Home - Články - Tajemné znamení Štíra

Tajemné znamení Štíra

vloženo 21. 10. 2021
čas čtení: 5 minut

Tajemné znamení Štíra

Blíží se doba vlády Štíra – Slunce vstoupí do tohoto znamení v sobotu 23. října v 6:52. O Štírovi se traduje, že je to nejtajemnější znamení celého zvěrokruhu. Jak je to však se Štíry doopravdy? Jaká je jejich povaha? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Je opravdu temný?

Štír vládne v roční době, která je již sama o sobě temná a záhadná. Dny se zkracují, svět se pomalu, ale jistě zahaluje do tmy a uvadající příroda nám připomíná pomíjivost všeho živého – zároveň je však příslibem nového začátku a nového jara, které po zimě opět nastane. Již brzo si připomeneme naše zesnulé blízké o svátku Dušiček, který má kořeny až v dávných keltských časech. Staří Keltové věřili, že v této době je hranice mezi světem živých a světem duchů velice tenká, což určitě potvrdí každý, kdo se o Dušičkách někdy ocitl třeba v tmavém lese. Štíří povaha je podobná tomu, co se děje v této době v přírodě – je tajemná, záhadná a nevyzpytatelná.

Štíři nepatří mezi lidi, kteří by potřebovali stát v centru pozornosti, ale to neznamená, že by byli nenápadní. Umí si počkat na svůj čas a pamatují si všechno, ať už je to dobré nebo špatné. Štíři jsou trpěliví, ale zároveň oplývají mimořádně silnými city, pocity a emocemi, protože Štír je vodní znamení a živel vody souvisí s citovým životem. City Štírů jsou stálé a hluboké, ale nositelé tohoto znamení je většinou nedávají příliš veřejně na odiv.


Zdraví a sexualita

V astrologii se každé znamení spojuje s některou částí lidského těla a ke Štírovi se vážou pohlavní orgány. Co to znamená? Poukazuje to na zvýšenou sexuální aktivitu tohoto znamení? Ano i ne. Vliv je především zdravotní, Štíři by si tedy měli dávat větší pozor na své intimní partie a na možnost infekcí či jiných potíží.

V posteli umí být Štíři skutečně vášniví a zajímaví milenci či milenky a své erotické zážitky velmi silně prožívat. Na druhé straně však existuje mnoho Štírů, kteří v době, když jsou bez partnera, žijí takřka v celibátu. Každá mince má dvě strany a Štír je znamení, které umí čekat.

Doba, když Slunce prochází znamením Štíra, tedy letos od 23. října až do 22. listopadu, přinese Štíří vlivy každému z nás, bez ohledu na to, v jakém znamení jsme se narodili. V tomto jinak poměrně klidném období v roce snáz pronikneme do hloubky našich citů a intenzivnější bude i naše prožívání sexuality. Častěji než jindy se mohou objevit úvahy o tom, kam vlastně směřuje náš život. Období Štíra je velmi příznivé pro věštění – v této době je snazší navázat bližší spojení s neviditelnými sílami, které nám mohou v životě pomoct. Tak co, vyzkoušíte to?

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.