Home - Články - Staňte se věštcem – nikdy to nebylo snazší

Staňte se věštcem – nikdy to nebylo snazší

sdílet článek na facebooku
vloženo 16. 2. 2011
astronakupy_pro_clanky.jpgChcete se naučit věšteckému nebo čarodějnickému umění? Jedno z prvních úskalí, na které nejspíš narazíte, je nemožnost nebo obtížnost sehnat pomůcky, jako jsou třeba vykládací karty, křišťálové koule, kyvadla, magické byliny a oleje a samozřejmě vhodná literatura. Tomu je nyní konec, protože jsou zde www.astronakupy.cz!

Od února jsme pro vás otevřeli nový internetový obchod, který vám nabízí všechno, co si můžete přát k věštění a kouzlení, a ještě mnohem více! Nabídka Astronákupů nemá, co do své šíře a pestrosti, konkurenci – přesvědčte se o tom sami! A nejlepší na tom je, že nemusíte nikam jezdit – to, co si vyberete, vám doručíme až do pohodlí vašeho domova!

Co všechno na Astronákupech najdete? Nabízíme vám několik desítek druhů vykládacích a tarotových karet včetně těch, které jinde v Česku neseženete! Karty Kipper, Lenormand, Andělské karty a desítky druhů tarotů – od klasických, přes středověké, pohádkové nebo egyptské až po nejkurióznější, jako je například tarot upírů nebo erotický tarot! Samozřejmostí je bohatá nabídka poutavé literatury o výkladu karet a všechno potřebné příslušenství, jako například váčky na uskladnění karet. Z dalších věšteckých pomůcek stojí za zmínku velmi pestrá nabídka kyvadel s drahými kameny i bez nich, křišťálové koule, runové sady nebo spiritistické desky. Při kouzlení určitě využijete magické inkousty a oleje a kvalitní svíčky v pestré nabídce barev a tvarů!

Ke správné magické atmosféře neodmyslitelně patří vhodná vůně – Astronákupy na to samozřejmě myslely a proto vám nabízí široký sortiment různých druhů kadidel a vonných bylin k vykuřování! K nim, jak jinak, patří i pestrá nabídka krásných kadidelnic a dalšího příslušenství. Dál si můžete vybrat ze širokého sortimentu kvalitních vonných tyčinek nebo z desítek různých éterických olejů a aromalamp.

Na své si přijdou i příznivci východních směrů – najdete zde kvalitní příslušenství pro jógu a meditaci, tibetské zvučící misky, dekorace a doplňky v duchu východních duchovních nauk.

Na závěr nesmíme zapomenout na velmi širokou a jedinečnou nabídku šperků a amuletů s čarodějnickými, astrologickými, keltskými a dalšími motivy, která patří mezi největší lákadla! Na Astronákupech naleznete zcela unikátní kousky, které nejenže budou přitahovat pohledy celého vašeho okolí, ale mají i hluboký symbolický smysl!

Tak co, vybrali byste si? My zde v astroporadně ASTROHLED určitě! Internetový obchod www.astronakupy.cz jednoznačně stojí za návštěvu!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.