Home - Články - Opakující se karty – co vám chtějí říct?

Opakující se karty – co vám chtějí říct?

sdílet článek na facebooku
vloženo 15. 10. 2014

Opakující se karty – co vám chtějí říct?

Opakují se vám ve výkladech pořád ty samé karty, zatímco jiné se nikdy neukážou? Napovídají vám, se kterými tématy potřebujete v životě pracovat, abyste se posunuli kupředu!



Když se karta opakuje, je to silné poselství – toto musíte řešit!

Vykládali jste si někdy karty víckrát za sebou během krátké doby? Pokud ano, pak vám zkušenost, o které vám chci povědět, nejspíš nebude cizí a důvěrně ji znáte!
Často se stává, že když se jeden a ten samý člověk zeptá karet na to, co ho zajímá několikrát během jednoho týdne nebo měsíce, opakují se v těchto výkladech některé karty pořád dokolečka. V tarotu je 78 karet, vy si děláte pokaždé výklad na deset karet. Statisticky není příliš velká pravděpodobnost, že by se karty opakovaly – ale co „náhoda“ nechce, tři nebo čtyři z těch deseti karet vám vycházejí vždy znovu a znovu! A přitom jste se ptali na úplně rozdílné otázky. Jednou vás třeba zajímalo, jak jste na tom s partnerem, podruhé se dotaz týkal zaměstnání a potřetí vašich vztahů s rodiči. Ale polovina odpovědí je pořád jako před kopírák, karty ji opakují jako pokažený gramofon! Dělají si z vás snad legraci?
Vůbec ne – právě naopak! Opakující se karty znamenají, že ve vašem životě existuje něco, co potřebujete vyřešit, protože to souvisí hned s několika oblastmi vašeho života. Znamená to, že všechny problémy, na které jste se ptali, jsou navzájem určitým způsobem propojeny. Vaše problémy v různých oblastech života mají společného jmenovatele, aniž byste si to uvědomovali.

Meditace na jednu kartu

Každá tarotová karta má několik různých úrovní významu. Co přesně znamená v daném případě, to rozhodnou až ostatní karty, se kterými se vy výkladu setkává. Ale všechny tyto možné významy mají něco společného, jakési jádro.
Například karta Hvězda může v závislosti na tom, jaká byla otázka a jaké další karty jste si vytáhli, věštit například nové lepší zaměstnání, začátek milostného vztahu nebo postup kupředu na vaší duchovní cestě. Jádrem jejího významu je však naděje, která přináší inspiraci a optimismus. A to se v různých oblastech života projevuji různě.

Pokud se vám tedy ve výkladech pořád opakuje některá stejná karta, znamená to, že pro vás má velký smysl právě ona jako taková, nikoliv pouze v souvislosti s ostatními kartami.
Tyto důležité karty na sebe někdy upozorňují opravdu razantně. Často se například stává, že před vykládáním mícháte váš balíček karet, když tu najednou jedna z nich vypadne, aniž byste položili otázku – a ejhle, je to přesně ta karta, kterou důvěrně znáte již z několika předchozích výkladů!

Takovou kartu je potřeba dát si stranou a pracovat s ní. Rozvíjejte ve svém životě téma, o kterém k vám promlouvá, pracujte s ní. Ptáte se jak?

Skvělým způsobem je meditace a rozjímání. Najděte si místo a chvilku, aby vás nikdo nerušil, zapalte si svíčku a položte nebo postavte před sebe „svoji“ kartu. Dívejte se na ni, vypusťte z hlavy každodenní myšlenky a starosti a zkuste se vžít do situace, která je vyobrazena na kartě. Kdo jsou ty postavy? Co dělají? Jak se asi cítí?
A co vám to celé připomíná z vašeho vlastního života?
Jaké z toho plyne ponaučení a rada?
Nechejte tuto jednu kartu, aby k vám každý večer promlouvala svojí řečí – objevíte nové netušené souvislosti!

Meditační polštář Yin Yang (černá)
Yin a Yang - symbol taoistické filosofie, který představuje nejen harmonii protikladů a rovnováhu ve vesmíru, ale také věčnou polaritu mezi mužským a ženským principem! Tento pevný polštář z velmi odolné bavlněné tkaniny lze použít pro meditaci nebo jako sedák.


Co mi poradily Dva meče – dilema a řešení


Nedávno jsem si ve svém životě řešila něco, co souviselo s rozhodováním mezi kariérou a láskou. Nebylo možné skloubit obojí podle mých představ, být s tím mužem naplno znamenalo vzdát se části práce, která mě naplňuje. A naopak pracovat naplno znamenalo, že se budeme postupem času od sebe čím dál víc vzdalovat – především duševně.


Řešila jsem si to několik měsíců, než se mi povedlo najít řešení, které jistým způsobem spojilo obě možnosti. A povedlo se mi to právě díky tomu, že jsem vědomě pracovala s kartou, která mi v té době neustále vycházela, ať už jsem se ptala na cokoliv. Často jsem si ji dokonce vytáhla i jako kartu dne, nebo mi zkrátka vypadla z balíčku při jeho míchání.
Tato karta se jmenuje Dva meče. Je na ní žena se zavázanýma očima, v rukou má dva zkřížené meče, za ní je moře a svítí Luna. V té době jsem se skutečně cítila jako tato žena – udržovala jsem si sice vnitřní rovnováhu, ale věděla jsem, že je pouze dočasná. Měla jsem dilema, byla jsem nerozhodná mezi dvěma možnostmi, váhala jsem a pociťovala nejistotu z toho, že nevidím všechny souvislosti.

Na kartu Dva meče jsem začala pravidelně meditovat a rozjímat o jejím významu. Postupně se mi odkrývaly nové úrovně jejího významu a nové souvislosti, které jsem si předtím neuvědomovala. Pochopila jsem například, že moře a Luna v pozadí znamenají, že tento problém vyřeším jen za pomocí své intuice a že mám poslechnout to, co mi říká mé podvědomí. Jak přesně to celé dopadlo, to už vám říct nemůžu. Jakmile jsem si však toto životní téma vyřešila, Dva meče se mi ve výkladech objevovat přestaly.

Zkuste to i vy! Každé období života má totiž svoji kartu, která vám ukazuje, kterým směrem se máte dál posunout.
Naslouchejte jejímu hlasu – vyplatí se to a posunete se v životě dál!

JAKÝ OSUD VÁM PŘICHYSTAY HVĚZDY? Prozradím vám to! Astroložka Linda. Zavojte mi na tel.: 906 701 701!

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.