Home - Články - Novoluní

Novoluní

sdílet článek na facebooku
vloženo 12. 5. 2010
fotolia_novoluni.jpgV noci ze 13. na 14. května 2010 je Měsíc ve fázi novu. Na obloze ho teď nevidíme, protože se nachází na stejném místě jako Slunce a není tudíž osvětlen. Tento stav trvá několik dnů a v magii znamená přelomové období, kdy se končí jeden měsíční cyklus a začíná druhý. Není bez zajímavosti, že v přírodních podmínkách mívají ženy většinou menstruaci právě v období novoluní! Pro čarodějnice je novoluní obdobím vhodným pro rituály ukončení něčeho starého a plánování nových začátků. Důležité je i znamení, ve kterém se Měsíc právě nachází. To je v případě novoluní vždy shodné se slunečním znamením, které právě panuje – Měsíc se teď stejně jako Slunce nachází ve znamení Býka. Toto znamení je ovládáno planetou Venuší, což předurčuje oblasti, ve kterých bude teď čarování nejúspěšnější. Vyplatí se zaměřit se na milostnou magii, ale také na otázky peněz a majetku. U rituálů prováděných, když je Luna ve znamení Býka, sice někdy musíme čekat na výsledek delší dobu, ale když konečně přijde, bývá dlouhotrvající a stálý! Můžete si vyzkoušet třeba následující kouzlo pro přivolání vysněného protějšku: nejprve se za doprovodu vhodné vůně, třeba růžového oleje, pohružte do meditace, ve které se zaměřte na co nejdetailnější představu toho, jaký by váš budoucí partner měl být. To, co vám bude v meditaci sděleno, napište na papírek, ideálně ručně dělaný. Zapalte bílou svíčku, kterou jste předtím obřadně očistili. Chvíli se dívejte do plamenů a intenzivně se soustřeďte na vaše přání. Pak papírek spalte a svíčku opatrně zhasněte – pozor, nesfukovat! Po dvanáct následujících nocí, až do dne předcházejícího úplňku vždy tu samou svíčku na chvíli zapalte a soustřeďte se na vaše přání. Pak už zbývá jen čekat na výsledek, který se zaručeně dostaví!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.