Home - Články - Podzimní tarotový horoskop práce a kariéry

Podzimní tarotový horoskop práce a kariéry

sdílet článek na facebooku
vloženo 28. 9. 2014

Podzimní tarotový horoskop práce a kariéry

Chcete vědět, jaké novinky vám letošní podzim přinese do pracovního života? Náš velký tarotový horoskop vám to prozradí!



Beran

Karta Páže holí vám věští nové pracovní nabídky a příležitosti. Štěstěna vám bude přát a dostanete se k možnostem, o jakých jste již dlouho tajně snili. Budete se ovšem muset smířit s tím, že zpočátku budete v nezáviděníhodné pozici „toho nového“ na pracovišti a zapracování si bude si vyžadovat značnou dávku energie a nasazení. Bude to pro vás trochu nezvyk, protože jste byli zvyklí na určité jistoty a stabilitu, kterou jste měli ve starém pracovním kolektivu. Ale nic si z toho nedělejte, protože je to pouze dočasné a s trochou snahy si i na novém místě rychle vybudujete dobré jméno.
Je možné, že vás bude trápit nerozhodnost, jestli jít do něčeho nového a neznámého. I když budete přesvědčeni, že je to dobrý nápad, strach bude silný protivník. Seberte odvahu a chopte se svojí šance, nemusí se totiž hned tak brzo opakovat. Budete se sice muset učit nové věci a zpočátku možná budete mít pocit, že ostatním nestačíte, ale to se rychle změní a nové pracovní zkušenosti z jiného oboru budou pro vás i do budoucna cennou devizou v další kariéře.

Býk

Karta Viselec vás upozorňuje, že se blíží období stagnace a váš kariérní postup na nějakou dobu ustrne v mrtvém bodě. Děláte si v určitých záležitostech velké naděje, takže takový vývoj situace, nebo spíš nedostatek jakéhokoliv vývoje, pro vás bude zpočátku rozčarováním a budete z toho mrzutí. Ale pozor, Viselec je totiž kartou Velké Arkány, a to znamená, že toto hluché období bude ve skutečnosti mít hluboký význam. Je to pro vás příležitost využít přebytečný čas k získávání nových znalostí a zručností, k sebezdokonalování a přípravě na uskutečnění vašich pozdějších plánů. Kdyby se totiž věci vyvíjely rychle, neměli byste čas se na ně pořádně připravit. Všechno špatné je na něco dobré, a právě díky tomuto období můžete získat ohromný náskok před konkurencí. Tak ho využijte naplno – sáhněte například po učebnicích jazyků, přihlaste se na nějaký kurs, zdokonalte v počítačových zručnostech nebo něco podobného.
Připravte se na to, že mrtvé období v práci se projeví i na vaší finanční situaci – sice pouze dočasně, ale raději se snažte šetřit. Raději si teď neberte půjčky a nepouštějte se do větších investicí.

Blíženci

Karta Poslední soud vám věští kariérní události zásadního významu. Jedná se o kartu Velké Arkány, takže tyto události budou přelomové a posunou vás o významný kus kupředu. A na co přesně se máte připravit? Podzimní měsíce přinesou na vaše pracoviště rozuzlení jedné dlouhotrvající zamotané a zdánlivě bezvýchodné situace. Najednou se pár drobností změní a věci se díky tomu dají do pohybu. Pokud máte čisté svědomí a pracovali jste poctivě, budou tyto změny pro vás velmi pozitivní. Budete odměněni podle svých zásluh, ať už finančně nebo možností dalšího pracovního postupu. Naopak, těm kteří hráli nečistou hru už jejich spekulace nebudou dál procházet. Doplatí na svoji nečestnou hru – jak se říká, boží mlýny melou pomalu, ale jistě.
K vyjasnění situace dojde i ve vztazích s kolegy nebo společníky v podnikání. Konečně si vyřešíte jeden důležitý konflikt, který mezi vámi byl. Díky tomu přijde šance pro nové začátky a uvědomíte si, že dokonce i jeden ze spolupracovníků, kterého jste dosud vyloženě nesnášeli, je ve skutečnosti celkem příjemný a milý člověk.

Rak

Karta Král pohárů vám připomíná, že dobré vztahy na pracovišti budou mít zásadní význam pro váš úspěch. Šéfa budete mít na své straně, a to vám dává výborné vyhlídky na vylepšení vaší pozice, můžete počítat s brzkým povýšením nebo zvýšením platu. Nebojte se říct si o to, co si zasloužíte, bude vám vyhověno, ale samozřejmě nesmíte toho chtít příliš mnoho najednou, ať si o vás nadřízení neudělají špatný dojem.
Pokud pracujete ve vedoucí pozici, snažte se být dobrým a laskavým šéfem, protože tímto způsobem dosáhnete nejlepší výsledky. Vaši podřízení budou podávat mnohem lepší výkony, když je pochválíte a budete motivovat odměnami, než kdybyste jim pořád vytýkali nějaké nedostatky. Jestliže jste naopak v podřízené pozici, snažte se lépe poznat svého šéfa i jako člověka, navázat s ním osobnější vztah, lidsky si popovídat a projevit mu pochopení pro jeho starosti. I když vás občas štve, ani on to nemá v životě snadné a možná budete překvapeni, že je to ve skutečnosti úplně jiný člověk, než jak navenek působí a že toho máte jako lidé hodně společného.

Lev

Karta Slunce vám přináší vynikající pracovní vyhlídky, lepší kartu byste si snad ani nemohli přát! Vaše práce vás bude těšit a bude pro vás nejen povinností, ale i zábavou. Navíc se vám bude po všech stránkách dařit a můžete se těšit na podzim plný úspěchů, kariérních i finančních. Slunce patří mezi karty Velké Arkány, a to znamená, že se blíží kariérní postup zásadního významu. Využijte toto příznivé období naplno a neváhejte, když se objeví příležitost – tak šťastné období se opakuje málokdy a byla by škoda ho promrhat!
Slunce je pro vás vynikající kartou i v případě, že hledáte novou práci nebo se snažíte odstartovat nové podnikání. Záležitosti, kvůli kterým jste si dosud dělali velké starosti, najednou nebudou žádný problém a všechno vám půjde hladce samo od sebe. Místo starostí s organizačními záležitostmi se budete moct věnovat tvořivé činnosti a vyhrát si s detaily, které vám posunou o příčku výš ve srovnání s konkurencí. Dařit se vám bude i v oblasti financí, budete mít dostatek prostředků na všechno, po čem toužíte.

Panna

Karta Dvě mince je kartou změn a připomíná vám, že nelze zůstávat pořád na stejném místě, že věci se neustále hýbou kupředu a občas je potřeba říct něčemu sbohem, aby se uvolnil prostor pro nové možnosti. Letos na podzim se toho ve vašem pracovním životě hodně změní, ale budou to pozitivní změny, takže budete mít důvod k radosti. Chvílemi pro vás ovšem bude trochu těžké vybočit ze zaběhnutých kolejí a najít odvahu zkoušet nové možnosti. Tento strach hravě překonáte, když si uvědomíte, jak velké výhody vám to nakonec přinese.
Spíš než jedna velká změna vás čeká řada drobnějších, které budou přicházet postupně, ale v poměrně rychlém sledu. Vždy když už si zvyknete na novou situaci se ukáže, že to ještě není konec všech změn. Některé Panny najdou odvahu k odchodu ze starého zaměstnání a vstupu do nového nebo k zahájení podnikání. Pro většinu zrozenců v tomto znamení se však bude jednat o změny v rámci stávajícího pracoviště – různé reorganizace, nové povinnosti, změnu časového harmonogramu nebo stěhování. Staré projekty budou úspěšně ukončeny a začátek nového vám přinese zajímavější a podnětnější pracovní náplň.

Váhy

Karta Měsíc vás upozorňuje, že svoji pracovní situaci nebudete vnímat příliš realisticky – buď budete mít sklon vidět ji v příliš černých barvách, nebo si ji naopak přikrášlovat. Záležitosti, které považujete za důležité a věnujete jim nejvíc své pozornosti se nakonec ukážou jako úplně podružné, uvědomíte si, že jste se na to celé mohli vykašlat, protože je to zbytečná námaha, a budete z toho trochu mrzutí. Naopak, na poslední chvíli zjistíte, že jste téměř přehlédli jinou, mnohem perspektivnější příležitost. Budete mít co dělat, abyste to dohnali, ale nemějte strach, není to ztracené.
Měsíc patří mezi karty Velké Arkány, a to znamená, že vás čekají důležité události zásadního významu. Bude to však vypadat spíš jako takové ticho před bouřkou. Některé věci ve vašem pracovním životě vám již jdou pořádně na nervy, ale zatím jste se ještě neodhodlali ke změně. Letos na podzim se bude připravovat půda, aby se pak mohlo začít něco nového a lepšího. Nevěšejte hlavu kvůli drobným dílčí, nezdarům, protože vaše vysněná příležitost čeká úplně jinde, než si myslíte.

Štír

Karta Sedm pohárů vám věští, že před sebou budete vidět hodně příležitostí, jak si vylepšit svoji stávající situaci. Budete si však muset uvědomit, že je to spíš jen takový holub na střeše, a že úspěch ještě zdaleka nemáte v kapse, takže si dejte pozor, ať se nepouštíte do nejistoty a zbytečně neriskujete. Nepodávejte například výpověď ve staré práci, dokud nemáte na papíře, že vás přijali do nové. Neinvestujte všechny své prostředky do podnikatelských projektů s nejistým výsledkem, ať vás vaši přátelé nebo kolegové přesvědčují jak chtějí, že na tom vyděláte jmění – opak bude pravdou. Máte pocit, že si můžete vybírat mezi spoustou možností a že jste na koni, ale pozor, protože dobrá polovina těchto nabízených možností jsou pouze plané sliby!
Opatrnost se vám vyplatí i ve finanční oblasti, dejte si pozor a hlídejte si výdaje, protože přecenit možnosti vašeho rozpočtu bude nyní velmi snadné. Ve všech ohledech se vám nyní vyplatí v práci sázet na jistoty a nenechat se zlákat nejasnou vidinou něčeho lepšího, z čeho pak nakonec stejně nic nebude.

Střelec

Karta Vůz vám věští zásadní pracovní úspěchy a postup kupředu. Je to karta Velké Arkány, a to znamená, že letošní podzim bude ve vašem pracovním životě mimořádně významným obdobím. K tomu, abyste pracovně postoupili, budete mít všechny předpoklady, ale i tak si to bude vyžadovat značné nasazení a tvrdou práci – na to nesmíte zapomenout. V nejbližší době zaklepou na dveře velké změny na pracovišti, a je na vás, jak se k tomu postavíte. Měli byste se chopit příležitosti, která vám díky tomu vznikne, nebudete litovat. Budete muset uplatnit své organizační schopnosti a dopracujete se na pozici, která pro vás byla až doposud jen tajným snem.
Vůz je příznivou kartou i pro ty Střelce, kteří touží po zahájení úplně nové pracovní dráhy. Je vhodná doba pro odchod do neznáma a nové začátky, Štěstěna vám bude přát a povede se vám využít své schopnosti naplno. Pokud se budete snažit, vybudujete si do budoucna pevnou pozici, která vám bude ještě dlouho přinášet zisky a umožní vám stát se svým vlastním pánem. A přesně to vám jako Střelcům velmi vyhovuje!



Kozoroh

Karta Čtyři mince vám věští dobré postavení a významné finanční a materiální zisky. V práci budete mít vybudovanou stabilní pozici, ze které budete těžit. Budete moct počítat se stabilními příjmy v dostatečné výši pro pokrytí všech vašich výdajů a ještě i něco navíc. Z této příznivé situace budete mít velkou radost, ale ve skrytu duše ve vás bude zároveň hlodat strach. Budete totiž mít obavy, abyste o takhle dobrou pozici náhodou nepřišli, takže se budete snažit pojistit si ji jak to jen půjde. Některé věci, které kvůli tomu uděláte, budou vašemu okolí připadat možná až zbytečné. Nechejte si poradit – když vám budou lidé říkat, že příliš lpíte na svém stabilním zázemí, bude na tom něco pravdy, i když si to nechcete přiznat. Někde uvnitř své duše však budete vědět, že tito lidé mají ve skutečnosti pravdu.
Nemějte tedy obavy občas trochu zariskovat a nemějte zbytečný strach ze změn. Štěstěna přeje v dnešní nejisté době především těm, kdo jsou flexibilní a schopni rychle reagovat – nezapomínejte na to! Když budete vědět, že máte v ohni více želízek, budete se cítit mnohem sebejistěji.

Vodnář

Karta Osm pohárů vám věští, že ve vaší práci vám bude v nejbližší době chybět pocit vnitřního naplnění. I když navenek bude všechno v pořádku a vlastně byste měli být rádi, že se vám daří kariérně i finančně, přesto se nebudete cítit zcela spokojeně. Občas budete mít chuť se vším seknout a odejít někam do neznáma, přestože je vám úplně jasné, že to rozhodně není šťastné řešení.
Pro lepší pochopení stávající situace byste se měli více ponořit do svého nitra a pochopit, co potřebuje vaše duše ke štěstí – ať už prostřednictvím meditace, studia svého osobního horoskopu narození nebo výkladu karet. Ve vaší stávající práci vám zřejmě chybí pocit seberealizace, a nejspíš nejste příliš spokojeni ani se svým pracovním kolektivem. Cítíte se nepochopeni. Odolejte však pokušení dělat nepromyšlené změny – raději si pomalu a postupně naplánujte další kroky, jak zlepšit svoji situaci a najít to, co vám chybí. Počítejte však s tím, že si to z vaší strany bude vyžadovat určité ústupky – v nové zajímavější práci například můžete mít nižší plat, nebo se kvůli ní budete muset přestěhovat či něco podobného.

Ryby

Karta Šest mečů vám věští příchod poměrně náročného, ale o to přínosnějšího období. V pracovním životě se posunujete kupředu a bude potřeba změnit svůj způsob uvažování, abyste mohli novou situaci a její možnosti využít naplno. Nebojte se, nejste v tom sami, najdete společnou řeč s někým ze spolupracovníků a společně se vám to bude táhnout mnohem lépe. Už si nevystačíte s jednoduchým plněním zadaných příkazů, budete muset zapojit do hry svoji vlastní iniciativu a samostatně řešit otázky, které se objeví. Zpočátku to bude náročné, ale až se do toho dostanete, bude nové pracovní zařazení pro vás velmi zajímavé. Postoupíte zkrátka na vyšší úroveň, ať už to bude oficiální povýšení nebo jen spontánní vývoj situace. A s největší pravděpodobností se to časem odrazí i na vaší výplatní pásce – nebude to ovšem hned.
Když se letos na podzim na vašem pracovišti objeví změny, přistupujte k nim s otevřenou myslí. Hledejte nová netradiční řešení, vaši nadřízení ocení váš důvtip a odmění vás za to. Nezapomínejte však ani na dobré vztahy s kolegy, jste totiž na jedné lodi.

OTEVŘETE SVOU BRÁNU ÚSPĚCHŮ! Pomohu vám při tom! Astroložka Zoe. Zavolejte mi na tel. : 906 701 701, nebo mi rovnou napište SMS ve tvaru SMS ZOE na číslo 900 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.