Home - Články - Podzimní tarotový horoskop rodiny 2020

Podzimní tarotový horoskop rodiny 2020

vloženo 15. 9. 2020
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop rodiny 2020

Víte, co vám podzim přinese doma ve vztazích s nejbližšími? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř holí
ukazuje, že vám nechybí nadšení a odhodlání jít si za svým, jenomže vaší rodině se vaše plány nebudou zrovna zamlouvat. Bude to chtít značné nasazení, přesvědčit je o tom, že to, do čeho se pouštíte, je dobrý nápad. Pochybnostem se budete statečně bránit, i když někdy se vám přece jen vloudí myšlenka, jestli vaši příbuzní přece jen nemají pravdu. Horkokrevný Beran se však nerad vzdává toho, co si zamane, a tak rychle zaženete černé myšlenky a pustíte se na plný plyn kupředu. Počítejte ovšem s tím, že tím nejspíš utrpí domácí pohoda, a připravte se alespoň na nějakou dobu na tichou domácnost. Hádky by totiž neměly smysl. Vaši blízcí nakonec pochopí, o co vám jde, ale bude to chtít nějaký čas, než se to utřese, a než si zvyknou, že tak jako vždy zkrátka máte svou vlastní hlavu!

Býk
Karta Dvě mince
je poslem změn, ale není potřeba se jich obávat – spíš se těšit! Jak se říká, změna je život, a vaše rodinná situace se konečně uvede do pohybu. Dlouho zaseklé problémy se pod vlivem nových podmínek konečně začnou řešit, a bude to pro vás velmi příjemné. Občas však budete mít trochu problém si zvyknout, že věci již nejsou tak, jak bývaly, a přizpůsobit tomu svoji zaběhlou denní rutinu. Možná čeká někoho z vaší rodiny nová práce, studium, třeba se rozhodnete přestěhovat, zkrátka věci se změní a do vaší domácí pohody zavane svěží nový vítr. Vy sami jste jako Býci spíš konzervativní a kdyby bylo jen na vás, asi byste se do takových novinek nepustili – ale nakonec budete moc rádi, a budete vděční osudu za nové možnosti, příležitosti a důvod začít některé věci znovu a lépe!

Blíženci
Karta Velekněžka
vám radí, že není nic lepšího, než naslouchat své intuici a šestému smyslu! Odpovědi na vaše otázky ohledně rodinných vztahů máte již dávno uvnitř sebe, jenom je potřeba naladit se na hlas vaší duše, který vás možná trošku překvapí. Velekněžka taký prozrazuje, že odpovědi, které vás zajímají, byste měli hledat někde mezi nebem a zemí. Nemáte jasno v tom, proč se věci dějí tak, jak se dějí? Nejspíš pomůže podívat se na osobní horoskopy jednotlivých členů vaší rodiny a porovnat je s tím svým. Ukrývá se tam spousta vysvětlení a klíč k hlubším příčinám probíhajících událostí, Je potřeba vidět věci v širším kontextu – ať už má napětí ve vaší rodině jakoukoliv podobu, ve skutečnosti vám má ukázat některé důležité věci a posunout vás směrem k duchovnímu růstu!


Rak
Karta Sedm mečů
prozrazuje, že se ve vás ukrývá hluboce zakořeněný pocit nedůvěry, a tak se v mnoha věcech máte sklon spoléhat sen sami na sebe. Určitě byste si uměli ve vašem okruhu příbuzných představit lepší komunikaci a spolupráci, ale naučili jste se brát věci takové, jaké jsou, a zařídit se podle toho. Teď však nastala doba zamyslet se nad tím, jestli by to přece jen nešlo dělat trochu jinak a otevřít se větší spolupatřičnosti. Musíte samozřejmě počítat s tím, že to nepůjde u všech členů rodiny, alespoň někdo by to ovšem uvítal stejně jako vy. Odměnou za pokus o nový a lepší způsob fungování vám bude radost z nově nabyté důvěry a blízkosti. Někdy je nakonec lepší budovat vztahy, i když těžce, než snažit se za každou cenu dosáhnout naplnění vašich vlastních zájmů!

Lev
Karta Devět mečů ukazuje, že vás tíží starosti, které vám nedají spát, i když ve skutečnosti to nejspíš není zas tak černé jako ve vašich myšlenkách. Ve vaší rodině však některé věci nefungují tak, jak byste potřebovali, a tyto záležitosti jsou pro vás osobně hodně, ale opravdu hodně důležité. Ať si říká, kdo chce, co chce, dokud se to nevyřeší, nedokážete být spokojeni a v klidu! Bez pomoci někoho chápajícího a pozitivně naladěného to ovšem půjde jen ztuha. Nechejte si tedy poradit od někoho, kdo vaši rodinnou situaci vidí s nadhledem, není to ostuda a uvidíte, jak vám najednou spadne velký kámen ze srdce! Jste totiž zaseklí v jistém způsobu uvažování, protože žijete uvnitř problematické situace, a potřebujete, aby vás z toho někdo vytáhl a ukázal vám, že řešení je jednodušší, než si možná myslíte!

Panna
Karta Císař
ukazuje ve vaší rodině nějakého člověka s autoritativními sklony, který se snaží všem šéfovat, vždy musí mít pravdu a není spokojen, pokud nemůže věci řídit. Nejspíš se jedná o muže, ale může to být i žena, zejména pokud je narozená ve znamení Berana, Lva či Střelce. I když s touto osobou obvykle vycházíte v pohodě, teď se dostanete trochu do křížku, protože dáte dotyčnému jasně najevo, že nemáte v úmyslu se podřizovat jeho nápadům a plánům. Je to pro vás výzva, najít vnitřní sílu a začít si dělat věci po svém. Ono je totiž nakonec docela příjemné nechat starosti s organizováním věcí na někoho jiného. Ale už vám dochází trpělivost a nemáte o svém životě takovou představu, že se budete pořád jenom přizpůsobovat a držet ústa. Je čas najít v rodině vlastní průbojnost a sílu a naučit se postavit si hlavu!


Váhy
Karta Pět mincí
naznačuje, že vaše rodina na tom teď možná není finančně a materiálně zrovna nejlépe a pamatujete už i lepší časy – ale po stránce vztahů a spolupráce to bude přesně naopak! Objevíte už trošku zapomenuté kouzlo vzájemné pomoci, díky které ušetříte jak vy, tak i vaši příbuzní spoustu peněz, a ještě navíc budete mít o důvod víc udržovat kontakty a dobré vztahy. Zkrátka jak se říká, v nouzi poznáš přítele, no a o rodině to platí dvojnásob! Staré konflikty budou zapomenuty, konec konců byly jenom banální, a budete držet pohromadě a pomáhat si ve všem. Ukáže se, že věci, kterých jste se obávali, vám nakonec více pomohou, než uškodí. Není přece nutné mít bohatství a luxus, mnohem důležitější je mít vedle sebe lidi, se kterými vám je dobře a můžete se na ně vždy spolehnout!

Štír
Karta Čtyři meče
značí příměří v rodinných vztazích – podzim se tedy ponese ve znamení klidu a domácí pohody, i když nelze říct, že byste měli problémy zrovna vyřešené! To, co bylo důvodem hádek a neshod, ovšem teď ustoupí do pozadí a nejednou to už pro vás zdaleka nebude tak důležité, jako ještě v létě. Příčin je více, ale to možná ani není důležité – spíš si užívejte, že je konečně klid, než se v tom vrtat! Možná je vám podezřelé, že určití lidé přestali vytahovat určité věci, které byly pořád na denním pořádku, ale neřešte to. Když to totiž vytáhnete vy, ničemu nepomůžete. Dlouhodobé problémy se nevyřeší tak, že budete tlačit na pilu, ale to jako Štíři přece víte. Raději je nechejte v klidu vyšumět, a věřte tomu, že už s tou starou sílou nikdy více neudeří! Pomalu ale jistě se bude všechno někde pod povrchem zlepšovat!

Střelec
Karta Mírnost
vám slibuje podzim plný klidu a rodinné pohody, které si budete užívat naplno. Jako kdyby se ani nic důležitého nedělo, ale opak je pravdou – právě tento klid a zpomalení jsou to nejdůležitější, co teď ve vašich vztazích s blízkými potřebujete! Zjistíte, že není potřeba se nikam honit a tlačit na to, ať se ostatní rychle rozhodnou nebo ať už konečně něco podniknete. Bude to pro vás trochu výzva nic neřešit a jenom tak být a počkat, co k vám přijde samo. A to je přesně ta důležitá vlastnost, kterou teď potřebujete společně s vašimi nejbližšími rozvíjet. Uvědomíte si, že nejlepší je přizpůsobit se situaci, která vás vybízí spíš k pasivitě a komplikuje vám vaše pokusy o různé nové aktivity. Ale všechno má svůj čas, takže i na ně nakonec dojde, jen to nebude hned! Přestat tlačit na pilu se zkrátka vyplatí!


Kozoroh
Karta Šest pohárů
vám přináší příjemnou podzimní nostalgii. Rádi si s vašimi blízkými společně zavzpomínáte na staré časy, na společné zážitky a příhody. Najdete v nich nejen radost a zábavu, ale taky inspiraci k věcem, kterým byste se možná mohli opět začít věnovat, protože kdysi vás to bavilo. Společně s příbuznými oprášíte své staré sny a nápady, třeba právě teď konečně nastal čas se k nim vrátit. To, co jste měli kdysi rádi, vaše staré touhy, pocity a plány jsou pořád stejně důležité pro vaši duši, pouze dřímají někde pod povrchem. Čekaly na svůj čas, a teď konečně dostávají prostor. Může se to týkat snů o romantickém bydlení, nebo taky naplnění nějakých vašich možná ještě dětských snů o tom, co byste chtěli zkusit dělat. Tak směle do toho, následujte své pocity a pusťte se do toho, u čeho cítíte radost.

Vodnář
Karta Tři meče
vás varuje – není zrovna nejlepší nápad pořád dokolečka debatovat s rodinou o problémech, které již dlouho ne a ne vyřešit. Ani teď vám totiž nekonečné rozhovory nepřinesou žádný zázrak, jenom se po nich budete cítit vyčerpaně. Škoda zbytečně promrhané energie, kterou byste mohli využít i na lepší věci! Ale háček je v tom, že na některé záležitosti, které vás trápí, zkrátka pořád musíte myslet, ať děláte, co děláte, v myšlenkách se vám to vrací a ve svém srdci pak cítíte bolest. Jedná se nejspíš o nějaká stará rodinná traumata a křivdy. Ale jakkoliv je to pro vás důležitá věc, teď je čas nechat to konečně minulosti a přestat to pořád řešit. To je ten nejlepší způsob, jak se toho definitivně zbavit! Uvidíte, že vzpomínky budou bolet pořád méně a méně, až nakonec to přestane být důležité a zapomenete na to!

Ryby
Karta Rytíř pohárů
vám věští velké rodinné štěstí a krásné pohodové období plné lásky! Se svými blízkými si budete skvěle rozumět a budete mít navzájem pro sebe konečně pochopení. Překvapí vás, že i ti členové vaší rodiny, od nichž byste to nikdy nečekali, otevřou svá srdce a zavládne mezi vámi nečekaná spolupatřičnost! Začít ovšem musíte sami od sebe, musíte to být vy, kdo jako první otevře své srdce. Ukažte svým nejbližším, jak moc vám na nich záleží, a nemějte obavu, že to bude vypadat hloupě. Právě naopak, dočkáte se velmi příjemných překvapení! Je skvělý nápad zorganizovat třeba nějakou menší rodinnou sešlost, pozvat příbuzné, nebo jim alespoň častěji volat, zkrátka být v kontaktu. Dlouho na to nebyl čas, vztahy ochladly, ale právě teď je čas opět je oživit! Je to na vás, tak se pusťte do toho!

Autor článku

|<< < 667 | 668 | 669 | 670 | 671

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.