Home - Články - Pochopit pravou lásku

Pochopit pravou lásku

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 12. 2010
Fotolia_povidka_ostrov.jpgPovídka od Týmu Astrohled:

Byl jednou jeden ostrov, na kterém žily všechny pocity pohromadě: Štěstí, Smutek, Vědění a všechny další, včetně Lásky.

Jednoho dne bylo pocitům oznámeno, že se ostrov potápí. Všechny si proto připravily čluny a chystaly se odjet pryč. Láska byla jediná, která zůstala. Chtěla na ostrově vytrvat až do posledního momentu. Když už byl ostrov téměř pod vodou, rozhodla se volat o pomoc.

V obrovském člunu kolem ní proplulo Bohatství. Láska zavolala: „Bohatství, můžeš mě vzít s sebou?“ ale Bohatství odpovědělo: „Ne, nemůžu. Mám tu naloženou spoustu zlata a stříbra, pro tebe tu není místo.“

Láska se tedy zeptala Ješitnosti, která právě projížděla kolem v nádherném člunu: “Ješitnosti, prosím pomoz mi!” “Nemůžu ti pomoct, Lásko, jsi celá mokrá a mohla bys mi pošpinit loď.” Taková byla odpověď Ješitnosti.

Smutek byl také právě nedaleko a tak se Láska ptala: “Smutku, nemohla bych jít s tebou?” “Ach, Lásko, ” odpověděl Smutek “já jsem tak smutný, že musím být opravdu jen sám.”

Štěstí proplouvalo taktéž kolem Lásky, ale bylo tak šťastné, že ani neslyšelo, jak Láska volá.

Náhle ale Láska zaslechla hlásek: “Pojď, Lásko, vezmu tě s sebou.”Byla to Moudrost. Láska byla tak šťastná, že se zapomněla zeptat Moudrosti na jméno. Když se dostaly na suchou zem, šla Moudrost svojí vlastní cestou dál sama.

Láska si uvědomila, jak moc Moudrosti dluží a zeptala se Vědění: “Vědění, kdo mi to vlastně pomohl?”

“To byl čas”, odpovědělo Vědění. „Čas?“, otázala se Láska s překvapením, „ale proč mi pomohl čas?“ Vědění se moudře ušklíblo a odpovědělo: „Protože jen čas dokáže pochopit, jak velkolepá je Láska.”

Rozhodujete se mezi dvěma partnery? Nevíte, který je ten pravý? Je lépe řídit se srdcem nebo rozumem? Poradíme vám! Volejte na tel.: 906 701 701. Vaše astroporadna ASTROHLED

V jakém znamení se narodil váš psí miláček? Přečtěte si v našem psím horoskopu, co ho čeká!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.