Home - Články - Rozloučení prostřednictvím kukaček! - Marta, 65 let, Trutnov

Rozloučení prostřednictvím kukaček! - Marta, 65 let, Trutnov

sdílet článek na facebooku
vloženo 7. 4. 2013
Rozloučení prostřednictvím kukaček! - Tajemný příběh - Marta, 65 let, Trutnov



Vážení, tady je můj tajemný příběh...

V únoru roku 1983, po uložení dětí, jsem se večer věnovala mému koníčku - došívala jsem tehdy velmi módní oboustranný prošívaný krátký kabátek. Druhý den ráno jsem jela na služební cestu do Prahy a chtěla jsem si jej pochopitelně vzít. Došila jsem, zalehla jsem a při ranním vstávání můj pohled zavadil o "kukačky", které se zastavily o půl dvanácté v noci, aniž by závaží dospělo k místu, při kterém hodiny odmítají tikat dál.

clanky_zbozi_aromalampaTanciciAndele.jpgAromalampa tančící andělé
Půvabná a uchvacující andělská aromalampa má nádherně propracovaný design a roztomilí andílci působí dojmem, jako kdyby se kdykoliv mohli pohnout a ožít! Tito malí veselí andělé vás budou chránit a přinesou do vašeho domova pozitivní síly dobra!


Bylo to těžké období, tatínek nám po dlouhém, několikaletém utrpení pomalu odcházel. Z pražské porady jsem volala domů, abych zjistila, jak poslední fáze jeho života probíhá, načež mi bratr sdělil, že mě již telefonicky neúspěšně kontaktoval v kanceláři, aby mi oznámil, že tatínek o půl dvanácté v noci zemřel.....

Mám si myslet, že se s námi tatínek tímto způsobem přišel rozloučit?

Ještě dovětek:
"Kukačky" visely hned vedle šicího stroje.

Marta

TRÁPÍ VÁS MINULOST? Pojďme ji společně vyřešit! Paní Karmen na tel.: 906 701 701!

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Vážená paní Marto,

děkuji za Váš tajemný příběh.

Odpověď je ano. Určitě jste četla již několik takových podobných příběhů. Váš tatínek v tuto dobu přešel na tzv. druhou stranu, jeho duše vystoupila z těla, asi si přál, abyste o tom věděla a tento způsob vyjádření se mu zdál vhodný k tomu, abyste si toho všimla. Myslím, že toto všechno teprve skutečně pochopíme až v okamžiku, kdy sami budeme odcházet jinam.

Jinak i v průběhu života se děje plno zázraků, jen si jich všímat. Otázky týkající se života a smrti spolu velice úzce souvisí, bohužel nejsme v tomto běžně vzděláváni a mnozí lidí se smrti bojí a také je docela možné, že podvědomě vědí proč.

Každopádně těším se na Vaše zavolání, můžeme probrat cokoliv, co by Vás z Vašeho života zajímalo.

Krásný den přeji,
Karmen

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.