Home - Články - Strach ze spánku! - Petra, 15 let, Milovice

Strach ze spánku! - Petra, 15 let, Milovice

sdílet článek na facebooku
vloženo 25. 11. 2012
Strach ze spánku! - Tajemný příběh - Petra, 15 let, Milovice



Nevím, zda mám tento sen brát jako noční můru nebo sen, který mi mohl (může) pomoci. Každý měsíc a skoro každý den se mi zdá sen, ve kterém je muž v kápi a pořád dokola mi vypráví, že mě ochrání a že mi pomůže.

Žije v lese, ale bohužel mě mrzí, že nevím o jaký les jde. Díky tomuto snu se mi začínají dít zvláštní věci. Bojím se večer jít spát, protože když se otočím ke zdi slyším hlasy...
Jednou se mi ten hlas dokonce omlouval a dodnes nevím, co to mělo znamenat.

NÁŠ TIP: Čarodějnice – svíce ve tvaru čarodějky s kouzelným kloboukem symbolizuje magii a solidaritu. Temná barva má ochrannou funkci a pomůže vám bránit se proti uhranutí a černé magii. Objednávejte ZDE!

Nedávno jsem se zadívala prudce na svojí matku a v jejím obličeji se mi zjevil úplně jiný...
Mám strach, že se mě ten muž snaží kontaktovat. Možná že mám dokonce nějaké schopnosti, o kterých ani nevím ...(věnuji se totiž čarodějnictví).

Petra

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Zdravím Vás Petro.

Sen o muži v kápi Vás nemá děsit, ale spíš „jemně“ varovat. Vy jste se narodila s „darem“ vyvinutějšího nadsmyslového vnímání, což není důvod k obavám.
Takže ANO, máte schopnosti, o kterých možná ještě nevíte. Bude záležet pouze na Vás, zdali budete chtít tuto sílu v sobě dál rozvíjet či nikoli.
Muž ze snu Vás může varovat, abyste ke „studiu“ čarodějnictví přistupovala s respektem. Netvrdím, že jednáte nerozvážně, ale jste mladá žena, září z Vás čistá energie a pokud byste neměla „čarování“ pod kontrolou, mohlo by to přinést neblahé následky. Tím Vás nechci děsit, jen Vám vysvětluji příčinu Vašich snů o muži v kápi. Nebojte se kontaktu s tímto mužem, věřte, že Vám rozhodně nechce ublížit.

Můžete chodit v klidu spát a neděsit se ze snu, který přijde. Mějte na paměti, že sen Vám neublíží. Vždy se nám naše podvědomí snaží něco sdělit.

Milá Petro, budu se těšit na náš telefonický hovor, vysvětlím vše podrobněji (sama jsem studovala 6 let čarodějnictví).
Vaše Daniela

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.