Home - Články - Nezvaná návštěva! - Vratislav, 40 let, Dačice

Nezvaná návštěva! - Vratislav, 40 let, Dačice

sdílet článek na facebooku
vloženo 10. 3. 2013
Nezvaná návštěva! - Tajemný příběh - Vratislav, 40 let, Dačice



Milí čtenáři.

Můj příběh, který vám chci vyprávět se stal jednoho zimního večera. Do tohoto dne jsem nikdy nevěřil na duchy, nadpřirozené a nevysvětlitelné záhady.
Když nám umřela babička, odkázala mně a mé sestře malý domek ve vesničce Dačice v Jižních Čechách. Nějaký čas tam bydlela sestra, ale ta se vdala a odešla za manželem. A aby domek nezůstal neobydlený, stal se mým domovem.

clanky_zbozi_kyvadloPentagram.jpgKyvadlo s pentagramem (Onyx)
Léčivý onyx pomáhá svému majiteli zlepšit koncentraci a pentagram vyrytý nepřerušovanou linií, působí čarovně a všeobecně platí za symbol ochrany proti negativním silám!


Asi po 9 měsících se mi začalo zdát nebo spíše jsem měl pocit, že v domku mám nájemníka. Vždy když nastala hodina spánku, jsem cítil kolem mé postele zvláštní závan a chlad...nikdy mi nepřišla na rozum myšlenka, že by to mohlo být něco nadpřirozeného.

Fotolia_tajemny_pribeh_Vratislav_11.3.13.jpg.jpgA jak tak jednou ležím a koukám do prostoru pokoje, najednou se mihne kolem mne závoj postavy a ulehne na druhou půlku zastlané postele. Peřina klesla, já se lekl, a abych na sobě nedal znát strach, vyšel ze mne monolog... „Tak nevím, ale já se stěhovat nehodlám a pokud se Ti tu líbí, musíme se zmáčknout :o)“. Jaké bylo mé překvapení, když se peřina zvedla a můj nezvaný nájemník tak jak přišel odešel.

Od té doby uběhlo spoustu času a já mám domek jen pro sebe :o).

Vratislav

POTÝKÁTE SE KVŮLI RODINNÉMU MAJETKU S PROBLÉMY? Poradíme vám, co dělat! Tel.: 906 701 701!

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Přeji dobrý den pane Vratislave.

Děkuji, že se chcete podělit o svůj tajemný příběh, který se nestane každému :o).

Pane Vratislave, píšete, že se Vám „cosi“ přihodilo jednoho zimního večera… Škoda, že jste neuvedl přesné datum, jistě si ho už ani nepamatujete, ale ráda bych Vám úvodem napsala, že od konce měsíce října do 5. prosince je otevřená brána mezi „živými a neživými“. Tím Vás samozřejmě nechci děsit, ale k Vám mohla „zabloudit“ duše kohokoli.

Nemyslím si, že se jednalo konkrétně o duši Vaší zesnulé babičky, ale mohl v domě bydlet někdo dávno před tím nebo se na místě, kde stojí dům, mohlo stát neštěstí, které je již dávno zapomenuto. Každopádně, duše nebo jinak řečeno energie si myslela, že patří na místo, kam si ulehla. Vy jste se zachoval naprosto ukázkově, přestože jste měl strach, „poručil“ jste duši – energii, aby Vás neobtěžovala. Udělal jste to kulantním způsobem. Věřte, že by se spousta lidí zalekla a začala panikařit. Vy jste si zachoval chladnou mysl a tím jste měl vyhráno. Je důležité, abyste, pane Vratislave, věděl, že „mrtvý vždy musí poslechnout živého“. Vy jste sice přímo „mrtvého“ nevyhodil, ale ukázal mu, že se nehodláte svého prostoru vzdát. Energie Vás poslechla – tím pádem odešla.

Pane Vratislave, budu se těšit, na náš telefonický rozhovor, při kterém Vám mohu vše ještě podrobněji vysvětlit, a Vy možná uvěříte, že existuje cosi mezi nebem a zemí, i když to občas nedává smysl :o).

S pozdravem Daniela.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.