Home - Články - Panna – sen o dokonalosti

Panna – sen o dokonalosti

vloženo 20. 8. 2020
čas čtení: 7 minut

Panna – sen o dokonalosti

V sobotu, 22. srpna v 17:45, vstupuje Slunce do znamení Panny, kde setrvá jeden celý měsíc. Nepřehlédněte toto datum – má velké důsledky pro život všech znamení! Doba Panny nám přináší nové výzvy, rozhodně si je nenechte ujít!
sdílet článek na facebooku

Práce a zase práce

Léto se pomalu blíží ke svému konci, a přesně v této době se k vládě dostává znamení Panny. Není to žádná náhoda, jako by se mohlo zdát, na světě má totiž všechno svůj hlubší smysl a tajemné poselství najdete v každém jednom znamení zvěrokruhu!

Jaký odkaz nám přináší Panna?
Závěr léta – to je konec bezstarostnosti, ať už se vám to líbí nebo ne. Věděli to i naši předkové, kteří dokončovali žně a začínali ukládat úrodu do svých sklepů na zimu. Víme to i my, protože se blíží nový školní rok a s nim povinnosti, kterým neunikneme – ale konec konců, proč jim chtít unikat?

Název znamení nám připomíná Pannu Marii, což má hluboký mystický význam. Jenom díky péči, trpělivosti a vnitřní čistotě je možné dosáhnout skutečného a trvalého štěstí!


V době, když je Slunce v Panně, si to připomeňte – končí čas zábavy a přichází čas práce. Ať už jste se narodili v jakémkoliv znamení, teď přijměte výzvu a nechte touhu po dokonalosti, ať vstoupí do vašeho života – to jsou slova Panny! Vydejte se na náročnou, ale uspokojující cestou za štěstím! Na přelomu srpna a září je potřeba pracovat na svých snech vytrvale a pečlivě. Odměna nepřijde hned, ale o to bude sladší a trvalejší!

Sen o dokonalosti

Jací jsou lidé, narozeni ve znamení Panny? Panna je znamením práce, povinností, pořádku a pečlivosti. Možná by se našly ještě i jiná „P“, jenž má správná Panna mít.
Asi namítnete, že znáte Panny, které mají k pracovitosti a pořádkumilovnosti hodně daleko. Máte pravdu, existují a není jich málo – ale zdání klame. Každá Panna má ráda systém ve věcech, na kterých jí záleží. Otázka je, kde přesně se to projeví.
Možná že vás kolega, narozený v Panně, zlobí svým nedbalým oblečením, o to víc vás pak může překvapit, když uvidíte, s jakou pečlivostí a precizností připraví třeba prezentaci v PowerPointu, a nebudete stačit žasnout, když vám ukáže svou pečlivě srovnanou a absolutně systematickou sbírku známek.

Panna miluje dokonalost. Jsou to puntičkáři na slovo vzatí, každý detail musí být na svém místě, nic nesmí skřípat, a to ani trošku. Svým ohromným pedantstvím mohou rozčilovat své spolupracovníky, ale to není nic proti tomu, co si musí vytrpět sami se sebou!
Pokud věci nejsou perfektní, pořád to v nich hlodá a nenajdou klid. Když se jim nedaří, tak spíš rezignují úplně, než by se měli spokojit s polovičatou prací.


Rozum nebo srdce?

Životním krédem Panen je řídit se rozumem, emoce se tedy u nich dostávají k slovu jen zřídkakdy. Kdo měl někdy do činění s Pannou, jistě ví, že pocity u těchto lidí hrají druhé housle.
Když se Panna dívá do svého srdce, tak okamžitě analyzuje a uvažuje. Přimět ji k spontánnosti je docela těžký oříšek. Zkusíte to?

Říkáte si, co je to za lásku, když ji řídí hlava? Panna to vidí jinak. Jako znamení živlu Země je navýsost praktická, a dobře ví, že ve vztahu nejde pouze o vášeň.
Protějšek, který Panna hledá, musí odpovídat jejím nárokům. Ať jde o muže nebo o ženu, o partnerství má jasné představy a nespokojí se jen tak s něčím. Na druhé straně je Panna v lásce ohromně obětavá. Když najde toho pravého či tu pravou, láskyplně pečuje o svůj protějšek a zázemí, které mu svou starostlivostí vytvoří, lze jen závidět!

Pokud tedy toužíte po stabilním a spolehlivém partnerství, hledejte mezi Pannami. Panna vám bude věrná a bude o vás pečovat, jak nejlépe bude umět!
Nezapomínejte však, že Panny mají taky své touhy – a tou největší je Dokonalost s velkým D. Není to málo – ale Panna ví, že s trpělivostí a pečlivostí to jde. Ruku na srdce, není to rada, kterou bychom se měli inspirovat všichni?

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.