Home - Články - Podivné vzkazy! - Lucia, 41 let, Praha

Podivné vzkazy! - Lucia, 41 let, Praha

sdílet článek na facebooku
vloženo 25. 2. 2013
Podivné vzkazy! - Tajemný příběh - Lucia, 41 let, Praha



Dobrý den,

hodně často se mi zdávají sny. Některé jsou takové, že varují..., některé jsou vzkazy pro mě nebo pro druhé lidi, a některé ukazují budoucnost. Mám toho velmi hodně za sebou a přesto mě stále některé věci udivují.

Napíši vám jeden ze svých příběhu... chodím na alfa sféru, kde člověk zharmonizuje své tělo. Když tam ležím, je to jako meditace a dostávám se tam do velmi zvláštních míst a dostávám velmi zvláštní vzkazy, vale i zároveň odpovědi na některé otázky. A jednou jsem se tam ptala na jednoho muže, který je mi velmi blízký, i když je ženatý (znám se s ním z Egypta z minulého života, kde jsme byli manželé). A já měla vizi, jak stojím ve svatebních šatech (velmi dobře si pamatuji, jak ty svatební šaty vypadaly) a navlékám mu na prst prsten. Za pár dnu jsem ve snu dostala vzkaz, abych si pořídila ty svatební šaty. Tak jsem je v tom snu sháněla a nemohla jsem je sehnat... bylo mi řečeno, že mi budou ušity. No a já jsem si ráno pak říkala, "nojooooo tak je seženu", s takovým pochybovačným tónem... asi se to těm nahoře nelíbilo. Takže druhý den ráno jsem měla sen, že mi bylo nabídnuto cizokrajné ovoce a já si vybrala ananas... a jedla jsem ho.
Ráno když jsem přišla do práce ... opravdu mi byl nabídnut ananas a já ho jedla. Od této doby věřím, že sny jsou pravdivé a plní se. Protože ty šaty mi opravdu budou asi ušity, mám to slíbené;-)

NÁŠ TIP: Svatební svíce – tato figurální svatební svíce symbolizuje věčné spojení mužského a ženského elementu, které neustále mění podoby, ale přesto zůstává trvalým poutem! Zvláště dobře se hodí pro milostnou magii zaměřenou na upevnění partnerského vztahu! Objednávejte ZDE!

A dnes jsem měla tak zvláštní sen, že nevím jak si ho mám vyložit a co to pro mě znamená. Fotolia_tajemny_pribeh_Lucia_25.2.13.jpg.jpgByla jsem v Egyptě... chodil se mnou syn (ale není to ani jeden z mých skutečných synů), ale v tom snu to byl můj syn... cítila jsem to tak. Ve snu jsem věkově velmi stará a přesto vzhledově velmi mladá, jako bych vůbec nestárla, a syn je tam jako velmi starý muž. Došli jsme k nějakému městu a on mi řekl, že to je poslední věc, kterou udělá, uvaří a pak že končí... myslel tím, že zemře. Já se cítila s ním v bezpečí a nechtěla jsem o to bezpečí přijít. A řekla jsem mu, že nemůže skončit. Vím, že jsme se skrývali, aby nás nenašli vojáci, kteří to měli za úkol. Vím, že jsme cestovali na druhou stranu Egypta za určitým mužem, kterému bych měla porodit děti... nikdo jiný ty děti ode mne nesměl získat, jen on. Ale byl tu právě ještě jeden muž, který mě chtěl najít a chtěl ty děti ode mne a to jen proto, že věděl, že jsem jediná žena, která může porodit dítě Boha, to znamená božské dítě. Vím, že je nesměl získat, zneužil by toho.

Mohu vás proto požádat o pomoc, nevím si s tím rady. Občas už nevím, co si mám myslet, je čím dál víc zvláštních věcí co se mi v mém životě dějí. Některým rozumím, ale některým ne. Děkuji za odpověď, jestli na to nějaká vůbec existuje.
Lucia

MÁTE OBAVY ZE SVÉ BUDOUCNOSTI? Podívejte se ji zpříma do očí a zjistěte co vás čeká! Obraťte se na nás na tel.: 906 701 701! Tým Astrohled

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás paní Lucio,

Děkuji za Váš tajemný příběh ve formě snu.
Cítím to tak, že se pro Vás něco připravuje. Může to být i nový projekt, práce, záliba, koníček, nějaké studium, seminář, něco nového. Může to být přijetí jiného způsobu myšlení, toho na vyšší úrovni vědomí. A to staré, známé, co již je pro Vás nedůležité se brání tomu, by ve Vás skončilo, proto to uvaření oběda.

Poslední síly se snaží ve Vás zůstat co nejdéle, a dávají tomu možnost, že Vám zachutnají a vrátíte se zpět do starých kolejí, které již pro Vás nejsou dobré, ale je to pro Vás známé a z nového můžete mít strach. Možná stojíte před nějakým rozhodnutím v životě.

Určitě více zjistíme při společném rozhovoru, přeji krásný den a těším se na Vás, Karmen

Reakce paní Lucii po provolání 30 minut ZDARMA:

Dobrý večer,
děkuji za vydání mého článku.
Paní Karmen byla velice příjemná. Velmi ráda jsem si s paní Karmen popovídala ..našli se ve výkladu i věci, které mi některé věci v mé hlavě srovnalo, takže jsem opravdu spokojena, protože teď vím co chci a co mám udělat a hlavně že si mám mnohem víc věřit.
S pozdravem hezkého večera Lucia

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.