Home - Články - Potkáš letos lásku?

Potkáš letos lásku?

vloženo 26. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Potkáš letos lásku?

Je jasné, že ji potkat chceš, ale jak na to!? Svoji budoucnost můžeš ovlivnit!

sdílet článek na facebooku

Začátkem každého roku, alespoň toho kalendářního se na mě obracejí klientky (chtěla bych být genderově vyvážená), ale hlavně klientky 😊, které chtějí vědět, zda tento rok potkají svou drahou polovičku. A to ne hned tak ledajakou! Tu PRAVOU přece! Chtějí konečně zakotvit v přístavu lásky, pohody, porozumění. Chtějí partnera, se kterým budou vše společně prožívat, ideálně do konce svých životů.

Tyto výklady dělám nejraději. Ženy vysílají do vesmíru pozitivní energii, září a svítí! Já se pak snažím být jim s mými kartami co nejvíce nápomocná a nahlédnout společně s nimi do jejich budoucnosti. Nejkrásnější je, když mi volají či píší zpět a sdělují mi šťastné novinky o seznámení, které se nám v mém výkladu v kartách ukázalo! On se objevil, přišel! Musím Vám říct, že není nic hezčího 😊


Chcete také vy potkat svou spřízněnou duši? Tak nepropadejte beznaději a hlavu vzhůru! Na každého z nás čeká na tomto světě druhá půlka, jen je třeba se otevřít a hlavně vědět kde ji hledat! Pomohu Vám ji najít! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo mi napište SMS na číslo 904 30 46 s kódem LETOS. Ráda budu Vaší průvodkyní lásky.

Protože láska je v našem životě to nejdůležitější, pokud nemáte lásku, jako byste nežili. Lásku je třeba dávat i dostávat.

Budu se těšit na vaše zavolání či zprávu.

Přeji Vám krásný a slunečný den, vaše kartářka Matylda.

Autor článku

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.