Home - Články - Podzimní tarotový horoskop financí

Podzimní tarotový horoskop financí

sdílet článek na facebooku
vloženo 24. 10. 2013

Podzimní tarotový horoskop financí

Již brzo se začne čas předvánočních nákupů. Víte, jak na tom budete s penězi a jak si jich vydělat co nejvíc? Prozradí vám to náš tarotový horoskop!




Beran

Karta Poustevník vám radí, že je potřeba spoléhat se jen sám na sebe a na vlastní síly. Nic jiného vám k vysněnému bohatství nepomůže. Proto si nenechejte do svého investování a finančních záležitostí raději od nikoho mluvit, i kdyby to bylo myšleno v dobrém. Zapomeňte na různé finanční poradce a raději si všechno potřebné pozjišťujte sami, i kdyby to mělo trvat déle, ale vyplatí se vám to. Moudrost jde na této kartě ruku v ruce s trpělivostí a pomalým postupem kupředu, proto se vyhýbejte riziku a raději se držte možností, které vám možná neslibují tak rychlé peníze, ale nehrozí u nich ani riziko ztráty. Pokud vám někdo nabízí příliš vysoké úroky nebo nereálně vypadající výdělky, mělo by vám to být podezřelé.

Býk

Karta Kolo štěstí vám předpovídá, že letos na podzim toho můžete ve finanční oblasti hodně získat – ale také ztratit, pokud nebudete dostatečně opatrní. Tarot vám připomíná, že bohatství není jen otázkou tvrdé práce, ale že často je mnohem důležitější mít přízeň Štěstěny. Máte dobré vyhlídky, že se vám povede ocitnout se ve správný čas na správném místě, ale je důležité, abyste tuto příležitost rozpoznali a nepřehlédli. Možnosti, které budete mít, budou přímo pohádkové, ale nesmíte dlouho otálet, protože stejně jak se objevily mohou také zmizet. Otevřou se vám zcela nové a netušené možnosti, o kterých jste dosud neměli vůbec ponětí, že existují, a pomohou vám výrazně si vylepšit vaši finanční situaci.

Blíženci

Karta Ďábel vás varuje, že budete v pokušení zaplést se do nečistých obchodních praktik. Na první pohled to asi bude vypadat nevinně, takže se necháte zlákat vidinou snadno získaného bohatství. Rychle však zjistíte, že se k tomu vážou podmínky, které jsou pro vás z morálního hlediska nepřijatelné, a že by to bylo obohacování se nečestným způsobem. Otázka je, jestli se vám povede tomuto pokušení odolat. V zásadě nic nestojí v cestě tomu, abyste příležitost v rozumné míře využili, ale pozor na to, ať se nestanete na snadném výdělku bez práce závislými. Zvyknout si na to, že člověk má hodně peněz, je totiž snadné, otázkou je, co vám na to řekne vaše svědomí. Raději se držte svých dobrých zásad.

Rak

Patříte mezi děti Štěstěny – karta Slunce vám totiž naznačuje, že letos na podzim vám opravdu žádné finanční těžkosti nehrozí! Budete mít dostatek prostředků na to, abyste si mohli dovolit všechno, co potřebujete vy i vaši blízcí a co vám udělá radost. Trochu výzvou pro vás bude naučit se nedělat si kvůli penězům starosti, protože pořád ještě žijete trochu v obavách. Když se s financemi nebudete trápit, rychle poznáte, že platí to, co se říká – peníze zkrátka byly a budou a není důvod odříkat si věci, které si můžete dovolit. Na druhé straně, karta Slunce vám přináší i sklon k naivitě, takže si dejte pozor, ať nenaletíte někomu, kdo by chtěl vaši velkorysost zneužít. V kruhu lidí, které máte rádi, však šetřit nemusíte.

Astrosáček - Rak
Kameny přidělené podle astrologie tomuto znamení v krásně zpracovaném sametovém sáčku. Pomohou vám navázat spojení se svými energiemi, překonat své slabosti - noste kameny vždy při sobě, v kabelce, na nočním stolku, nebo v nádobce v místnosti, kde pracujete.


Lev

Karta Síla vám ukazuje, že vaše schopnosti a možnosti jsou téměř neomezené, pokud je využijete správným způsobem. Zapojte tedy do hry své vrozené sebevědomí a nebojte se dělat si velké ambice – přinese vám to patřičně vysoký zisk! Vaše schopnosti vám pomohou překonat všechno, co vám ještě stojí v cestě, a díky své silné vůli a šikovnosti se zvládnete probojovat k vynikajícím výdělkům. Nejenže vaše bankovní konto zajásá, navíc ještě budete mít skvělý pocit z toho, že jste toho dosáhli svou vlastní silou – a taky že se tím rádi pochlubíte! Jen pozor, ať se nenecháte svést k přílišnému utrácení. Bude to chtít trochu sebekontroly, abyste všechno své nově nabyté bohatství hned zas neutratili!

Panna

Karta Měsíc vás varuje před iluzemi a lží. Ve vašem okolí se pohybují podvodníci, kteří se z vás snaží vylákat vaše peníze pod záminkou, že je to dobrá investice, a nechybí mnoho k tomu, abyste jim naletěli. Poznat je nebude jednoduché a v některých chvílích budete mít pocit, že už snad nemůžete věřit nikomu. Dobrým pomocníkem vám bude vaše intuice, a když si nebudete zcela jisti, nechejte si poradit od blízkého člověka, který stojí nohama pevně na zemi. Vyhýbejte se půjčování peněz, ani si neberte půjčky a nezadlužujte se. Totéž platí i o nákupech na splátky. Mohlo by se totiž snadno stát, že neodhadnete své možnosti nebo naopak že už neuvidíte své peníze, které jste v dobré víře někomu půjčili.

Váhy

Tarotová karta Velekněžka vám prozrazuje, že peníze se k vám dostanou ze zcela jiné strany, než byste čekali, a že v tom bude něco mystického a záhadného. Racionálním uvažováním toho moc nevymyslíte, protože se kolem vás budou dít podivuhodné věci. K jejich pochopení a k tomu, abyste se v nich zorientovali, vám pomůže jedině vaše intuice. Díky tomu, že se chopíte trochu zvláštní příležitosti, která jako kdyby k vám byla seslána shůry, se vám povede dopracovat se ke skvělému zisku. Nepodceňujte ani esoteriku, věštění a čarování, které vám mohou být dobrým pomocníkem na cestě k bohatství. Vaši peněženku a bankovní konto zkrátka budou letos na podzim ovlivňovat věci, které se nacházejí někde mezi nebem a zemí!

Štír

Karta Viselec vás upozorňuje, že věci se nebudou hýbat kupředu zcela podle vašich představ. Možná čekáte na peníze, které k vám ne a ne dorazit, výplata si dá načas nebo bude váš zisk z investování nižší, než jste čekali. Tyto věci se však nedějí náhodou a mají vám něco říct. Zdánlivá smůla je pouze dočasná a vybízí vás k trpělivosti a k tomu, abyste si něco uvědomili. A co? Třeba to, že šťastný život lze žít i tehdy, když máte hluboko do kapsy, protože za peníze si štěstí stejně nekoupíte. Takže se zaměřte na jiné oblasti života a nedělejte si kvůli finančním záležitostem příliš velké starosti. Až přijde ten správný čas, můžete si být jisti, že peníze k vám dorazí ve větším množství, než jste čekali!

Střelec

Tarotová karta Spravedlnost vám říká, že ve finanční oblasti sklidíte přesně tak, jak jste zaseli. Jestliže budete hodně pracovat, nemusíte se obávat, že zůstanete bez odměny. Naopak, pokud se budete flákat, asi těžko budete doufat v pohádkový výdělek, protože nadřízení si toho rychle všimnou. Zkrátka férové jednání, což vám však jako Střelcům velmi vyhovuje, takže budete nadmíru spokojeni a budete mít motivaci se snažit. Investování s vidinou snadného a rychlého zisku nebo spekulace v obchodování se vám naopak nevyplatí. Raději vložte své peníze do něčeho stabilního, kde přinesou co nejvíc užitku. Pokud budete myslet na dobro ostatních lidí, Spravedlnost vás za to po zásluze odmění. Pokusy obohatit se drobným podvodem se nevyplatí.

Buddha - blahobyt
Postavička smějícího se Buddhy s pytlem peněz na zádech určitě udělá radost nejen vám, ale i vašim přátelům, a bude krásným dárečkem pro každého, kdo touží po hmotném blahobytu! Tento talisman Buddhy přináší úspěch ve finančních záležitostech a zajišťuje prosperitu.


Kozoroh

Karta Milenci vám prozrazuje, že ve finančních záležitostech se to letos na podzim neobejde bez emocí. Budete si vybírat mezi dvěma nebo více možnostmi, ale místo racionálního rozhodování se ke slovu dostanou spíš vaše pocity. Jenomže pozor, tentokrát k vám nepromlouvá intuice, ale něco, co máte v sobě a ve svém životě nedořešeného! Zamotané vztahové záležitosti z minula vás dost ovlivní v rozhodování, jak investovat vaše finance nebo jestli se chopit nějaké obchodní příležitosti. Pokuste se být sami k sobě upřímní a přiznat si, proč děláte něco, co ve své podstatě není příliš rozumné. Povede to k vyřešení nejen finančních, ale i osobních problémů. Díky tomu nebudete zbytečně přicházet o peníze na nesprávných místech a budete šťastnější!

Vodnář

Karta Poslední soud, která vám vyšla, je velmi zajímavá. Naznačuje totiž, že ve vašem životě se nyní končí, nebo se nedávno skončilo jedno důležité období a že přichází čas, kdy sklidíte ovoce své práce. Pokud jste se snažili, pak se můžete těšit na nečekaně bohatou odměnu! Bude mít podobu pohádkově vysokých prémií, zisku z investování nebo něčeho podobného. Naopak, pokud jste v posledním roce trochu zaháleli, nemůžete doufat, že vám najednou spadne z nebe balík peněz a musíte počítat s trochu nižším rozpočtem. Karta Poslední soud však zároveň přináší příslib nových možností. Čeká na vás příležitost, která bude odpovídat vašim schopnostem. Počítejte s tím, že budete placeni pouze na základě svých výkonů!

Ryby

Karta Vůz vám naznačuje, že si potřebujete držet finanční záležitosti a rozpočet pod kontrolou, protože jinak se vám mohou tyto věci snadno vymknout z rukou. Pokud však budete mít pevnou vůli, budou se vám peníze jen sypat. Jste na nejlepší cestě ke svému cíli, ale nepůjde to samo, nelze se spoléhat na štěstí, ale musíte se snažit vy sami. Zvýšení příjmů dosáhnete skrze pracovní povýšení, získání nových zákazníků nebo odměnou za svůj výkon. Nespoléhejte se však na to, že za vás všechno důležité udělají jiní lidé. Možná by si rádi vzali část vašich úkolů, jenomže pak by vaše tvrdě vydřené peníze rozhodně nesměrovaly k vám, ale někam úplně jinam! A to vám za tu trochu ušetřené námahy rozhodně nestojí.

TRÁPÍ VÁS NEDOSTATEK FINANCÍ? Povím vám, kdy se budete mít lépe! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS HELGA na 900 30 44. Kartářka Helga

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.