Home - Články - Pomoc! Pronásledují mě duchové! - Kateřina, 20 let, Mříč

Pomoc! Pronásledují mě duchové! - Kateřina, 20 let, Mříč

sdílet článek na facebooku
vloženo 16. 12. 2012
Pomoc! Pronásledují mě duchové! - Tajemný příběh - Kateřina, 20 let, Mříč



Dobrý den,

zasílala jsem vám svůj tajemný příběh. Když jsem ráno otevřela email a viděla nadpis tajemného příběhu, myslela jsem, že jste vybrali můj. Tento příběh se totiž velice podobá mému, tedy kromě toho Řecka a Anglie. Bohužel jsem nenapsala úplně vše a nerozváděla do detailů a to jsem asi měla.

Duch je se mnou odmalička a stále mu neumím pomoct přejít na druhou stranu a tak jsem doufala, že byste mi pomohli aspoň v radě, na koho se mám obrátit.
Kamarádka tvrdí, abych zkusila pozvat kněze. Ale bojím se, že v dnešní době se mi vysměje i kněz. Nerada svůj příběh vyprávím, neboť mi nikdo nechce věřit. Je to až moc skutečné. Bohužel se to děje a já nevím proč.

Měla jsem dohromady 3 strašidelné sny s tímto duchem a do dneška nevím, jestli to byl sen nebo skutečnost, neboť jsem se procitla na stejném místě v pokoji jako v tom "snu" a věci byly úplně na stejných místech, jako se mi to zdálo.
Jak bylo popsáno v příběhu, který jste vybrali, i já mám vždy stísněný pocit jako kdyby mě někdo dusil a pamatuji si, že když jsem měla první "sen" tak jsem se nemohla ani hnout a ani křičet, protože jsem byla strachy bez sebe. Se zpívající holčičkou každou noc u mé postele a s jejími kroky jsem se už smířila před lety. Přijde mi, jako kdyby za mnou chodila jen kvůli tomu, aby mě ukolébala a lépe se mi spalo.

NÁŠ TIP: Prsten Čakra – krásně pozlacený prsten, osazen polodrahokamy v barvách jednotlivých čaker.
Tato kombinace drahých kamenů podporuje energetická centra v těla, a tak umožňuje najít vnitřní harmonii. Objednávejte ZDE!

Ovšem ve snech se mi zjevoval muž a jednou to byl velký černý létající pes s červenými oči, který vylezl z tmavého kouta a chtěl mě sežrat.
Jak jsem již psala, mám i spojena nějaká místa. Jsou to hrady a zámky jen v jižních Čechách a jen některé. Doslova bych mohla dělat průvodce. Automaticky jsem vše věděla, jaká chodba kam vede, ale v mé mysli jsem si neuvědomovala, že to znám v podobě, v které to je, ale úplně s jiným nábytkem. Před dvěma týdny jsem zrovna byla na školení na zámku v Jindřichově Hradci a jak jsem vstoupila na nádvoří, tak se mi zatočila hlava a slyšela jsem kolem sebe kopyta koní projíždějící po dlažebních kostkách a drnčející kočár, který za sebou táhli. Slyšela jsem i ruch kolem sebe, jako kdyby okolo mě bylo plno a doslova to tam žilo. Pak jsem se podívala nahoru na ochoz mezi křídly zámku a viděla jsem záblesk paní v šatech, jak proběhla. Neviděla jsem ji skutečně, ale jen v mysli. Těžko se to popisuje. Mohla jsem se tedy vrátit okamžikem do vzpomínek z mého minulého života?
Psala jsem i, že dobře kreslím. Kreslím domy, ale nejraději staré domy a úplně nejradši jsem, když kreslím kostely, zámky, hrady. Takové věci vyhledávám, cítím se blízko nich v bezpečí a hrozně mě to přitahuje.

Fotolia_tajemny_pribeh_Katerina_17.12.12.jpg.jpgTeď pracuji nedaleko mého bydliště v klášteře Zlatá Koruna a myslím, že tam vydržím dlouho, protože se tam cítím velice dobře. Napadlo mě tedy, že jsem byla malíř, něco se tam událo. Ta malá holčička mohla být moje dcera a ten muž, co se mi zjevuje ve snech, mohl být ten, co nás obě zavraždil.

Další věc, co mě trápí je, že mám naproti posteli velikou skříň přes celou zeď a jedny dveře jsou ze zrcadla. Bohužel to vyšlo, že když se posadím na posteli, tak se přímo vidím v tom zrcadle. Četla jsem, že zrcadlo nemá být v ložnici a nebo se má přikrývat. Zatím jsem ho za ty léta přikryla jednou a pak jsem měla v noci stísněný pocit, jako kdyby mě někdo pořád budil a sahal na mě studenýma rukama. Od té doby ho nezakrývám a už to nechci ani nikdy vyzkoušet. Myslím si, že se to duchovi nelíbilo a tak mě nutil, abych to sundala. Pořád mi vrtá hlavou, kam mě chtěl duch v tom jednom snu odvést, když mi stále sundaval peřinu. Nejdřív jsem v rozespalosti párkrát normálně natáhla peřinu zpět na sebe. A když mi duch po několikáté zrovna stáhl peřinu, tak jsem se naštvala a vynadala mu. V tu chvíli se jakoby rozplynul a já procitla a opravdu jsem měla peřinu stejně stáhlou. Přitom mi připadá, že to byl spíše sen. Nevím co si o tom myslet.

V tom dalším snu mi ukazoval knížku, která se jmenuje Náboženství. Prolistovávala jsem ji jednou před lety, když nám ji věnovala teta, když jí umřel zrovna manžel. Oba byli, a teta stále je, hodně věřící. Texty jsem si nikdy nečetla, ale vím, že jsou v ní příběhy o Kristu atd. Ten duch mi tedy tu knížku dal zavřenou a jen z ní čouhal založený malý papírek. Nestihla jsem se podívat, kde to bylo, potom totiž na mě vyskočit ze tmy ten černý velký pes. Opravdu ráda bych oba duchy převedla na druhou stranu, jsou se mnou už mnoho let. S tou holčičkou jsem spíše kamarádka, i když mě každou noc ze začátku mrazí, když ke mě přichází pobrukovat písničku a stále tu stejnou. Opravdu se mi pak lépe usíná a zapomenu při té melodii okamžitě na všechny špatné události co se mi událi přes den. Ale i tak by si zasloužila konečně odpočinek. Kdybych aspoň věděla, jak jim pomoct.

Děkuji za radu, Kateřina.

JE K VÁM ŽIVOT NESPRAVEDLIVÝ? Spolu vaše ztracené štěstí najdeme! Kartářka Vesna na tel.: 906 701 701!

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Přeji dobrý den, paní Kateřino.

Z Vašeho tajemného příběhu je evidentní, že se Vám na určitých místech tzv. „otevře“ podvědomí a lehce Vám připomene minulý život, ve kterém jste byla šťastná a spokojená. Právě proto Vás přitahují zámky. Váš talent a záliba v malování je z tohoto minulého života. Nemusí to být jediný minulý život, naše duše se vracejí vícekrát na tento svět, své minulé životy si nepamatujeme. Jen se občas stane, že se „zableskne“ vzpomínka.

Milá Kateřino, dokážu si Vaše pocity živě vybavit. Máte velkou výhodu, že je Vám na těchto místech dobře. Znám případ, kdy museli ženu doslova vynést z jedné hradební prohlídky, měla naprosto stejné pocity, které zde popisujete, jen s tím rozdílem, že byly opačné, ona slyšela nářky a pláč. Bohužel začala cítit i krutou bolest. Ve chvíli, kdy opustila brány jistého hradu, vše rázem zmizelo. Tyto zážitky jsou nepopsatelné a ne každý jim věří. Posléze žena, o které jsem se zmínila, zjistila pomocí regrese, že na tomto místě žila a její osud byl velmi krutý, což samozřejmě nebyl Váš případ.

Vám je na těchto místech dobře, přijímáte energii a je moc dobře, že jste si vybrala povolání, které Vás nejen baví, ale dodává i životní sílu.

Muže ve snech se bát nemusíte. On Vám chce pouze cosi sdělit. Váš podvědomý strach se „promítá“ podobou velkého psa. Vy jste měla tu možnost „vidět“ svůj vlastní strach, z něčeho, co si nedokážete vysvětlit nebo popsat.
Pokud máte potřebu zrcadlo v ložnici zakrývat, klidně to udělejte. Duchovi rázně řekněte, aby Vás nechal. Vy chcete mít zrcadlo zakryté a tak to bude. Pamatujte na to, že „mrtvý“, vždy musí poslechnout živého!

Milá Kateřino, budu se těšit na náš telefonický rozhovor, kde Vám blíže vysvětlím, jak si počínat dále a také, jaký význam mají „návštěvy“ malé holčičky.

Zdraví Vás Daniela.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.