Home - Články - Přátelství podle horoskopu a esoteriky

Přátelství podle horoskopu a esoteriky

vloženo 3. 8. 2020
čas čtení: 4 minuty

Přátelství podle horoskopu a esoteriky

Kolik máte skutečně dobrých přátel? A v jakých znameních se narodili? Přátelství se řídí jinými zákonitostmi než láska, takže i když se na něj ptáme hvězd nebo karet, musíme se zaměřit na jiné věci!

sdílet článek na facebooku

Protiklady se přitahují a rozumí si

Narodili jste se ve znamení Berana a vaše dlouholetá nejlepší kamarádka je Rak. Nebo jste Vodnářka a vaše nejlepší kámoška je Štír. Obě tyto dvojice se k sobě podle partnerských horoskopů vůbec nehodí, a žádná z daných dam by po svém boku nesnesla muže narozeného ve znamení, které nám na našich kamarádkách naopak skvěle vyhovuje.

Jak je to možné? Je to jednoduché – přátelství má zkrátka úplně jinou dynamiku než láska. Mnohem víc platí, že protiklady se přitahují, a to, co by bylo v lásce důvodem k velké hádce, má v přátelství většinou podobu neškodného popichování, které oběma stranám pomůže zamyslet se nad některými věcmi a posunout se kupředu.

S kamarádkou do sebe občas trochu rýpnete – vidíte, že se ona jako Račice nechává příliš unášet svými city a pocity, a zatímco ona se vám zase směje, když se jako Beran kvůli něčemu zbytečně rozčílíte vy. Musíte přiznat, kdyby se takhle k vámě choval váš partner, vadilo by vám to – ale u dobré kamarádky je to zkrátka něco jiného! Možná i proto někteří lidé říkají, že přátelství je víc než láska – není tolik zatíženo tím, co od druhé strany čekáme, a máme se upřímně rádi takoví, jací jsme, i se svými chybami!


Přátelství v hvězdách a kartách

Když se ptáme hvězd na to, jak se budou vyvíjet věci v našem přátelství, jsou důležité jiné věci než v lásce. Přátelé nemusí být stejní, aby si rozuměli, i když se na druhé straně často stává i to, že nejlepší přátelé jsou narozeni oba ve stejném znamení. Důležité však je, aby si navzájem věřili, mohli se na sebe spolehnout, byli k sobě upřímní. Najít tyto věci v horoskopu je trochu komplikovanější, nestačí se pouze podívat na znamení, důležitý je i ascendent a postavení planet, ale jde to.

Podobné je to i při výkladu z karet. Některé karty při otázce na lásku znamenají konflikt a hrozící nebezpečí. Když však jde o přátelství, stejné karty mohou znamenat pouze to, že si „nalijete čistého vína“ a ještě víc se díky tomu sblížíte, takže je to pozitivní! Důležité je to rozpoznat.

Přátelství mezi ženou a mužem existuje

clanek_Blog_20_Pratelstvi.jpgA jak je to s přátelstvím mezi mužem a ženou? Většina lidí jsou přesvědčeni o tom, že existuje! Jeho vznik je však mnohem složitější, než je tomu u přátelství lidí stejného pohlaví. Naše duše se totiž musí rozhodnout, kterým směrem se bude náš vztah vyvíjet – jestli jsme si blízcí spíš jako přátelé nebo jestli je důležitější vzájemná přitažlivost. A často se stává, že to zpočátku necítí obě strany stejně a vznikají nedorozumění.
Ale i když to chvíli trvá, stojí za to takové přátelství vytvořit a udržet. Vaše duše si totiž mohou být velmi blízké, ale právě takovým tím „přátelským“, vzájemně se popichujícím a podporujícím způsobem!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.