Home - Články - Tajemství ranního rituálu! Připravte se na nový den

Tajemství ranního rituálu! Připravte se na nový den

vloženo 7. 11. 2018
čas čtení: 4 minuty

Tajemství ranního rituálu! Připravte se na nový den

V letních měsících se nám vstává o tolik snadněji. Slunce totiž velice brzy vychází na oblohu a svou jasnou září nás zve do nového dne. Bohužel to, co nám šlo v letě tak nějak samo, je na podzim pro mnohé z nás nadlidský úkol. Do studeného, mlhou zahaleného, rána nikdo nespěchá, ale co naplat?

sdílet článek na facebooku

Z postele vylézt stejně nakonec musíme. Co ale rozhodně nemusíme, tak vítat nový den se špatnou náladou a nechutí. Víte, jak to udělat, aby byl každý den, ten nejkrásnější? Stačí k tomu opravdu málo.

Jak ráno, tak po celý den

Všimli jste si někdy, že je vaše nálada podmíněná tím, jak se zrovna vyspíte? Ráno je nejdůležitější okamžik dne, protože s jakou náladou ráno vstanete, takovou ji budete po celý den mít. Špatné nastavení mysli přitahuje i nepříjemné situace a problémy, kterým byste se mohli vyhnout. Proto se snažte si největší míru radosti a pohody dopřávat ráno. Opravdu se vám vyplatí si raději ukousnout z předchozího večera a vstát v dostatečnou časovou rezervou než se ráno zbytečně stresovat. Den můžete začít cvičením, nebo ještě lépe meditací, při které se připravíte na veškeré úkoly vašeho dne. Ideální je meditovat po kvalitní ale lehké snídani a za tónů relaxační hudby.



Aromaterapie nejen pro hezčí ráno

Vůně nás stimulují a nastavují naši náladu. Proto si dopřejte aromaterapii i po ránu. Můžete si například zapálit aroma svíčku nebo nakapat pár kapek aromatického olejíčku do lampy. Nebo se ve vaší oblíbené vůni můžete třeba i vykoupat. Pro navození svěžesti a dodání energie je nejlepší používat vůně citrusů a jasmínu. Pokud potřebujete v chladném ránu trochu rozehřát, vsaďte na skořici a mátu peprnou, ty totiž mají moc nás rozehřát.

Bylinky vás nabudí ale i ochrání


Zkusili jste někdy místo kávou začít ráno bylinkovým čajem? Možná byste se divili, jak vás bylinky mohou nabudit. Zkusit můžete například sypaný čas s ženšenem, jasmínem, zázvorem nebo mátou. Kromě toho, že mají tyto byliny významný povzbuzující účinek, jsou navíc vhodné i pro posílení vaší imunity, což samo o sobě je skvělý benefit, protože, co může být lepšího, než si užít podzim a předvánoční čas bez nemocí.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.