Home - Články - Otevírá se druhé vesmírné oko úspěchu!

Otevírá se druhé vesmírné oko úspěchu!

vloženo 17. 6. 2016

Otevírá se druhé vesmírné oko úspěchu!

Úplňková moc Střelce na nás zazáří podruhé už v pondělí 20.6. v 13:05. Přináší naplnění našeho štěstí, proto pozor, abyste lehkovážně neminuli svůj cíl! Ve chvíli, kdy střelecká dvojice úplňků otevře konečně obě své oči, máte neopakovatelnou příležitost úspěšně dokončit své nejvyšší cíle. To proto, že Luna nabitá stejnou energií násobí moc úplňku z minulého měsíce!

sdílet článek na facebooku

Lunu ve Střelci ovládá Jupiter a je vhodný na magii peněz, magii spojenou s obchodováním a magii zdraví. Vrhněte se proto cílevědomě do jakýchkoli rituálů, které vám přivolají úspěch v těchto oblastech. Tento čas rovněž velmi přeje nalezení partnera. Proto už nečekejte, jestli si štěstí najde vás, a iniciativně vykročte za svým cílem!

Ohnivý střelec otevřel oči

Živlem nejbližšího úplňku je oheň, který značí vzrůst energie a vaší vůle. Využijte této energie na splnění svých přání! Nezkrotná část vašeho já vyleze z úkrytu a s bezstarostností a optimismem získáte nové poznatky a zkušenosti. Zatoužíte hledat smysl svého života a pustit se do svých cílů.

Narůstající síly Měsíce právě dosáhnou svého vrcholu. Proto všechno, na co potřebujete hodně energie, byste v těchto dnech měli stupňovat. A o úplňkovém dni dokončit! I pomalý průběh se brzy projeví v plné své síle. Nepromeškejte tuto dvojitou sílu vesmíru a vrhněte se hrdinně do svého záměru! Pokud příležitost promeškáte, energie následně mohou být zmatené a cesta ke splnění cíle se jim prodlouží mnoha oklikami. 



Pozor na karmickou osmičku

Oba úplňky jsou z numerologického hlediska pod nadvládou čísla 8. Osmička prohlubuje vaše logické myšlení, organizační talent a obrazotvornost. Osmička je ale také karmické číslo, které vyžaduje vyrovnanost a do cesty vám promítne všechny vaše hodnoty s karmou související. Pokud se motáte v začarovaném kruhu, pocítíte ztráty a marnost svého konání. Přijměte odchod lidí i věcí s pozitivní myslí, protože proces nelze zastavit a přinese vám potřebnou změnu. Jupiter je planetou požehnání a vliv úplňku vše násobí, včetně emocí a prožitků. Proto se vyplačte i vykřičte a nechte veškeré napětí vyplout na povrch!

Láskyplné slunce v Raku


Druhý úplněk ve Střelci v pondělí bude též v moci sluneční Venuše ve znamení Raka a otevře tak srdce pro lásku. Tak spatříte i krásu duše, nejen tu tělesnou. Prozřete a najdete nové hodnoty v rodině či v partnerství. Tento magický čas je spojen také s letním slunovratem, což posílí vaši jasnozřivost. Energie lásky vymýtí výčitky, vaši bolest i strach. Buďte ale sami sebou a nenechte se nikým ovládat.



Pusťte se do toho!


Zužitkujte lunární moc dvou zářivých očí:

• k objevení vašeho nového životního směru
• k vytvoření nových projektů
• na plánování cest a dovolené
• k odpouštění a usmíření s těmi, kteří vám ublížili
• k navazování nových vztahů
• k vyznání lásky a sdělování nových zpráv
• k plodnému romantickému milování s partnerem
• ke vzdělávání, i na přednáškách a kurzech
• ke sbírání bylinek, které mají za úplňku největší sílu
• ke snadnému rychlému hubnutí dietou
• k velké očistě těla, ideálně půstem

Dva velké magické zázraky. Dva silné úplňky ve znamení Střelce. Dvě velké příležitosti uchopit příležitost k novému životu. Přečtěte si více o prvním úplňku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.