Home - Články - Poprava - Zeno, 43 let, Kutná Hora

Poprava - Zeno, 43 let, Kutná Hora

sdílet článek na facebooku
vloženo 4. 8. 2013
Poprava - Tajemný příběh - Zeno, 43 let, Kutná Hora



Dobrý den,

spal jsem a zdálo se mi, že probíhal soud a byl jsem odsouzen k trestu smrti. Vedli mě na popravu. Bylo mi smutno a bál jsem se.

Hořel oheň a stál jako v pyramidě. Já tam musel jít, na popravu. Dal jsem pusu na rozloučenou mladé holce.

Zeno

Máte spoustu otázek, na které neznáte odpovědi? Přestaňte tápat ve tmě! ZAVOLEJTE IHNED a vyberte si vlastní KARTÁŘKU. Tel.: 906 701 701!

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás Zeno,

Sen mohl být sice hrůzostrašný, nicméně poprava neznamená vůbec nic katastrofálního, spíše naopak. Význam popravy se týká Vašich obchodů a to, že jsou stále lepší a lepší, také ta pyramida sama o sobě je velmi dobrá, je to symbol úspěchu. Pomalu, ale jistě dosáhnete úspěchu, oheň také symbolizuje nadšení, radost a štěstí. Jen si dejte pozor na ulpívání na čemkoliv.

Pokud ten oheň byl v pyramidě, čili jakoby v jeskyni, mohli bychom se zabývat již Itingem, čili hexagramem 22 – Půvab. Význam je opět půvabný, oheň v jeskyni, přináší klid, přináší teplo, možnost schovat se před nepřízní počasí, je to všechno, co potřebujeme, je to dokonalost, jen je otázka, jak dlouho člověk dokáže žít v dokonalosti?

clanky_zbozi_vyrovnanost.jpgVyrovnanost
Tento přívěšek zpodobňuje několik různých znamení a symbolů a reprezentuje obzvláště vysokou ochranu pro nositele. Nad kruhem se nachází keltský triskel a uvnitř je pyramida, spirála a pentagram.


Můžeme se pobavit o Vašem životě a probrat společně vše, co Vás zajímá, snad Vám takovéto vysvětlení Vašeho snu bude stačit.

Těším se na Vaše zavolání, Karmen

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.