám však radí, abyste drželi své vášně trochu na uzdě. Když po někom milostně zatoužíte, zeptejte se sami sebe, jestli je to opravdu rozumné, jestli tohoto člověka skutečně chcete a milujete, nebo vám pouze sexuální přitažlivost na chvíli zatemnila střízlivé uvažování. Podle toho se pak rozhodujte, nedovolte vášním ať vás ovládají, naopak udělejte z nich svého služebníka. Se správně a odpovědně vybraným partnerem si můžete užít neopakovatelné a nezapomenutelné milostné zážitky. S náhodnou známostí sice taky – ale jen za cenu pozdějšího trápení! Pokud jste zadaní, nenechejte se zlákat k letnímu flirtu a místo toho dopřejte svému zákonitému partnerovi nějaké erotické překvapení. Uvidíte, že to oživí vášeň a přitažlivost mezi vámi! Nebojte se experimentovat, není na tom přece nic špatného a uvidíte, že váš protějšek bude vašimi nápady nadšený!

Štír

Karta Osm holí vám předpovídá, že v lásce se budou věci vyvíjet hlavně rychle – ať už kterýmkoliv směrem! Každopádně se připravte na to, že moc času na rozmyšlenou mít nebudete. Někde uvnitř své duše však přesně víte, co chcete, takže se nebojte řídit se tím. Pak bude výsledek skvělý, i když vás možná překvapí, s jakou rychlostí a razantností vstoupí změny a novinky do vašeho života.
Pokud jste zadaní, osud vám přihraje skvělou příležitost, jak si společně splnit své tajné sny. Přijde to jako blesk z jasného nebe, ale nemějte obavy a dejte svým touhám volný průchod – nebojte se, nebudete toho litovat! Naopak, pokud zaváháte a nepřijmete šanci, může se velmi snadno stát, že už se podruhé nezopakuje – dejte si na to pozor!
Nezadaní Štíři nečekaně potkají protějšek svého srdce a váš vztah se bude vyvíjet přímo bleskovým tempem. Možná to bude na dovolené nebo nějaké jiné cestě, takže budete mít jen málo času na to, abyste jeden druhého lépe poznali – jiskření a pohled do očí vám však prozradí, jestli právě toto je ten člověk, se kterým byste šli i na kraj světa!

Střelec

Karta Poustevník vám věští na letošní srpen období osamělosti nebo dočasného odloučení od partnera. Na první pohled to může vypadat jako špatná zpráva, ale opak je pravdou. Poustevník je totiž karta Velké Arkány, a to znamená, že tato samota bude pro další vývoj vašeho milostného života velmi příznivá a bude mít přímo zásadní význam. Právě díky chvilkám stráveným osamotě si totiž uvědomíte, co vlastně od lásky chcete nebo co je pro vás na vašem stávajícím vztahu nejdůležitější – a co byste naopak chtěli změnit a jako to můžete udělat.
I když žijete ve fungujícím vztahu, neznamená to, že musíte nutně vyrazit na dovolenou společně. Právě naopak, raz za čas každému páru prospěje na nějaký ten týden si od sebe odpočinout. Pro vás jako svobodymilovné Střelce to platí dvojnásob, tak se toho nebojte – nerozdělí vás to, ale naopak to váš vztah ještě posílí.
Pokud jste nezadaní, raději příliš nepočítejte s tím, že letos v srpnu najdete svoji vysněnou lásku. Je vám souzeno ještě chvíli si na ni počkat. Máte vlastně velké štěstí, můžete se v klidu věnovat svým koníčkům a nikdo vám do toho nebude kecat!



Kozoroh

Karta Vůz vám jako karta Velké Arkány říká, že nadcházející měsíc bude pro vás v lásce zásadní. Události, které budou mít vliv na vaši další budoucnost, si budou vyžadovat, abyste dali najevo, že víte, co chcete. Váš protějšek a okolí se vás budou snažit stáhnout k různým věcem, které si však ve skutečnosti nepřejete. Navíc po vás bude každý chtít něco jiného a budě těžké zavděčit se jak vaší lásce, tak i rodině, spolupracovníkům a přátelům. Důležité je, abyste se řídili sami podle sebe, protože jen díky sebevědomému přístupu se vám povede všechno ukočírovat ke všeobecné spokojenosti.
I když láska je vždy záležitostí dvou lidí, teď byste neměli dopustit, aby vás protějšek lanařil v životě směrem, který si nepřejete. Dejte mu najevo, že máte odvahu dělat si věci po svém – možná bude nejprve protestovat, ale pak vás za to bude obdivovat. Platí to jak v dlouhodobých vztazích, tak i pro nové známosti. Zkrátka nemůžete nechat partnerovi prostor, aby s vámi příliš cvičil. Zároveň si však dejte pozor na to, ať to neděláte ani vy a dopřejte každému z vás dvou svůj osobní prostor.

Vodnář

Karta Osm mincí prozrazuje, že na zvelebování svého milostného vztahu musíte systematicky a trpělivě pracovat. Jste si blízcí, ale není to bez chybičky – to však ještě není důvod lámat nad vztahem hůl. Všechno se totiž dá spravit, žádní dva lidé nejsou stejní – ale je potřeba, abyste oba dva chtěli a abyste byli ochotni se kvůli partnerovi trochu snažit, případně na sobě něco menšího změnit a vylepšit. Sblíží vás to a vaše vzájemné pouto se upevní víc než čímkoliv jiným.
Pokud jste nezadaní, nová láska vám teď z nebe nespadne, ale přesto máte velkou šanci ji najít. Nebude to však láska na první pohled, spíš vztah, který se vyvíjí postupně, například na pevných základech dřívějšího kamarádství. O co déle bude trvat rozvoj vašeho nového vztahu, o to pevnější pak nakonec bude. Vynaložená námaha bude stát za to. A tak i když jako Vodnáři nepatříte zrovna mezi trpělivé lidi, teď se vám vyplatí počkat a něžně svému potenciálnímu protějšku naznačovat, že to s ním nebo s ní myslíte opravdu vážně!

Ryby

Karta Slunce
vám přináší skvělé zprávy – druhá polovina léta bude pro vás v lásce velmi šťastná! Zadané Ryby opět oživí romantiku se svém vztahu, budete mít na sebe hodně času a budete se cítit jako jedno tělo a jedna duše. Dokonce i vážnější partnerské krize budou zažehnané a povede se vám obnovit to krásné, co mezi vámi je a zapomenout na všechno špatné. Do svého vztahu vložíte všechen svůj optimismus a na vaši společnou budoucnost se budete dívat s velkou nadějí, bez zbytečných starostí. Zkrátka jako kdyby byla prozářená Sluncem!
Štěstí se usměje i na nezadané Ryby – nová známost vás přesvědčí o tom, že láska je krásná, že skutečně existuje a že má smysl. Možná jste trochu pochybovali, jestli je to vůbec možné, ale teď budete mít již velmi brzo pocit, že jste konečně našli toho pravého či tu pravou. Budete si rozumět i beze slov a užijete si spolu spoustu legrace, smíchu a krásné zážitky. Na letošní léto pak budete bok po boku ještě dlouho vzpomínat, protože váš nový vztah vám vydrží!

NEVÍTE, JAK HO ULOVIT? Čím ho zaručeně okouzlíte? Poradím vám, zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS NELA na 900 30 44! Astroložka Nela.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.