Home - Články - Předjarní tarotový horoskop lásky

Předjarní tarotový horoskop lásky

sdílet článek na facebooku
vloženo 22. 2. 2015

Předjarní tarotový horoskop lásky

Přivítejte blížící se jaro láskou! Náš tarotový horoskop vám prozradí, co vás čeká a nemine v milostných vztazích.



Beran

Karta Deset mečů vám prozrazuje, že o lásce až příliš mnoho uvažujete a že se kvůli některým věcem zbytečně trápíte. Snažíte se rozebírat a analyzovat váš vztah a hledat, co je špatně. Pokud jste nezadaní, tak podobným způsobem analyzujete důvody, proč jste ještě pořád sami a proč o vás váš vysněný protějšek nejeví zájem. Jenomže láska není o přemýšlení a uvažování, a to vy někde ve svém nitru dobře více, pouze jste se od této cesty odklonili. Ale tušíte, že něco není správně, jenomže nevíte, co přesně to je. Problém, proč se necítíte skutečně šťastně, přestože důvodů ke štěstí máte dost, je právě v tom, že o vztazích až příliš přemýšlíte.
V nadcházejících týdnech je vašim úkolem trochu více se uvolnit a naučit se naslouchat svému srdci a hlasu svojí duše. Ukáže se, že to, co jste považovali za velký problém, ve skutečnosti problémem vůbec není – je snadné udělat z komára velblouda! Zbavit se kritických, negativních a pesimistických myšlenek je pro vás výzvou, která vám přinese štěstí v lásce, když ji úspěšně překonáte a zvládnete.

Býk

Karta Tři mince vám prozrazuje, že jste si v oblasti lásky vybudovali pevné základy, na kterých můžete dále stavět. Budete z toho mít radost a partnerský vztah pro vás bude příjemným zdrojem jistot, včetně těch materiálních. Zadaní Býci konečně dořeší nějakou záležitost, týkající se partnerského života v souvislosti s hmotným majetkem – například společné bydlení, rekonstrukci, získání nového společného majetku a podobně. Nebude to ještě zcela konečný úspěch, spíš pouze dílčí, ale naplní vás jistotou, že jste na správné cestě, takže z toho budete mít velmi dobrý pocit a naplní vás to optimismem.
Nezadaným Býkům tato karta věští, že konečně získáte nějaké jistoty, které souvisí s láskou. S největší pravděpodobností se bude jednat o vznik nového partnerského vztahu, pravděpodobně s člověkem, se kterým se již nějakou dobu postupně snažíte sblížit a vlastně jeden i druhý pracujete na tom, abyste se dali dohromady. Teď to konečně klapne a získáte partnerské zázemí, které pro vás bude představovat vytouženou jistotu do budoucna.

Blíženci

Karta Pět mečů vám přináší v lásce trochu zvláštní zprávy – upozorňuje vás totiž na sklon snažit se získat co nejvíc výhod na úkor partnera. Možná se tento sklon projeví u vás, možná u vašeho protějšku, ale nejspíš u vás obou najednou, protože akce vyvolává reakci a jste vnitřně propojeni. Nejspíš se v jedné chvíli přistihnete, že uvažujete nad tím, jak co nejvíc úkolů přehodit ze sebe na partnera, nebo si uvědomíte, že ho až příliš často necháváte platit vaše společné útraty, nebo něco podobného. Neděláte to schválně, spíš je v tom trocha lenosti, ale je dobré si to uvědomit, protože k vyrovnanému a harmonickému milostnému vztahu takové úskoky zkrátka nepatří. Jiná možnost je, že si uvědomíte, že vás partner občas trochu využívá a a budete se divit, že jste na to přišli až tak pozdě. I zde platí, že se není proč zlobit, protože to nedělá schválně, ale podvědomě. Každopádně není špatný nápad si o tom popovídat.
Nezadaní Blíženci se budou snažit zaujmout vysněný protějšek trochu nečestným způsobem. Budete se snažit udělat v jeho očích lepšími, než jste, ale pozor, ono se to stejně jednou provalí!

Rak

Karta Věž vám věští, že vás v lásce čekají zásadní události! Bude to něco, co pro vás bude zpočátku docela nepříjemné a dá vám to hodně důvodů k zamyšlení. Ne, nemusíte se obávat ničeho závažného ani žádného neštěstí – spíš se bude jednat o věci, které se budou dít uvnitř vaší duše. Najednou si uvědomíte a pochopíte něco, co jste doposud viděli úplně jinak. Zjistíte, že si musíte úplně přeskládat celé svoje představy o tom, co je to láska, co od vztahu očekáváte a co je pro vás důležité. Pod vlivem jistých událostí a nového uvědomění se vám zbortí vaše staré představy a budou nahrazeny něčím úplně novým.
Pro zadané Raky bude mít tato změna zajímavý efekt. Možná dojde k dočasné krizi ve vašem vztahu – závisí na tom, jak se k tomu postaví váš partner, jestli bude lpět na starých a zažitých zvyklostech nebo jestli bude otevřený novým myšlenkám. Nakonec však všechno dobře dopadne a váš vztah se právě díky tomu posune kupředu.
Nezadaní Raci by se měli připravit na riziko odmítnutí. Chvíli vás to bude trápit, ale nakonec si uvědomíte, že to stejně nebyl ten pravý partner pro vás!



Lev

Karta Král holí vám prozrazuje, že k lásce budete přistupovat velmi energicky a sebevědomě. Bude se vám líbit pocit, že máte všechno pod kontrolou a že vy jste ti, kdo určuje tempo a běh situace. Pánové narozeni ve znamení Lva by si měli dávat pozor, aby se vaše partnerka po vašem boku necítila až příliš ušlápnutá. Nejspíš vám to nedá najevo, vy budete muset sledovat, jestli jste to se svojí dominancí ve vztahu již trochu nepřepískli a jestli jí to náhodou trochu nevadí. I dámy ve Lvu budou v lásce iniciativní a budete to vy, kdo bude ve vašem vztahu nosit kalhoty. Vašemu partnerovi bude vyhovovat, že si na sebe berete odpovědnost za vás oba. Na rozdíl od mužů Lvů se nemusíte obávat, že by se neozval, kdyby mu to náhodou začalo překážet!
Nezadaní Lvi budou při hledání partnera iniciativní, ať už jste muži nebo ženy. Přesně více, co chcete, a nebudete váhat udělat kroky, abyste upoutali pozornost svého vyhlédnutého protějšku. Do milostných aktivit vložíte spoustu energie a vyplatí se vám to. Jen pozor, ať partnera náhodou neodradíte, když na něj budete příliš rychle až moc tlačit!

Panna

Karta Čtyři meče vám věští, že v partnerském vztahu si budete užívat klid a nebude se toho příliš mnoho dít – bude to však klid před bouří! V tomto období budete mít buď vy nebo váš protějšek, nejspíš však oba z vás, hodně jiných povinností a starostí, takže na nějaké přemýšlení o lásce vám nezbude příliš mnoho času. Když se pak s odstupem několika týdnů začnete lásce opět věnovat, zjistíte, že jsou zde nějaké věci, o kterých si potřebujete s protějškem popovídat a dořešit je. Díky tomu, že dlouho ležely ladem, je budete vidět trochu s nadhledem, takže to půjde snáz a nemusíte se obávat žádné dramatické výměny názorů. Naopak, bude to rozhovor, ze kterého nakonec budete mít oba dva radost. Jen se nesnažte to uspěchat a počkejte si, až nastane ten pravý čas – pak to půjde samo.
Nezadané Panny budou mít obavy, že o vás váš vysněný protějšek nemá zájem. Navenek to skutečně bude tak vypadat a bude ignorovat vaše snahy o sblížení. Ve skutečnosti však cítí něco jiného a musíte si počkat, až konečně bude ten pravý čas na to, aby se vyjádřil!

Váhy

Karta Páže holí vám věští, že k lásce budete přistupovat velmi pozitivně a optimisticky. To je základ úspěchu a díky dobré náladě a pozitivnímu přístupu se vám povede vyřešit většinu drobných partnerských problémů, které vás v poslední době tížily. Uvědomíte si, že pokud má vztah fungovat, musíte mu věnovat hodně svojí energie a pečovat o něj – bez toho to nepůjde! A rádi to uděláte, protože vás to bude bavit. Nezadané Váhy konečně najdou odvahu k tomu, aby byly v lásce iniciativnější, a to vám postupem času přinese nové milostné štěstí!
Důležitý je však nejen optimismus a aktivita, ale zároveň i určitý druh pokory. Budete si uvědomovat, že máte velké štěstí, a že to není samozřejmost. Svého partnera si budete vážit a budete ochotni udělat pro něj téměř cokoliv – s výjimkou věcí, které by šly proti vaší vlastní hrdosti! Velmi pozitivně se bude vyvíjet i váš sexuální život. Bude plný vášně a chuti zkoušet nové věci, ale ze všeho nejdůležitější bude, že se budete s protějškem vždy snažit, aby ten druhý byl co nejšťastnější. A tak to má být!

Erotický tarot
Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a taky pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Uvolněte se a vytáhněte si svých 5 karet, které Vám pomohou odhalit, co Vás ve světě Vaší erotiky čeká a nemine.


Štír

Karta Král pohárů vám přináší v lásce velmi příjemné a krásné vyhlídky. Vaše srdce bude naplněno láskou, kterou budete toužit rozdávat, a zároveň budete mít potřebu stavět se ke svému protějšku ochranitelsky a ve všem mu pomáhat. Hlavně z pánů narozených ve znamení Štíra se stanou opravdoví rytíři a gentlemani, kteří pro svoji polovičku udělají všechno, co jí na očích uvidí a zahrnou ji něžnostmi. Bude příjemně překvapena, že jí najednou věnujete tolik pozornosti, a váš vztah se díky tomu utuží a posílí. Dámy narozené ve Štíru budou ke svému protějšku neméně pozorné a láskyplné. Ve vašem případě však tato karta věští ještě jednu věc – že budete mít štěstí na partnera, který umí být skutečně galantní a bude hrát roli silného ochránce a člověka, o kterého se vždy můžete opřít. Co víc byste si ještě mohly přát!
Nezadaní Štíři vsadí při hledání nové lásky na romantiku a galantnost. Vyhlédnutému protějšku se budete dvořit přesně podle stylu staré školy, a dámy zas budou dělat drahoty, tak jako za časů našich babiček. Bude se vám to líbit a nabije to váš začínající vztah vzrušujícím jiskřením a utajenou vášní!

Střelec

Karta Deset holí vám prozrazuje, že v lásce budete mít pocit, že je toho na vás příliš mnoho. V tomto období budete mít sklon brát si všechny starosti na sebe, budete se snažit odbřemenit od nich svůj protějšek, ale výsledek bude, že z toho nakonec budete přetíženi a trochu unaveni. Přece jen jste pouze lidé a máte nárok na odpočinek. Vy byste však byli rádi, aby všechno fungovalo perfektně, takže se na žádný ze svých mnoha úkolů nechcete jen tak vykašlat – i když by to ve skutečnosti žádné následky nemělo!
Dřív nebo později si však uvědomíte, že láska a partnerský vztah jsou vždy záležitostí dvou lidí – právě o tom to je! Nemůžete donekonečna zařizovat všechno za oba dva, i váš partner by se měl chopit nějakých úkolů a udělat něco pro vaše pohodlí. Ale pozor – udělá to po svém a svým vlastním stylem, tak mu to pak nevyčítejte a buďte rádi, že jste to nemuseli dělat vy! Nezadaní Střelci si rozehrají snahu o sblížení na více frontách najednou. Ale velmi brzo si uvědomíte, že vám na to nestačí čas a energie, takže si budete muset vybrat, o koho skutečně stojíte a o koho nikoliv!

Kozoroh

Karta Dva poháry je jedna z nejšťastnějších karet pro lásku a přináší vám na letošní začátek jara velmi krásné vyhlídky! V partnerském vztahu vám to bude klapat a budete prožívat nádherný pocit souznění a vzájemné blízkosti, po jakém jste vždy toužili. Oba dva budete chtít více dávat než dostávat, a díky tomu bude váš vztah plný citu, porozumění a bude mít velmi blízko k ideálu!
Vaše okolí vám bude vaše štěstí někdy až trochu závidět, ale spíš se na váš krásný vztah budou dívat s obdivem a budete platit za ideální pár. Jen si dávejte pozor, ať se příliš neuzavíráte před světem a netrávíte všechen svůj čas pouze ve dvojici – bude vás to sice bavit nejvíc ze všeho a nikoho dalšího ke svému štěstí potřebovat nebudete, ale byla by škoda ochudit se o společenský život a kontakty přáteli a rodinou.
Nezadaní Kozorozi se taky mají na co těšit – tarot vám věští, že konečně potkáte tu pravou lásku a najdete člověka, který bude druhou polovinou vaší duše!Váš vztah bude od začátku velmi něžný a láskyplný, plný vzájemných ohledů. Naopak, sex v něm nebude hrát nijak zásadní roli a bude až na vedlejším místě.

Vodnář

Karta Devět mincí přináší do vašeho partnerského života velmi optimistické vyhlídky. Společně s protějškem si budete budovat své materiální jistoty a pracovat na zařizování krásného domova, který bude přesně podle vašich představ. Nejlepší na tom bude, že finančních prostředků budete mít dostatek na to, abyste své plány mohli úspěšně zrealizovat. Peníze už vám nebudou bránit v naplňování vašich snů, tak jak to bylo až donedávna. Teď se konečně budete moct plně realizovat a dát prostor společnému tvoření něčeho krásného, co vás bude sbližovat. Váš domov pro vás bude nádherným a bezpečným zázemím. Pokud se svým protějškem zatím ještě nebydlíte, právě teď je ideální doba pro vstup do společného soužití v jedné domácnosti.
Nezadaní Vodnáři si budou hledat protějšek, se kterým budou mít podobné představy o bydlení a o praktické podobě vašeho každodenního života. Ať už toužíte po bytě ve velkoměstě nebo po chaloupce na venkově, důležité bude, že to vidíte oba stejně a že vás tyto vaše sny spojují. Je to výborný základ vztahu, který bude dlouhodobě fungovat.

Ryby

Karta Devět pohárů je krásnou kartou naplněné a šťastné lásky, takže se máte na co těšit, milé Ryby! V milostném vztahu vám to bude na začátku letošního jara krásně klapat a nebude nic, na co byste si mohli stěžovat. Vaše okolí se bude na váš vztah dívat s obdivem a někdy možná i se špetkou závisti. Klapat vám to bude i v sexuálním životě, který bude ve vašem vztahu teď hodně důležitý.
Navenek bude všechno ideální a vaše dny se budou nést ve znamení velkého milostného štěstí. Někde uvnitř vás však bude přesto hlodat jedna drobná pochybnost, kterou se budete snažit nedávat nikomu najevo – a tak je to správně! Bude to totiž záležitost, která vás trápí úplně zbytečně a časem se zcela vyléčí, takže byste tím neměli svého partnera zatěžovat a přidělávat mu zbytečné vrásky na čele. Možná vám na protějšku nějaká nepodstatná drobnost trochu vadí a pořád uvažujete, jestli z toho nebude problém – nebojte se, nebude! Možná pořád nemůžete zapomenout na nějaký svůj bývalý vztah a máte sklon srovnávat s tím stávajícím – ale časem to přejde! Užívejte si, že vám je dobře a netrapte se!

MYSLÍTE NA NĚJ VE DNE V NOCI?Pomohu vám získat jeho srdce! Kartářka Hanka. Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo mi rovnou napište SMS ve tvaru SMS HANKA a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.