Home - Články - Odpuštění! - Edita

Odpuštění! - Edita

sdílet článek na facebooku
vloženo 12. 5. 2013
Odpuštění! - Tajemný příběh - Edita, 47 let, Litvínov



Po smrti mého bývalého manžela jsem si myslela, že už budu mít klid na duši, ale nebylo tomu tak. Jmenoval se Honza.

Krátce po jeho smrti, jednou v noci, když jsem spala, mne probudil zvláštní pocit. Věděla jsem, že u mne někdo je, ale když jsem otevřela oči, nikoho jsem neviděla. Když jsem je zase zavřela, viděla jsem ho jakoby vnitřním zrakem. Stál tam, byl to Honza, můj bývalý muž. Měl na sobě bílou košili a kalhoty ze svatebního obleku a říkal, že je mu hrozná zima a že se nemůže dostat nahoru, že mu nechci odpustit a že neví co má dělat. Je pravda že jsem také ucítila závan chladu a tak jsem řekla ať se schová ke mně pod peřinu a já to opravdu cítila, lehké brnění v těle, byl to moc příjemný pocit. Tak začal můj vnitřní dialog s ním. Hluboce jsem to v sobě cítila, opravdu od srdce. Říkala jsem mu mým vnitřním hlasem, že mu neumím odpustit, že nevím jak (neměli jsme dobré vztahy za jeho života) a on na to, že se ale nahoru nedostane.

clanky_zbozi_nausniceKulicky.jpgNáušnice se stříbrnými kuličkami
Krásné, jednoduché a naprosto univerzální stříbrné náušnice se hodí pro každou příležitost a můžete je nosit prakticky k čemukoliv! Elegantní stříbrné kuličky připomínají Měsíc v úplňku a budou vám připomínat naše každodenní propojení s magickými lunárními energiemi.


Chodil ke mně ještě pár dní, bylo mi to moc příjemné. Byl úplně bezbranný, jakoby jsem si ho přivlastnila, nechtěla jsem ho pustit. Chtěla jsem aby se mnou zůstal a on že nemůže, že už musí nahoru. Pak zmizel a už se mi nezjevoval.

Fotolia_tajemny_pribeh_Edita_13.613.jpg.jpgZa pár týdnů jsem šla na kurz kineziologie a na konci kurzu nám lektorka dala z legrace vybrat si z karet, které sama vyrobila. Karty byly otočené, nevěděla jsem co si vybírám. Bylo tam napsáno - ZLOBÍ SE NA TEBE - a já se zeptala, kdo se na mne zlobí? A paní lektorka řekla. Ty nevíš? A ukázala prstem nahoru jako k nebi. Bůh? Zeptala jsem se a pak jsem si vzpomněla, že jsem Honzovi ještě neodpustila. V tu chvíli jsem mu odpustila a hluboce jsem to v sobě cítila.

Nikdy před tím jsem tomu nevěřila a tohle mne opravdu přesvědčilo a teď - VĚŘÍM - ŽE NĚCO MEZI NEBEM A ZEMÍ SKUTEČNĚ JE.

To samé se mi stalo, když mi zemřel otec, se kterým jsem také neměla hezké vztahy a také jsem mu odpustila. Odpouštět se má, člověk se zbaví obrovské tíhy.
Edita

JSTE NA VŠECHNA TRÁPENÍ SAMI? Nevíte si rady? Jsem tu pro vás a ráda vám pomohu! Tel.: 906 701 701!

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás Editko,

Děkujeme za Váš tajemný příběh. Ano ano, velice dobře jste pochopila, o co jde při odpuštění, a to o úlevu i pro odpouštějícího. Zrovna tento příběh bych si přála, aby si přečetlo co nejvíce lidí, jelikož se to nestává každému člověku. Měla jste štěstí, někdy se křivdy, pocity viny, pocity nepochopení a další emoce táhnou i několik životů, znovu a znovu pak musíme procházet karmickými událostmi.

Odpuštění někomu druhému, ale i odpuštění sama sobě je pro nás velice důležité a odlehčuje to zátěže naší duše. Právě když člověk neodpustí druhému člověku, sám si v sobě udržuje tíhu a sám sobě tímto ubližuje.

Dříve se lidé chodili hodně modlit do kostela a žádat o odpuštění z jejich hříchů, zpovídat. Dnes tato forma není tolik běžná, nicméně není důležitá forma, ale čin s čistým úmyslem jako takový. Je zajímavé, že mnoho lidí potřebuje prožít nějakou zvláštní příhodu, aby mohlo věřit, že existují i jiné energie mimo ty, které náš mozek, či spíše rozum připouští.

Určitě můžete být Editko vděčná za tuto zkušenost, dám Vám typ, přečtěte si knihu: Tibetská kniha o životě a smrti, určitě to není jen tak. Myslím tím to, co se Vám přihodilo, někam Vás to vede.

Těším se na Vaše zavolání a přeji mnoho štěstí, Karmen

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.