Home - Články - Sněžný úplněk ve Lvu

Sněžný úplněk ve Lvu

vloženo 4. 2. 2020
čas čtení: 5 minut

Sněžný úplněk ve Lvu

Únorová plná Luna se odehraje ve znamení Lva a podle Indiánů jde o Sněžný úplněk. Kulminovat bude 9. února 2020 v 8:34. Během úplňku se těleso Měsíce na své dráze přibližuje nejvíce Zemi a nestojí v jejím stínu. Magnetismus Luny je v té době velmi výrazný. Pohybuje oceány a ovlivňuje počasí, stáčí směr větru a motivuje rostliny k růstu. Reagují na něj i zvířata. Bylo by pošetilé myslet si, že na člověka nemá úplněk žádný vliv. I ti, kteří to popírají, působení úplňku podléhají stejně jako vše živé. Lépe je být poučen než v nevědomosti.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Podívejme se na datum, kdy Luna nabude své plnosti: 9. 2. 2020, v 8:34. Součet těchto čísel je 3. Co nám říká trojka o tomto úplňku? Z pohledu numerologe je číslo tři reprezentantem kreativity. Sama je zrozená ze svých „rodičů“ jedničky a dvojky. I sám nejvyšší, který stvořil svět a je tedy tím absolutním kreativcem, je znám v celém světě jako božská trojice. Trojka skrývá touhu po sebevyjádření v jakémkoli oboru, snahu vyslovit se, proto je i číslem podporujícím komunikaci. To vše ve vás posílí tento úplněk. S trojkou ve štítu lidé vychutnávají život, radují se, žijí tady a teď čili konečně opravdu žijí, protože žádný jiný způsob života není možný. Trojka znamená také plodnost, takže můžete rozšířit nejen majetek, ale své lásky nebo lásku, pracovní projekty a nápady, umělecká díla a sbírky.



Energie Lva

V únoru nám přinese úplněk ve Lvu do života zásadní zlom. Konečně se vyhrabeme z naší introvertnosti a melancholie a přijde otevření naší bytosti ostatním lidem a okolnímu světu. Dostaví se chuť projít pár večírků, bavit se a být součástí nějaké party přátel. Lví šarm bude patrný nejen u Lvů samotných, ale u všech ostatních zrozenců, neboť nám jej do života vnese právě moment úplňku. Svou sílu uplatňuje už tři dny před svou kulminací a doznívá stále ještě i tři dny po ní. Budete neodolatelní a populární, a tak jediné nebezpečí, které si musíte hlídat, je to, abyste nesedli na lep různým „přítelíčkům“, kteří se vás budou snažit získat lichotkami pro své cíle. Lví energii přinese tento úplněk také v oblasti lásky, je to období plné flirtů a romantických dobrodružství. I stále a spolehlivé páry se mnohou dočkat překvapení v podobě nové invence v metodách milování. Dobře si promyslete, co byste od života chtěli, protože nově nabyté sebevědomí můžete nyní dobře využít na cestě, kterou jste si stanovili.

Indiánský Sněžný měsíc

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Sněžný. Lovci v tu dobu stopovali zvěř podle stop ve sněhu. Nacházeli potravu pro sebe i ostatní, vydělávali kůže a tvořili z nich oblečení a ozdoby – např. z ocasů a per. Pokud jim štěstí na lovu přálo, seděli kolem ohně a pochutnávali si na pečínce. Bylo důležité, aby nehladověli, protože kdo hladoví, ten i snadno mrzne. Vidíte, jak Sněžný úplněk koresponduje se společenským poselstvím Lva? Bavte se, lovte, choďte mezi lidi a užívejte všeho dobrého.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.