Home - Články - Tarotové rady pro lepší rodinné vztahy

Tarotové rady pro lepší rodinné vztahy

sdílet článek na facebooku
vloženo 23. 2. 2016

Tarotové rady pro lepší rodinné vztahy

Trápí vás neshody v rodině? Nerozumíte si s příbuznými? Nezoufejte, váš tarotový horoskop vám poradí, jak si zlepšit vztahy – podle vašeho znamení!


Beran

Co dělat: Karta Čtyři meče značí příměří – i když některé záležitosti ještě nejsou zdaleka vyřešeny, rozhodně byste o nich neměli mluvit a raději je nechat být. Vždyť to stejně k ničemu nevede donekonečna to rozebírat, akorát kvůli tomu vznikají zbytečné hádky. Odložte to na vedlejší kolej, i když bude pak v rodině panovat mírné napětí, protože to pořád ještě bude viset ve vzduchu. Je to však mnohem lepší a příjemnější než mít italskou domácnost a pořád řešit stejný problém, který se zkrátka nikdy úplně nevyřeší, protože vaše názory jsou různé.
Co nedělat: Karta Eso mincí vás upozorňuje, ať nedáváte majetku a penězům příliš velkou důležitost. Pro dobré rodinné vztahy jsou sice užitečné, ale jejich role je jen podružná. Nepodléhejte falešné naději, že rodinu potěšíte a usmíříte si příbuzné, když jim budete nosit drahé dárky a posílat peníze na účet. Omyl! Možná se potěší, to ano, ale pro vaše vztahy má mnohem větší cenu čas, který strávíte pohromadě. A čas jsou peníze – není snadné mít obojí najednou. Ve vašem případě bude lepší dát přednost času!

Býk

Co dělat: Karta Páže pohárů vám připomíná, že dobré vztahy mezi lidmi se rozvíjí opatrně a pomalu a všechno chce svůj čas. Platí to i pro vztahy s nejbližšími. Když se jednou něco pošramotilo, nelze očekávat, že to bude na počkání opět v pořádku. Ale to neznamená vzdávat se! Projevujte svým blízkým svoji náklonnost drobnými pozornostmi a milými slovy každý den. Nedělejte velká gesta, ale dávejte jim v každodenních situacích najevo, že se na vás mohou spolehnout a že se vám mohou s čímkoliv svěřit, že je vždy pochopíte.
Co nedělat: Karta Mág vás varuje před pokušením snažit se mít všechno ve vaší rodině pod kontrolou. Možná by to šlo, ale za cenu intrik, neupřímnosti a různého kalkulování. To však dobrým vztahům, příliš neprospěje, je velká šance, že se to brzy provalí! Raději se smiřte s tím, že některé věci zkrátka nemůžete ovlivnit, že nemůžete do všeho vidět. Prospěje to budování vzájemné důvěry. Láká vás role šedé eminence, ale pak by se mezi vámi a vašimi příbuznými vytvořila hluboká propast vzájemného podezírání!

Blíženci

Co dělat: Karta Královna mincí vám připomíná důležitost vašeho domácího zázemí a radí, abyste ho v žádném případě nezanedbávali! Máte spoustu různých zajímavých aktivit a jste hodně rozlétaní na všechny směry, ale to vašemu rodinnému životu příliš neprospívá. Vaši blízcí by vás mnohem raději viděli co nejčastěji doma, i když vám to možná neřeknou nahlas. Ale buďte si jisti, že je to potěší! Najděte si občas nějaký víkend pro společné vylepšování vašeho domácího hnízdečka, nebo jen tak, pro společný odpočinek!
Co nedělat:
Karta Osm holí je znamením, že váš život se odvíjí v rychlém tempu – možná až příliš rychlém! Neustále řešíte nějaké nové pracovní aktivity a ve volném čase máte zas spoustu plánů s přáteli, jenomže vaši blízcí toto vaše šílené životní tempo poněkud nestíhají. Platí to hlavně pro starší příbuzné, například pro vaše rodiče. Takže dejte nohu pryč z plynu a učte se žít pomalu, i když to ve dnešní době není zrovna v trendu. Uvidíte, že si to nakonec budete vychutnávat i vy sami. Proč pořád někam spěchat?

Rak

Co dělat: Karta Tři poháry vám ukazuje, že pro dobré rodinné vztahy je nezbytné dopřát si společné příjemné zážitky, užívat si společně život se všemi příjemnými stránkami, které k němu patří! Dopřejte si tedy společný volný čas s rodinou a snažte se ho využít co nejkrásnějším způsobem, abyste měli společné milé vzpomínky, které vás budou spojovat i ve chvílích, kdy se objeví každodenní problémy a starosti. Nezapomínejte ani na dobré jídlo a pití – kdy jste si naposled dopřáli společný nedělní oběd všichni pohromadě?
Co nedělat: Karta Král mečů by pro vás měla být znamením – nesnažte se všechno řešit rozumem, a už vůbec nedělejte nějaká radikální řešení! V některých chvílích možná máte všeho dost a říkáte si, že by to chtělo všem jasně říct váš názor, ale zadržte! Taková rozhodnost a odhodlání jsou sice chvályhodné, ale dobrým vztahům v rodině vůbec nepomohou – právě naopak! Zkuste se tedy ubránit pokušení podlehnout své netrpělivosti a zachovejte si klid, třeba prostřednictvím relaxace a meditace.

Lev

Co dělat: Karta Eso holí vám prozrazuje, že váš rodinný život potřebuje jako sůl pořádnou dávku energie, motivace a elánu! Věci jaksi ustrnuly v mrtvém bodě a už je to trochu nuda, tak je nenechejte zahnívat a udělejte krok vpřed! Právě vy teď máte potenciál udělat to nejlépe – s pořádnou dávkou optimismu, razance, ale zároveň s nezbytnou diplomatičností. Tak jděte do toho! Navrhněte nové společné aktivity, vymyslete co byste mohli podniknout, iniciujte nějaké změny ve vašem bydlení! Nápadů máte jistě dost, tak ven s nimi!
Co nedělat: Karta Tři meče vám naznačuje, že máte sklon se příliš trápit kvůli některým věcem, které ve skutečnosti zas až tak důležité nejsou. Vy však o nich pořád uvažujete, a tím je ve své duši nafukujete do obludných rozměrů! Ne že byste to dělali schválně, jedná se o podvědomý proces, který ovšem zraňuje vaše srdce, proto byste se mu měli snažit ze všech sil zabránit. Až si příště všimnete tyto negativní myšlenky, řekněte si – dost! Teď už na to myslet nebudu!

Panna


Co dělat:
Karta Dva poháry je připomenutím, že základním kamenem šťastného rodinného života jsou fungující partnerské vztahy. Právě na souladu nebo nesouladu mezi manželskými partnery nebo druhem a družkou totiž všechno stojí a padá. Tak věnujte svojí milé polovičce pozornost, kterou si zaslouží! Pak se začnou vylepšovat i vaše vztahy s rodiči, dětmi nebo dalšími příbuznými. Pokud jste nezadaní, je tato karta znamením, že byste se měli poohlédnout po nové známosti!
Co nedělat: Karta Osm pohárů odhaluje, že někdy máte chuť se vším v rodině seknout a jít někam pryč, zkrátka se na všechny nefungující vztahy vykašlat. Přerušit kontakt s příbuznými, se kterými si nerozumíte, může vypadat jako lákavé a jednoduché řešení – ale co se s tím ve skutečnosti vyřeší? Pouze oddálíte nepříjemnou konfrontaci, protože naše příbuzné si nevybíráme ani je nedostáváme náhodou – přiděluje nám je karma. A to znamená, že s každým z těchto lidí si potřebujete něco říct a vyřešit! Možná to nebude všechno hned, ale věřte tomu, že každý problém má svůj smysl a je dobré ho brát jako výzvu.

Váhy

Co dělat: Karta Sedm holí značí, že máte často pocit, jako kdybyste bojovali proti přesile. Někteří lidé ve vaší rodině mají na určité důležité věci zcela jiný názor než vy – a vlastně, spíš jich je většina! Rádi byste si alespoň zčásti prosadili svou a nechcete to nechat úplně plavat, i když je jasné, že bez kompromisů to nepůjde. Připravte se však, že to bude na dlouhé lokty a obrňte se trpělivostí. Jako Váhy jste rození diplomaté, využijte tuto svoji schopnost k tomu, abyste si aspoň někoho získali na svoji stranu, pak se vám bude bojovat snáz!
Co nedělat: Karta Deset holí znamená, že někdy toho je na vás opravdu moc. Cítíte se přetíženi, jako kdyby všechna odpovědnost za určité věci ležela pouze na vás. Ale když se nad tím zamyslíte hlouběji, vlastně si na sebe tyto úkoly berete dobrovolně. Možná máte pocit, že to uděláte nejlépe, možná chcete ostatním pomoct nebo si myslíte, že se to zkrátka musí. Ale ve skutečnosti se můžete na některé z nich úplně vykašlat, věřte tomu nebo ne! Tak berte život více zlehka, nemusí být vždy všechno udělané na sto procent, v domácnosti už vůbec ne!



Štír

Co dělat: Karta Osm mincí je dobrým znamením – svojí pílí, trpělivostí a vytrvalostí se vám daří postupně zlepšovat vaše rodinné vztahy, i když výsledky se možná neprojevují na počkání. Ale když se zamyslíte nad ještě ne tak dávnou minulostí, jistě si uvědomíte, že jste toho hodně dosáhli, že se spousta věcí změnila a posunula kupředu. Jen tak dál! Pro harmonickou atmosféru v rodině budou teď hodně důležité finance a materiální zázemí, tak věnujte zvýšenou pozornost plánování rodinného rozpočtu.
Co nedělat: Karta Vůz vám ukazuje, že se snažíte držet věci pod kontrolou, usmiřovat rozhádané strany a působit dojmem člověka, který je vždy rozvážný, vyrovnaný a nad věcí. Jenomže to je snad až nadlidský úkol, tak není divu, že vám to občas nevychází a necháte se navzdory všem předsevzetím zatáhnout do žabomyších válek! Nemějte z toho výčitky svědomí! Raději trochu popusťte uzdu a nechejte věcem volný průběh, nemusíte na všechno myslet a se vším si dělat starosti! Pak budete pozorovat dění s větším odstupem, budete klidnější a vaše vyrovnanost bude skutečně hluboká, nebude to jen slupka!

Střelec

Co dělat: Karta Poustevník vám věští, že nastal čas trochu se stáhnout z rodinného života a více se věnovat vašim vlastním aktivitám a koníčkům. Vaši rodinnou pohodu teď totiž nejvíce ze všeho ohrožuje ponorková nemoc – potřebujete si zkrátka od sebe občas trochu odpočinout a načerpat nové síly jinde! Možná budete mít trochu výčitky, že zanedbáváte rodinu a domácnost, když si vyrazíte ven s přáteli, hlavně pokud máte malé děti. Ale pryč s pocity viny – máte na to právo! Dokonce to potřebujete k životu jako sůl, abyste pak mohli opět bezchybně fungovat!
Co nedělat: Karta Šest holí vypovídá o vašem sklonu mít snad až příliš vysoké sebevědomí – máte pocit, že všechno v rodině snadno zvládáte, že za minimum času zvládnete maximum práce, že jste na tom mnohem lépe než vaši přátelé a podobně. I když navenek se snažíte tvářit skromně, uvnitř jste velmi sebejistí. Ale pozor, protože pak hrozí, že si nepřipustíte žádnou chybu! Možná by neuškodilo dívat se na věci trochu více sebekriticky, co myslíte?

Kozoroh

Co dělat: Karta Hvězda je velmi silnou a krásnou kartou naděje, motivace a optimismu! Prozrazuje vám, že pro spokojený rodinný život teď bude klíčové, abyste sdíleli společné plány, cíle a vize do budoucna. Samozřejmě, ne nutně všechny – ale věcí, které vás spojují by mělo být co nejvíce! Je skvělé, když se spolu se svými nejbližšími máte na co těšit, když máte pocit, že si jdete za společným cílem. Je to neuvěřitelně sbližující. Máte už něco takového? Pokud ne, snažte se to najít nebo vytvořit! Možnosti určitě jsou, jde jen o to najít něco, co vás všechny baví!
Co nedělat: Karta Eso mečů vás varuje před příliš rázným prosazováním vlastních nápadů v rodině. Jasně, máte pocit, že jsou skvělé a že vaši příbuzní je určitě ocení stejně jako se líbí vám. Jenomže co když ne? Trochu více skromnosti by vám v tomto směru rozhodně nebylo na škodu! Počítejte s tím, že nebude všechno tak, jak to vymyslíte, že bude nezbytné dělat kompromisy. Ale dobré vztahy s nejbližšími vám za ty drobné ústupky přece stojí, nebo ne?

Vodnář


Co dělat: Karta Císařovna patří mezi nejmocnější karty ženského principu – laskavého, pečujícího, měkkého a něžného! V první řadě je to karta mateřství, takže maminky Vodnářky by teď měli svým ratolestem věnovat co nejvíce času, i na úkor jiných oblastí života, třeba práce. Tatínci Vodnáři by se zas měli snažit své polovičky všestranně podporovat, být jim láskyplnou oporou a dávat jim najevo své hluboké city. Pro všechny zrozence v tomto znamení pak platí věnovat více času a energie domácnosti a snažit se o své příbuzné co nejvíce pečovat.
Co nedělat: Karta Smrt vás upozorňuje, že radikální změny nejsou vždy dobrý nápad, i když vaše znamení k nim mívá občas sklony! Platí to hlavně pro radikální konce! Pokud tedy uvažujete například nad rozchodem se životním partnerem, nebo nad stěhováním z místa, kde vám bylo dobře, zadržte a ještě to přehodnoťte! Nechejte si ještě nějakou dobu na to, abyste si nechali projít hlavou, jestli je to skutečně tak dobrý nápad, jak si teď myslíte! Když to totiž jednou ukončíte, cesta zpátky bude velmi těžká, ne-li nemožná!

Ryby

Co dělat: Karta Tři mince vám věští, že vaše úsilí v budování rodinného života a domácího zázemí začíná pomalu ale jistě přinášet své ovoce. A tak to bude pokračovat i nadále – možná pomalu, ale zato neomylně! Jsou to zatím jen dílčí úspěchy, ale ukazují vám, že jste na dobré cestě. Pro porozumění a dobrou atmosféru v rodině teď bude nezbytný harmonický domov, a to si bude vyžadovat určité investice. Najít na to prostředky může být problematické, ale bude to stát za tu námahu a rozhodně se to vyplatí!
Co nedělat: Karta Páže mečů odhaluje vašeho rebelantského ducha – ukrývá se někde hluboko ve vaší duši a po většinu času se tváří, jako kdyby tam nebyl, ale občas se projeví se vší sílou! Teď ho však raději nechejte spát a nepomýšlejte na žádné razantní změny v oblasti rodiny a domova. Zavedený stereotyp se vám osvědčuje, i když je to občas trochu nuda. Ale vždy lepší než nevypočitatelné změny a nejistota! Tedy, tak to alespoň budou vidět vaši příbuzní, a pokud je chcete potěšit, měli byste se toho držet!

JE VÁŠ RODINNÝ ŽIVOT A ROZPOČET V MÍNUSU? Povím vám, kdy se budete mít lépe! Kartářka Doris čeká na tel.: 906 701 701 nebo ji pošlete SMS ve tvaru SMS DORIS na 904 30 44.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.