Home - Články - Poděkování zemřelé babičce! - Hana, 54 let, Brno

Poděkování zemřelé babičce! - Hana, 54 let, Brno

sdílet článek na facebooku
vloženo 23. 12. 2012
Poděkování zemřelé "babičce"! - Tajemný příběh - Hana, 54 let, Brno



Dobrý den,

kdysi jsem pracovala v knihovně a tam poznala paní Jiřinu, byla sice o něco starší, ale měly jsme mezi sebou velmi dobrý vztah. Tak dobrý, že když mě požádala, abych jí tykala a mě to nešlo, že vyhověla mé prosbě a mohla jsem jí říkat, babičko.
Ke konci jejího života se u ní projevila rakovina, řadu let se léčila. Když byla doma, chodila jsem za ní. Vždy jsem jí zavolala a domluvily jsme se na návštěvě.
Jednou jsem jí telefonovala, ale telefon nikdo nebral. Tehdy jsem pracovala u jedné hlídací firmy, zrovna jsem měla službu, odpoledne jsem měla vjem, že za mnou někdo přišel. Druhý den jsem zase měla službu a ten, kdo podruhé za mnou přišel, mě pohladil po levé straně hlavy. Přešla mě zima a vzpomněla jsem si na babičku Jiřinu. Zvedla jsem telefon a vytočila její číslo. Telefon zvedl manžel její vnučky, který byl zrovna u ní v bytě a řekl mi, že babička je v nemocnici. Navštívila jsem jí hned, jak jsem měla volno. Byla ráda a ptala se, jestli mi dali vědět mladí, že doma na mě nechala kontakt. Řekla jsem jí, že ona sama mi dala vědět. Nevěřila mi a znovu se ptala a já stejně odpověděla. Za dva dny zemřela. Chtěla se se mnou rozloučit a její přání bylo natolik silné, že mi to sama oznámila. Vím, že je u mě a že mi z druhé strany pomáhá.

NÁŠ TIP: Witchboard s andělem – krásná spiritistická deska slouží pro navazování kontaktů se záhrobím a je ozdobená krásným motivem anděla! Objednávejte ZDE!

Přidávám to, co mi o svém životě paní Jiřina řekla:
P. Jiřina dospívala v době druhé světové války, zapojila se do odboje, roznášela i letáky. Její otec letáky našel, spálil je a p. Jiřina dostala týden domácího vězení. Přesně v tom týdnu byli zatčeni všichni z odbojové skupiny a jí hledali. P. Jiřina zrovna nakoupila u řezníka a vyšla z obchodu, tu slyšela hlas: "Vrať se zpátky do obchodu". Udělala to a přes výklad viděla členy SS, kteří vycházeli z radnice. Když se později ptala starosty, řekl jí, že měli její přesný popis, ale on řekl, že nikoho takového nezná.

P. Jiřina se zamilovala do jednoho mladého muže, ale jeho rodina tomu bránila. P. Jiřina z toho byla tak zoufalá, že si chtěla vzít život. Byla rozhodnutá, ale protože dlužila jedné p. učitelce peníze za výuku německého jazyka, jela přes město tramvají, aby jí peníze dala. V tramvaji potkala svoji sestřenici, která jí pozvala na druhý týden, kdy bude slavit narozeniny. Na oslavě narozenin potkala muže, kterého si později vzala, měla s ním dvě dcery. P. Jiřina učila na škole, snažila se v učivu navázat na Komenského a byla věřící. Fotolia_tajemny_pribeh_Hana_24.12.12.jpg.jpgŘeditel školy dostal anonymní dopis se stížností na ní, ale protože si jí vážil, promluvil si s ní a domluvili se, že sama podá výpověď. Ona pak vystudovala zdravotní školu a pracovala ve zdravotnictví.

Když její dcery dospěly a chtěly studovat vysokou školu, nepřijaly je kvůli jejich mamce. Jednoho dne u nich doma zazvonil úplně neznámý člověk, řekl, že je žid, který přežil koncentrační tábor a že chce pomáhat lidem. On jim pak zařídil, aby mohly vysokou školu vystudovat.

Tento příběh vám posílám, protože si paní Jiřiny vážím a vím, že i když je na druhé straně, spojuje nás velké pouto lásky. Tímto jí děkuji.
Hana

LÁKÁ VÁS SPATŘIT SVOU BUDOUCNOST? Ukážeme vám ji, zavolejte nám na tel.: 906 701 701! Tým Astrohled

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás paní Hanko,

děkuji za Váš tajemný příběh, je zajímavý. Vlastně z něj nám pocit, že všemu rozumíte velice dobře a chápete i to, co je za tím. Vnímáte paní Jiřinu velmi dobře. S touto ženou jste měla citové pouto ne náhodou, ale z některého z minulých životů, kde jste se setkaly jako někdo jiný a vaše dušičky se znaly. Paní Jiřinka Vám tím vším také sděluje něco víc, než jen to, že na Vás myslí, ukazuje Vám propojení mezi tou „druhou stranou“ jak jste psala, ale vzhledem k tomu, že dušičky na té „druhé straně“ jsou jasnozřiví a vše vidí a ví, může Vám pomáhat se situacemi ve Vašem životě, může Vám někdy ukazovat tu „správnou cestu“. Sama se řídila intuicí, jak jste popisovala v dalších jejích příbězích ze života.

Každopádně na tom našem životě jsou nejkrásnější právě tyto „zázraky“ a pokud si jich budete všímat, zjistíte, že se Vám dějí každý den a nemusí to být jen ty velké, ale i ty méně významné události nám mají hodně říci, jen je většina lidí přehlíží z důvodu stresu, honění, povinností a já nevím čeho všeho, ale velice se těším na Vaše zavolání, a do té doby bych Vás ráda vyzvala, abyste si pořídila třeba malý notýsek, do kterého si budete zapisovat vše, co se Vám děje cca 3x za sebou, např. zaslechnete mluvit o nějaké události nebo uvidíte něco nebo někoho nebo se najednou okolo Vás budou motat lidi se stejným jménem, je toho mnoho, znamení přicházejí zvláštním způsobem.

Krásný den a mnoho štěstí o Vánocích i po celý následující rok, Karmen

Reakce paní Hany po provolání 30 minut ZDARMA:

Telefonický rozhovor s paní Karmen byl pro mě velmi přínosný, bylo mi vyloženo z karet, které p. Karmen používá, já jsem se s nimi seznámila poprvé. To, co mi říkala, jsem si zapisovala, takže se k tomu mohu vracet.
Její výklad mě inspiroval a podpořil na mé cestě.
Hana

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.