Home - Články - Nikdy nejste sami! - Hana, 55 let, Brno

Nikdy nejste sami! - Hana, 55 let, Brno

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 5. 2013
Nikdy nejste sami! - Tajemný příběh - Hana, 55 let, Brno



Dobrý den,

Když mi bylo 18 let, studovala jsem na střední škole. Chodila s jedním chlapcem a kvůli němu jsem z hlouposti chodila za školu. Mamka na to přišla, ve škole jsem dostala na vysvědčení trojku z chování a s chlapcem jsem se musela do hodiny rozejít. Na schůzku šel se mnou tehdejší partner mamky a před ním jsem se s chlapcem rozešla. Neobešlo se to beze slz. A já to i psychicky neunesla.

clanky_zbozi_Andelicek.jpgAndělská busta s dárkovou taštičkou
"Okouzlující anděl se zlatými křídly se ukrývá v barevné dárkové taštičce s nápisem "Dein Schutzengel" - "Tvůj anděl strážný"" a přináší nebeský pozdrav pro všechny lidi, kteří nám jsou milí a vzácní. Víte už, koho byste mohli obdarovat tímto nádherným andílkem?


Fotolia_tajemny_pribeh_Hana_6.5.13.jpg.jpgJednoho dne jsem byla sama doma a tehdy jsem vnímala, že jsem na světě úplně sama a chtěla si vzít život. Napustila jsem si vanu plnou vody a chtěla si přeřezat žíly. Tehdy jsem najednou viděla před očima své zakrvácené ruce a to mě zastavilo.

Vím, že tehdy mě zastavil můj strážný anděl. Děkuji mu, kdykoliv si na něho vzpomenu. Tím, že mě tehdy zastavil, můj život nabral úplně jiný směr. Nikdy nejsme na tomto světě sami, jsme spojeni se svými předky i s naším strážným andělem. A to, co nás spojuje, je láska.

Hana

SKONČETE JEDNOU PROVŽDY SE SAMOTOU! Spolu lásku najdeme! Tel.: 906 701 701! Kartářka Daniela


daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Přeji, krásný den paní Hano.

Musím přiznat, že Váš anděl strážný zasáhl v pravou chvíli! Každý z nás má „svého ochránce“. Vy jste si ho pojmenovala andělem strážným a je moc dobře, že mu poděkujete kdykoliv si na něj vzpomenete. Jste velmi citlivá a vnímavá žena, stačilo Vám pouze „nahlédnout“ do budoucnosti a pochopila jste, že byste se připravila o vše krásné, co má pro Vás život přichystané. Takže ANO, anděl Vás zastavil, ale máte velkou zásluhu na tom, že jste se zastavit nechala, věřte, že jsou jedinci, kteří svůj záměr dokončí bez ohledu na to, že se ho snaží někdo nebo něco zastavit.

Paní Hano, píšete, že Váš život nabral úplně jiný směr, nazvala bych to takovou, krásnou odměnou za to, že jste v osmnácti letech svůj život neukončila. Říká se, že zoufalí lidé dělají zoufalé činy, ale jen málokdo ví, že ukončení svého života není řešení, je to pouze bloudění v temnotách…

Paní Hano, budu se moc těšit na náš telefonický hovor, kde si můžeme blíže o všem, co je mezi nebem a zemí a především o lásce, která nás spojuje, hýbe a otáčí světem, promluvit. Moc se na Vás těším.

S pozdravem Daniela

Reakce paní Hany po provolání 30 minut ZDARMA:

Telefonický rozhovor s paní Danielou byl pro mě velmi přínosný.
Dala mi více informací k mému prožitku v mých 18 letech. Promluvili jsme si o tom, jak svůj život žiji a co dělám pro sebe i pro ostatní.
Její výklad karet byl pro mě přehledný a jasný.
Děkuji jí za podporu.
Hana

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.