Home - Články - Novoluní v Beranu vám zachrání peníze i kariéru!

Novoluní v Beranu vám zachrání peníze i kariéru!

vloženo 24. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Novoluní v Beranu vám zachrání peníze i kariéru!

Nemáte dost peněz? Toužíte po lepší práci nebo cítíte, že je čas na váš kariérní růst? Tak zpozorněte! Luna dosáhne v úterý 28. března ve 4.57 novoluní v Beranu a to znamená, že vesmírné energie nasměrují náš život k rychlé změně v oblasti práce a financí!

sdílet článek na facebooku

Beran je znamení pod vládou elementu ohně a svou ohnivou silou je schopen snadno spálit bloky, které vám brání v životním posunu. Nov je fáze Luny, kdy se restartuje měsíční cyklus a máme opět šanci začít úplně znovu a nově. A tyto dva elementy spojené dohromady nás směřují na novou životní cestu!

Vesmír vám otevírá ideální možnosti v pracovní rovině

Splňte si konečně svůj sen! Novoluní nám nyní dopomůže k lepším pracovním aktivitám, novým smlouvám a smluvním vztahům, k nové spolupráci a k úředním jednáním. Budeme mít náhle otevřené dveře k penězům. Uran s Merkurem totiž přináší informace vedoucí k rychlé změně v naší kariéře.



Můžete zvýšit svoji prestiž! Díky novu si uvědomíte svou hodnotu a bude se vám proto mnohem snáz bojovat za zvýšení platu nebo zdražení svých služeb. Prociťte, že si zasloužíte lepší životní úroveň! Vy si ji opravdu zasloužíte! Jakmile uvěříte, vše půjde jako po másle, i bez boje.

Zbohatnout? Ano! Nic není nemožné

Omezení existují pouze v naší hlavě! Proto si uvědomte všechny myšlenky – programy – bloky, které vaše Já přesvědčují o tom, že je chudé a že nemá přístup k dostatku peněz. Všechno jsou to jen negativní myšlenky, které vám přitahují do života právě to, co nejvíc nechcete. Dodáváte energii právě tomu, na co myslíte, a to se pak může realizovat v našem hmotném světě. Uvěřte proto ve své bohatství!



Novoluní v Beranu vám v tom ohromně pomůže. Dobije vás energií pro nové začátky. Vaše nápady na nové pracovní aktivity můžete zrealizovat právě teď. Za asistence Merkuru, Uranu a Venuše v Beranu budeme zlepšovat své pracovní prostředí. Navíc se Mars přesunul v březnu do Býka a tím nám zaktivoval oblast peněz a majetku. Neváhejte a jednejte! Dejte si rande se svou myslí a hluboce prodiskutujte příčiny, které vám brání ve vysněné práci a financích. S vesmírnou podporou!

Dobrá rada na závěr

Věřte! Není nic důležitějšího než naše víra. Věřte, v co chcete – v energie, v Boha, v anděly, věřte sami v sebe. Ale nevěřte v to, co nechcete mít ve svém životě – nedávejte tomu živnou půdu. Díky víře ve svá skutečná přání budete vyšším vědomím stále směřování tou správnou životní cestou. Podaří se vám dělat správná životní rozhodnutí. Otevřete své srdce víře v sebe!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.