Home - Články - Poslední rozloučení - šest rudých růží! - Marie, 66 let, Lhota u Kladna

Poslední rozloučení - šest rudých růží! - Marie, 66 let, Lhota u Kladna

sdílet článek na facebooku
vloženo 17. 2. 2013
Poslední rozloučení - šest rudých růží! - Tajemný příběh - Marie, 66 let, Lhota u Kladna



Tento můj příběh rozehrál řadu událostí, snů, vidění, rozvinutí intuice a setkání. Rozhodnutí, která dříve nebyla realizovatelná - se stala pro mě a sestru dostupná. Každá událost by byla samostatným příběhem.

Moje maminka po dlouhé nemoci umírala doma v kruhu rodiny. Vše co předcházelo a co vše vytrpěla a co jsme prožívali my, to jsou pocity naše osobní.
Poslední dny před smrtí ležela v kuchyni na gauči, v té místnosti jsme vždy „marodily i my se sestrou“ a bylo to takové naše bezpečné místo.

Po 6 dnů jsme se střídali u maminky - tatínek, sestra a já. Poslední dny již byla mimo tento svět, ale fyzicky stále přítomna.
Navečer, předtím posledním dnem, jsem se byla projít – bylo 5. prosince. Město, kde jsme bydleli bylo jako v pohádce, ticho, jen sníh se snášel a takový úžasný klid. Napadlo mě, že koupím 6 rudých růží.

NÁŠ TIP: Vonné tyčinky Růže – aroma růže je mimořádně harmonické a provoní vaše obydlí atmosférou jara a lásky. Uvolňující a afrodiziakální zároveň – růže je zasvěcena planetě Venuši. Objednávejte ZDE!

Fotolia_tajemny_pribeh_Marie_18.2.13.jpg.jpgPřišla jsem domů, všichni už na mě čekali, maminka byla již v agonii. Všichni jsme se nad ní naklonili a já říkám „mami, podívej co jsme ti přinesli – zítra jste s tatínkem spolu 60 let." Držela jsem ji za ruku, stiskla mi ji a oči do té doby nevidoucí, na mě pohlédly (vrátila se již z druhé strany) a ústa se usmála. Ještě nyní mi tečou slzy, ale nejsou to již slzy smutku, ale očištění. Naposledy vydechla 6. prosince (šestý den, kdy byla doma, den i mých narozenin, den jejich sňatku - 60 let - Svatba rodičů 6.12. 1940).

Byla to ta nejlepší maminka – spolu se sestrou máme krásný vztah a jsme vděčné, že jsme měly takovou nádhernou maminku a že jsme ji mohly doprovodit na tu druhou stranu.
Ve snech nás objímá a pokud máme nějaký problém, prosíme o pomoc, tak se nám ji dostane.

Marie

OSUD I VÁM SESLAL DO CESTY LÁSKU! Stále ji nevidíte? Pomohu vám ji spatřit! Kartářka Melinda na
tel.: 906 701 701!

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Zdravím Vás paní Marie.


Váš příběh není tajemný, ale opravdu dojemný.
Sama jste situaci velmi dobře popsala, maminka Vás milovala a taktéž celou rodinu. Ano, byla již na druhém břehu, ale ještě alespoň na malou chvíli, se „vrátila“ do fyzického těla, aby Vám mohla dát znamení, že smrtí nic nekončí.


Paní Marie, jste úžasná žena, která přijala skutečnost. Rozhodně Vám maminka stále chybí, ale Vy máte tu možnost se s ní setkat ve snu. Nejsou to jen slova, ale máte dar astrálního cestování, kdy se s maminkou „setkáváte“ a sama dobře víte, že Vás vyslechne a vždy pomůže nebo dobře poradí. A nejen Vás, ale všechny členy rodiny. Maminka nad vámi stále „drží“ ochrannou ruku.


Paní Marie, den „odchodu“ Vaší maminky je symbolem velké lásky ke svému manželovi, Vám a celé rodině. Bylo to poslední rozloučení na tomto světě, ale jak již jsem napsala … smrtí nic nekončí, je to jen „odchod“ do světa jiného.

S uctivým pozdravem Daniela.


Reakce paní Marie po provolání 30 minut ZDARMA:

Vážená paní Danielo,
děkuji za Váš výklad a telef. 30. min. volání k mému "tajemnému příběhu - poslední rozloučení". Hovor s Vámi byl velmi erudovaný (znalý, zkušený) a děkuji za Vaše slova. 
S pozdravem Marie

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.