Home - Články - Poslední den

Poslední den

sdílet článek na facebooku
vloženo 23. 1. 2011
Fotolia_povidka_posledni_den.jpgPovídka od Týmu Astrohled:

Tohle je pravdivý příběh o jednom čínském obchodníkovi, který byl nespokojený sám se sebou, se svými vztahy a také s obchodem, který vykonával. Jeho žena se s ním chtěla rozejít, jeho podnikání bylo zadlužené, on byl unavený, chyběla mu síla a odvaha. Když jednoho večera bilancoval a rozjímal nad životem, rozhodl se, že pozítří skoncuje se životem. Po tomto rozhodnutí se vydal oddaně vstříc následujícím dvěma dnům ve svém životě.

Jeho poslední den začal. Byl rád, že se blíží konec jeho trápení, užíval si v klidu snídani a dokonce našel pár milých slov pro svoji ženu. Vesele se rozloučil a vydal se ještě za svými starými přáteli, na které si už několik dlouhých let nenašel čas. Ke každému pronesl pár povzbuzujících a laskavých slov, měl čas si vyslechnout jejich problémy a věnoval jim každému tichý klidný úsměv. Užíval si ranních červánků cestou do svého obchodu. Tam se obzvlášť srdečně věnoval svým zákazníkům a upřímně jim radil. Už neočekával žádný vysoký prodej a tak zákazníkům prezentoval své výrobky s velkým ohledem na jejich skutečné potřeby. Když večer počítal tržbu, zjistil, že má obrovský zisk. Doma ho přivítala žena tak, jak tomu bylo na začátku jejich vztahu, uvařila mu jeho oblíbený pokrm a velmi pozorně mu ho připravila na stůl.

Následující noci zjistil, že vlastně nemá žádný důvod pro svoji plánovanou sebevraždu.

Změnil totiž svůj postoj k životu a život sám se mu za to poděkoval. A od té doby začal žít každý den tak, jako by to byl jeho poslední den na Zemi.

Chcete také jednou pro vždy skoncovat se svými trápeními? Svěřte se některému z našich zkušených kartářů nebo kartářek! S naší pomocí jistě opět najdete cestu ke štěstí! Zavolejte nám na tel.: 906 701 701. Vaše astroporadna ASTROHLED

Toužíte po lásce a pochopení? Už dlouho hledáte svého Partnera Duše? Poradíme vám, jak ho najít!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.