Home - Články - Šárka, 20 let, Zlín

Šárka, 20 let, Zlín

sdílet článek na facebooku
vloženo 18. 9. 2011
Fotolia_tajemny_pribeh_19.9._Sarka.jpg.jpgTajemný příběh - Šárka, 20 let, Zlín

Dobrý den,
během svého života jsem zažila hned několik podivností, na než nenacházím vysvětlení. Ovšem nedávná velmi děsivá a intenzívní zkušenost mě donutila Vám napsat:

Po dlouhé době jsem navštívila kamaráda a jeho maminku bydlící ve starobylém třígeneračním domě. Jak už to bývá, povídali jsme si všichni tak dlouho do večera, až mi ujely poslední spoje domů. Nabídli mi nocleh a já souhlasila. Kamarád spal se mnou ve svém pokoji v podkroví přímo pod půdou, do které se chodí právě z jeho pokoje.

Na jejich půdě se mi kdysi stala velmi zvláštní věc - kamarád mě tam nechal večer samotnou a já se nemohla zbavit pocitu, že tam nejsem sama. Řekla jsem tedy hlasitě: "Je-li tady někdo, ať dá znamení!" K mému úžasu světlo na půdě ihned zhaslo a já pelášila s hrůzou v očích dolů. To ale bylo už dávno.
Ale možná právě díky této zkušenosti jsem ani nyní nemohla za žádnou cenu usnout. Navíc kamarád začal lehce chrápat, což mi také nepomáhalo. Převalovala jsem se a pozorovala pomalu plynoucí čas ve svém mobilu. Po třetí hodině ranní jsem stále ležela, měla zavřené oči a poslouchala kamarádovo hlasité oddychování.
Najednou jsem však zaslechla nějaký další, daleko hlasitější zvuk….
Znělo to, jakoby ke mně mluvil velmi zle znějící hlas, a říkal cosi jako:“Do tvé hrudi pěkně půjde pitevní pila". Strachy jsem si k uším přitiskla peřinu, ale hlas jsem přesto slyšela stejně intenzívně. Vypadalo to, jako by hovořil přímo do mých uší! Neodvážila jsem se otevřít oči. Slyšela jsem další zvuky, podobné skřípání a chroupání, které postupně zesilovaly. Moje tělo bylo ztuhlé strachy! Proti své vůli jsem se nemohla ani hnout. Jako by mě něco ovládalo…
Chtěla jsem křičet, ale nešlo to! Po velmi dlouhém snažení se mi podařilo vyslovit kamarádovo jméno. Vše okamžitě utichlo. Kamarád spal dál jako špalek, zato já strachy neusnula až do rána.
Chtěla bych ještě doplnit, že kamarádova maminka je se svým dvojčetem senzibilní a dokáží plynule hovořit s dušemi. Myslím, že do jejich domu, který mě občas děsí, chodí duše za nimi. Ale proč se ta jedna zmocnila zrovna právě mě? Každopádně v jejich domě už nechci nikdy spát!!!

Šárka
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Dobrý den Šárko,
zcela chápu, proč se Vám v domě kamaráda už nechce spát. Váš příběh je skutečně až mrazivý.
Pokusím se Vám vysvětlit, proč se toto celé přihodilo právě Vám. Je zcela možné, že máte více vyvinuté mimosmyslové vnímání, to znamená, že jste tehdy v noci skutečně slyšela „hlasy ze záhrobí“.
Píšete, že kamarádova maminka komunikuje s dušemi zesnulých. V tomto ohledu bych byla opravdu velmi opatrná, protože nikde nemá ani kamarádova maminka jistotu, že hovoří s duší, která ji přišla požádat o pomoc. Může se stát, že začne mluvit s bytostí z „jiného světa“, která se může vydávat za duši někoho jiného a nemusí mít zcela čisté úmysly. Osoba, která tuto „bytost“ vyvolala, je potom určitým způsobem chráněna, ale to Vy jste bohužel nebyla. Vaše citlivé mimosmyslové vnímání Vám tedy zprostředkovalo skutečnou noc hrůzy. Mnohem více k tomuto tématu Vám, milá Šárko, prozradím při našem telefonickém hovoru.

Vaše Daniela

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.