Home - Články - Tajná láska – máte vůbec šanci?

Tajná láska – máte vůbec šanci?

vloženo 22. 5. 2019
čas čtení: 5 minut

Tajná láska – máte vůbec šanci?

Trápí vás nenaplněná láska? Prozradíme vám, jaký smysl má ve vašem životě a jak zjistit, jestli vám to spolu nakonec vyjde!

sdílet článek na facebooku

Trápení platonické lásky

Tajná láska – každý z nás si ji někdy v životě zkusil, a není to s ní vůbec snadné. Dnem i nocí myslíte na vysněnou osobu, nemůžete pořádně spát ani jíst z nejistoty, co si o vás vlastně myslí a jestli má aspoň trochu o vás zájem. Netrpělivě vyhlížíte každou příležitost setkat se, nebo moct alespoň milovanou bytost tajně pozorovat. Hledáte v jejích slovech skryté náznaky, které tam možná ani nejsou. Nemůžete se na nic pořádně soustředit a létáte si v romantickém snění, i když vůbec netušíte, na čem vlastně jste – a to vás bolí.

Tajná láska umí s člověkem pořádně zamávat a nepatří zdaleka jen do světa teenagerů, i když právě oni ji znají nejdůvěrněji. I my starší se však někdy nestačíme divit, co s námi setkání s tou správnou osobou umí udělat. Stává se nám to sice mnohem méně často než středoškolákům, ale o to silněji dokáže taková platonická a nenaplněná láska na naši duši zaútočit!

Část tajných lásek má to štěstí, že zůstávají tajné pouze po nějakou dobu – ve svých začátcích! Oba se k sobě nesměle přibližujete a nevíte, jak je na tom ten druhý. Až pak přijde ta správná chvíle a z nenaplněné lásky se stane skutečný oboustranný vztah.

Jenomže co dělat, když zrovna té vaší tajné lásce takové štěstí zatím nebylo dopřáno?

Hraje mrtvého brouka? Zjistěte, co je ve věci!

Pokud jste do svého tajného idolu zamilováni zatím pouze několik týdnů nebo měsíců, ještě to není důvod se trápit. Lidé mají rozdílné tempo sbližování, možná zrovna vašemu vyhlédnutému protějšku trvá o něco déle, než dá někomu svoji důvěru a otevře mu svou duši. Trpělivost růže přináší, tak tomu ještě dejte šanci a netrapte se zbytečně!



Něco jiného však je, když běží měsíc za měsícem, půlrok za půlrokem, možná jsou z toho už dokonce i roky – a váš vyhlédnutý protějšek pořád nic! Jako kdyby vaše pokusy o sbližování ani neviděl. To vás opravdu nechce, nebo potřebuje ještě trochu času? Tak jo, ještě mu ho dopřejete – ale svatosvatě (opět jednou) si slíbíte, že to už je naposled, co tomu dáváte šanci!

Když však už váš idol ignoruje vaše pokusy o sblížení takhle dlouho, znamená to, že zde opravdu něco není v pořádku. Možná má nějaké negativní zkušenosti z minulosti nebo psychický blok. Možná se k sobě zkrátka nehodíte. Ale ať je to jakkoliv, i tento platonický vztah má ve vašem životě velký smysl – pokuste se s námi odhalit, jaký!

Partnerský horoskop: Stálo by to vůbec za to?

Zkoušeli jste se již podívat na váš partnerský horoskop s vaší tajnou láskou? Otázka, zda se k sobě vaše znamení hodí, je velmi důležitá. Ještě lepší je zjistit si přesné datum narození, nejlépe i hodinu, protože tak si můžete vypočítat ještě přesněji, jaké šance má váš vztah. Jistě, vytáhnout z tajného idolu hodinu narození není vždy právě snadné, ale je to informace, která vám k přesným výpočtům velmi pomůže!

Pokud se s vašim idolem tak dlouho nemůžete navzájem víc sblížit, je velmi pravděpodobné, že ve vašem partnerském horoskopu se nachází nějaká problematická konstelace. Ta nemusí být vůbec na překážku tomu, aby vztah vznikl, ale může znamenat, že vám bude trvat déle než jiným párům, než si k sobě najdete cestu.

V partnerském horoskopu však můžete odhalit i jiné věci. Například to, že vaše přitažlivost je sice silná, ale povrchní a pomíjivá. Nebo můžete zjistit, že váš protějšek se nad vámi snaží mít převahu, a snadno si domyslíte, že právě proto vám nedává najevo svůj zájem. To už jsou trochu komplikovanější situace, ale je jen na vás, jak se nakonec rozhodnete – jestli v tom budete pokračovat, nebo se na to vykašlete. Horoskop vám poradí, ale nemůže vám nic poručit! A vašemu srdci už vůbec ne!



I nenaplněné vztahy mají svůj cíl

Některé vztahy i přes velkou snahu zůstanou nenaplněné navždycky. Někdy se dokonce jedná i o náklonnost, která je oboustranná, akorát se zájem obou potenciálních partnerů o toho druhého nesetká ve stejnou dobu. Takové nenaplněné „vztahy“ jsou sice svým způsobem romantické, ale člověk se pak stejně často ptá sám sebe: „Jaký to mělo vůbec celé smysl?“

Potěšíme vás – každá láska, dokonce i ta nenaplněná, přichází do našeho života proto, aby ho určitým způsobem obohatila. Důvod, proč jste se na tak dlouhou dobu zamilovali přesně do tohoto člověka, tkví v tom, že si máte navzájem co dát.

Osud si na nás sice vymyslel takovou menší zákeřnost, ale nemyslí to s námi špatně. Když se dvě duše, které se mají čím navzájem obohatit, setkají v tělech opačného pohlaví, hned cítí, že k sobě mají blízko a neodolatelně je to k sobě táhne. Pociťují to jako zamilovanost, ale ve skutečnosti to nemusí být stejný typ zamilovanosti, který vede k partnerství a manželství. Vede k jiným bohatstvím duše. Vždyť již odedávna je právě nenaplněná a platonická láska zdrojem inspirace pro umělce, myslitele a spisovatele. Tak proč by nemohla být inspirací i pro vás?

Nemůžete získat svůj idol? Udělejte si z něj múzu!


Pokud se vám dlouho nedaří získat si protějšek, aby vám vaši náklonnost opětoval, znamená to, že smysl vaši tajné lásky je nejspíš někde jinde. Možná právě v tom, aby podnítila vaši tvořivost a inspirovala vás k dalšímu rozvoji a růstu.


V jakém směru? Na to musíte přijít vy sami! Závisí na konkrétních okolnostech, z nich to lze s trochou intuice snadno vyčíst. Jestliže se například váš vysněný protějšek věnuje hudbě, možná je to signál, že se máte víc zaměřit na umění. Pokud je fanda do techniky, asi si potřebujete rozšířit znalosti v tomto směru. Je vášnivý cestovatel? Osud vám naznačuje, že nastal čas poznávat nové země!

Když jsme tajně zamilovaní, většinou nás to automaticky inspiruje k tomu, abychom se začali víc zajímat o životní styl a záliby našeho protějšku a snažili se mu víc přiblížit. Pokud se například věnuje chovu jezevčíků, jistě se dřív nebo později přistihnete, že jste sáhli po knížce o psích plemenech a koukáte se právě na jezevčíky. Aniž bychom si to uvědomovali, tajná láska nás inspiruje k tomu, že si rozšiřujeme okruh zájmů a tím se posunujeme v životě kupředu.

Naše tajná láska je vlastně taková naše múza – konec konců, mnoho z nejcennějších uměleckých děl minulosti se zrodilo právě díky nenaplněné lásce.
Tak neváhejte a zatímco čekáte, jestli si vás váš tajný idol všimne, využijte čas a nechejte se svojí tajnou láskou inspirovat! Tvořte, vzdělávejte se, posunujte se dál – jednou, až nastane ten pravý čas, si toho váš protějšek snů snad všimne a ocení to. Dokonce i kdyby vám to osud nedopřál, má to smysl a rozhodně to není ztracený čas! Tak se netrapte a užívejte si zamilovanost, byť jen platonickou!

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.