Home - Články - Podzimní tarotové rady pro lásku – podle znamení

Podzimní tarotové rady pro lásku – podle znamení

sdílet článek na facebooku
vloženo 19. 10. 2014

Podzimní tarotové rady pro lásku – podle znamení

Potřebujete radu v lásce? Náš tarotový horoskop vám prozradí, co byste teď měli udělat a čemu se naopak vyhýbat. Vytáhli jsme dvě karty pro každé znamení, aby vám pomohly k milostnému štěstí!




Beran

Co dělat: Karta Královna mincí vám prozrazuje, že je potřeba rozvíjet ženský princip v lásce. Platí to nejen pro dámy narozené v Beranu, ale i pro muže. Znamená to zaměřit se víc na něhu a pečovat o svůj protějšek, dávat mu drobnými pozornostmi najevo, jak moc vám na něm záleží. Je vhodná doba pro něžné milostné vyznání, ale mělo by být opatrné a ve správně zvolené době, abyste protějšek náhodou neodradili. Intuice vám bude dobrým pomocníkem, pomocí ní zjistíte, co by si váš protějšek přál a jak nejlépe potěšit jeho duši a srdce.
Co nedělat: Královna mincí vás varuje, ať se nyní příliš nezabýváte penězi a materiálním zázemím. Je jasné, že toužíte s protějškem sdílet krásné bydlení a společný domov, a velmi by vás bavilo věnovat se jeho zařizování a všemu kolem toho. Teď ovšem není ta správná doba pro tyto témat, protože jinak může váš protějšek snadno nabýt dojmu, že vám jde pouze o peníze a majetky. A nechcete přede budit zdání, že máte zlatokopecké sklony! Navíc, pokud je váš vztah zatím v začátcích, řečmi o společném bydlení byste svého nadějného partnera spolehlivě odradili!

Býk

Co dělat: Karta Čtyři mince vám radí, abyste se v lásce drželi svých jistot, které máte. Pokud žijete v dlouhodobém vztahu, možná se již trochu nudíte a občas máte sklony pokukovat jinde, ale nezapomínejte, že byste si tím pokazili krásné společné zázemí, které jste tak dlouho budovali – a to by nestálo za to! Nezadaní Býci by měli při volbě partnera zohlednit i praktické záležitosti, nejen vzájemnou přitažlivost. Zamyslete se proto nad tím, jestli má vyhlédnutý protějšek smysl pro vytváření společného materiálního a finančního zázemí.
Co nedělat: Karta Deset mincí vás varuje, ať ve jménu lásky příliš neutrácíte. Je jasné, že si chcete s protějškem dopřát materiální požitky a žít si na úrovni, mít ve volném čase krásné zážitky třeba z drahých víkendových pobytů, za které se ovšem musí zaplatit. Chvíli vám to bude vycházet, ale pak to začne být pro váš rozpočet příliš velká zátěž, takže byste si neměli na tyto radovánky příliš zvykat. Raději zapojte do hry fantazii a zkuste vymyslet, jak si udělat radost za méně peněz a zajímavějším způsobem! Bude vás to bavit!

Blíženci

Co dělat: Karta Královna holí vás vybízí k energickému přístupu k lásce, platí to především pro dámu narozené v Blížencích. Protějšek bude nejvíc okouzlovat váš optimismus a váš aktivní životní styl, ve vašem páru budete vy udávat tempo. Pánové Blíženci by měli naopak dát větší prostor k iniciativě své partnerce, nechejte ji, ať naplánuje společný program podle svých představ. I u vás se však bude cenit optimismus a pozitivní přístup, tak zkuste svoji vyvolenou něčím překvapit! Pro obě pohlaví platí, že byste měli jednat rozvážně a laskavě.
Co nedělat: Karta Šest mečů vás upozorňuje, že máte sklon se příliš uzavírat do sebe a lpět na starých názorech. Kdysi se vám osvědčily, takže se jich držíte, ale nyní se vám otevírají nové možnosti a ze starých osvědčených rad se mohou snadno stát předsudky. Bude důležité, abyste si svému protějšku doopravdy pozorně naslouchali a nejen dělali, že ho posloucháte. Někdy totiž budete mít sklony prosazovat si svou a přitom předstírat, že to ve skutečnosti děláte pro toho druhého. Jenomže jeho či její přání a sny jsou úplně jiné!

Rak

Co dělat: Karta Sedm mečů vám říká, že v této době byste se měli spoléhat v první řadě sami na sebe. V lásce je sice základem všeho otevřenost a spolupatřičnost, ale v nadcházejících týdnech by vám nerozvážné následování vašeho protějšku kamkoliv jen půjde mohlo způsobit více problémů než užitku. On či ona má svoji hlavu, mějte taky svoji, nemusíte dělat úplně všechno společně. Pokud se partner či partnerka zaplete do něčeho nerozumného, musíte si udržet trochu odstup, ať ho nebo ji z toho pak můžete vytáhnout. Zkrátka opatrnost vám bude velmi užitečná!
Co nedělat: Karta Čtyři hole vám radí, ať se příliš neradujete z toho, co máte, ještě nic není stoprocentně jisté. Máte sklon polevit v lásce ze všeho snažení a brát partnera tak trochu jako samozřejmost, ale pozor – pak si ho snadno přestanete vážit a váš vztah už nebude to, co dřív. Nezapomínejte proto zahrnovat svůj protějšek drobnými pozornostmi tak jako na začátku, pomůže vám to udržet vaši lásku pořád naživu. Nezadaní Raci by si neměli namýšlet, že u svého idola již mají úspěch v kapse, snažte se víc!



Lev

Co dělat: Karta Deset pohárů vám prozrazuje, že v lásce nastává doba, kdy se budete moct radovat z úspěchů a štěstí! Harmonie by však měla prostupovat celou vaší rodinou a domovem, nejen vaší partnerskou dvojicí. Místo toho, abyste si užívali krásné chvilky jenom sami dva, a kašlali na všechno ostatní, si raději aspoň někdy naplánujte společný program s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Navštivte třeba svoje rodiče nebo sourozence, věnujte se co nejvíc svým dětem, pokud je máte. Budete překvapeni, jak moc to utuží vaše milostné pouto!
Co nedělat: Král pohárů vás upozorňuje, abyste nedávali ve svém vztahu na první místo sexualitu. Vášnivé chvilky si můžete krásně užívat, ale neměli byste jim zasvětit všechen svůj volný čas, protože pak byste mohli mít pocit, že vás vlastně již nic jiného než postel nespojuje. A to by byla škoda! Pokud jste nezadaní, nesnažte se zakládat nový vztah jen na fyzické přitažlivosti a vášni, nefungovalo by to. Raději se víc zaměřte na duševní porozumění a společné zájmy, nejen na zamilovanost a sexuální vášeň, ať je sebekrásnější!

Panna

Co dělat: Karta Tři meče vám radí, že je vhodná doba uvažovat o lásce racionálně a rozebrat si smysl jednotlivých situací. A to dokonce i za cenu toho, že budete pitvat věci, které jsou pro vás bolestivé. Díky tomu však budete moct pochopit spoustu věcí, takže to bude stát za to a posunete se kupředu. Když pochopíte své staré chyby, nebudete už je muset podruhé zopakovat. Jenomže bez toho, abyste se nad tím do hloubky zamysleli, to nejspíš nepůjde! Konflikty v milostném vztahu teď vyřešíte spíš rozumem než srdcem.
Co nedělat: Páže mečů vás varuje, ať se nesnažíte v lásce dělat změny za každou cenu. Jste už trochu netrpěliví a budete v pokušení vyřešit problémy rázně, ale pozor, ať to nepřeženete. V některých chvílích budete mít sklon myslet jen na to, co chcete vy, a budete partnera tlačit do rozhodnutí, ke kterému ještě nedozrál čas. I nezadané Panny budou chtít tlačit na pilu, ale pozor, protože takovým způsobem ze svého idola vytoužené vyznání nevytáhnete. To se vás spíš lekne a uteče – tak pozor, ať ho přílišnou iniciativou neodradíte!

Váhy

Co dělat: Karta Pět mincí vám radí, že je potřeba se připravit na méně příznivé období v lásce. Když však budete mít pocit, že vám věci nevycházejí, nevzdávejte to a neutíkejte, ale vytrvejte. Některé Váhy si zažijí nedorozumění s protějškem, ale jestliže se přes něj přenesete, váš vztah se stane silnějším. Jiní zrozenci ve Váhách zas budou mít společné materiální potíže, vaše společné zázemí nebude tak dobré, jak byste si představovali a budete se muset na chvíli uskromnit, méně si užívat a více pracovat, takže nebudete spolu tak často, jak byste chtěli.
Co nedělat: Karta Svět říká, že byste nejraději již viděli některé problémy u konce a všechno ať už je vyřešené. Jenomže je potřeba uvědomit si, že rychlá a snadná řešení obvykle nefungují. Připravte se na to, že vás ještě čeká běh na dlouhé tratě, a neusínejte při prvních dílčích úspěších na vavřínech! Osud vás za vaši trpělivost bohatě odmění a výsledek bude stát za to, společně s protějškem pak budete prožívat nádherné období plné lásky a hojnosti. Ale nebude to v nejbližších týdnech, budete si muset ještě trochu počkat!

Štír

Co dělat: Karta Hvězda vám v lásce přináší nádherné vyhlídky, protože je to karta naděje! Je důležité, abyste přesně věděli, o čem sníte, a nevzdávali se svých ideálů – pak se opravdu stanou skutečností! Nedělejte kompromisy a neslevujte, i kdyby vám vaše okolí říkalo, že jste snílci! Pokud jste nezadaní, nakonec jistě potkáte svého vysněného prince či princeznu, tak proč se spokojit s někým, kdo vám vlastně nevyhovuje – jen ze strachu, že zůstanete sami? Zadaní by si měli vzpomenout na to, o čem jste společně snili ve svých začátcích, sblíží vás to!
Co nedělat: Karta Páže pohárů vás varuje před iluzemi a falešnými představami v lásce. Budete mít pocit, že někomu na vás velmi záleží, ale ve skutečnosti jsou jeho gesta lásky falešná a nejspíš vás chce jenom využít! Budete mít sklon se hodně vrtat ve svých pocitech, ale nikam to nepovede. Raději se rozhlédněte kolem sebe a budete příjemně překvapeni, že je zde někdo jiný, komu na vás doopravdy záleží a jeho láska k vám je skutečně upřímná! Možná to nebude tak vášnivé a plné sladkých slůvek, ale o to bližší si budou vaše duše!

Střelec

Co dělat: Karta Páže holí vám připomíná, že budete v lásce potřebovat iniciativu a energii. Štěstí vám nespadne samo z nebe, ale budete se muset o něj přičinit. Dejte partnerovi poznat, že vám na něm záleží a udělejte pro váš vztah maximum. Pokud máte nějaké problémy, udělejte první krok k vyřešení konfliktu nebo nedorozumění. Bude to chtít pozitivní a optimistický přístup, díky němu může i ve dlouhotrvajících vztazích začít nové krásné období, očištěné ode všech negativních energií. Nezadaní Střelci si získají protějšek, pokud udělají první krok.
Co nedělat: Karta Mírnost vám vzkazuje, že teď rozhodne není čas na nicnedělání a klidné vyčkávání! Místo toho se odhodlejte k činům a nečekejte, až k vám věci přijdou samy bez vašeho vlastního přičinění. Taky by vůbec nemusely přijít, protože vašim pasivním přístupem ke vztahu bude váš protějšek spíš odrazen, než aby ho to přitahovalo. Někdy je zkrátka potřeba vyměnit mírnost a trpělivost za ráznost a činorodost, aby se věci pohnuly kupředu. A v lásce pro vás takové období nastává právě teď!

Kozoroh

Co dělat: Karta Císařovna má pro vás krásné zprávy – se svojí láskou zažijete rodinné štěstí nebo si budete užívat vytváření společného domova! Pokud toužíte po založení rodiny, příchodu dalšího potomka, vstupu do manželství nebo uvažujete, že spolu začnete bydlet, je vynikající doba pro podniknutí takového odpovědného, ale o to krásnějšího kroku. Tak naslouchejte svým snům a dejte svojí lásce najevo, že právě po tomto toužíte! Neodkládejte důležitá rozhodnutí na později ve jménu kariéry nebo svobody, které vám nemohou přinést zdaleka tak velké štěstí!
Co nedělat: Karta Rytíř mincí vás upozorňuje, že materiální statky by rozhodně neměly pro vás být na prvním místě. Skutečná láska a to, co vychází ze srdce, je totiž důležitější než finanční aspekty vztahu. Je jasné, že si potřebujete zařídit společné bydlení, pořídit si všechny nezbytnosti, jako třeba auto a podobně, a na to si musíte vydělat – pak máte na sebe méně času. Váš protějšek má možná na finanční záležitosti jiný názor než vy, a z toho zas mohou vznikat zbytečné hádky. Zkrátka povzneste se nad finance, vždyť peníze byly, jsou a budou!

Vodnář

Co dělat: Karta Poustevník vám věští, že se budete muset smířit s dočasným odloučením nebo osamělostí. Možná bude váš protějšek trávit hodně času na pracovních cestách nebo se vám z nějaké jiné příčiny nemůže věnovat tolik, jak byste chtěli. Pokud jste nezadaní, nějakou dobu se teď neobjeví nikdo, kdo by vám skutečně stál za vaši pozornost. Nezoufejte a netrapte se samotou, i ona má totiž v životě svůj smysl! Věnujte se sami sobě, najděte si čas pro seberozvoj a pro koníčky, které třeba s partnerem nesdílíte. Když se pak opět setkáte, bude přitažlivost o to větší!
Co nedělat: Karta Král mečů vás varuje před příliš ráznými a krutými rozhodnutími. Někdy si možná říkáte, že vás to už nebaví, že máte chuť se vším seknout a jít někam úplně jinam, ale nedělejte to! I v lásce bývají období, kdy má člověk pocit, že to nikam nevede, a že se plácá pořád v tom samém. Jako Vodnáři patříte mezi svobodomyslné lidi, takže byste rádi volili radikální řešení, které vám nabídne chladná racionální úvaha, ale naslouchejte raději svému srdci, které vám říká, že to chce ještě trpělivost!

Ryby

Co dělat: Karta Šest pohárů vám věští něžnou lásku, plnou vzájemné ohleduplnosti a drobných pozorností. Nespěchejte a užívejte si období dvoření, pokud jste nezadaní nebo je váš vztah v začátcích. Pokud jste zadaní, nezapomínejte na romantiku a zkuste se v duchu vrátit do svých začátků. Dopřejte svému protějšku po dlouhé době opět ta romantická gesta a drobná překvapení, jako jste měli ve zvyku kdysi ve vašich začátcích. Uvidíte, že bude velmi mile překvapen a že to posílí vaše vzájemné pouto lásky!
Co nedělat: Karta Císař vás upozorňuje, že v milostném vztahu nemůže jeden vládnout nad tím druhým a poroučet mu. Ať už máte sklon nosit ve vztahu kalhoty vy nebo váš partner, dejte si pozor, ať není ten druhý příliš ušlápnutý a má prostor projevit svá přání. Jako Ryby máte spíš sklon k pasivitě, takže většina z vás je spíš v podřízené než ve vládnoucí pozici v lásce. Dávejte si proto velký pozor na despotické protějšky – nemusíte partnerovi ve všem vyhovět! A pokud by se dokonce schylovalo až k fyzickému násilí, neváhejte a vezměte nohy na ramena, dokud je čas!

CHCETE SE VYDAT NA SPOLEČNOU CESTU ŽIVOTEM? Jaké bude manželství? Astroložka Vlaďka.  Zavolejte mi na tel.: 906 701 701!

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.