Home - Články - Něvěra v horoskopu

Něvěra v horoskopu

vloženo 10. 9. 2020
čas čtení: 5 minut

Něvěra v horoskopu

Každému z nás se již někdy stalo, že jsme podezírali partnera ze záletů, ať už právem nebo neprávem. Lze zjistit z horoskopu, zda je vám vaše milá polovička věrná nebo má hříšné myšlenky? U každého znamení mohou být signály hrozící nevěry trochu jiné, stejně jako se mohou lišit i její příčiny a podoba!

sdílet článek na facebooku

Každé ze dvanácti znamení zvěrokruhu přináleží k jednomu ze čtyř živlů – oheň, voda, země nebo vzduch – a podle toho se liší jak jejich temperament, tak chování a priority v životě a v lásce. Důvody, proč by měl váš protějšek hledat štěstí v náručí jiné či jiného, se tedy budou zásadně lišit v závislosti od toho, kdy se narodil(a), a taky podoba jeho či jejich případných záletů bude jiná.

Pokud se vaše polovička narodila ve vzdušném znamení Blíženců, Váh nebo Vodnáře, vyplatí se vám opatrnost i tolerance. Případné podezřelé signály však nemusí být důvodem, aby se vám rovnou zhroutil svět a naděje. Jak to? Vzdušná znamení mají již v základech své povahy zakódovanou určitou proměnlivost a nestálost. To jste si určitě všimli již na začátku, možná vás na protějšku přitahovalo právě to, že je plný překvapení a nezažijete s ním nudu. Každá mince však má dvě strany. Vzdušná znamení rády poznávají nové lidi, a to bez ohledu na pohlaví. Baví je navazovat nová přátelství a jelikož hranice mezi přátelstvím a láskou je u nich obvykle velmi tenká, občas si taky zaflirtují. Naštěstí však většinou jen nevinně, krátkodobě a bez sexu – takové drobné prohřešky lze snad i odpustit!


Znamení živlu země se naproti tomu vyznačují stálostí a spolehlivostí. Ve vztahu se na ně můžete spolehnout a k tomu patří i věrnost. Lidé, narozeni v Kozorohu, Panně čí Býku se jen velmi zřídka nechají zlákat k dobrodružství, ale samozřejmě i po vás budou na oplátku vyžadovat absolutní věrnost. Jsou však velkodušní a pokud svůj protějšek opravdu milují, dovedou mu nevěru odpustit a pokračovat dál ve vztahu. Když už se zemské znamení dopustí nevěry, obvykle to nebývá pouze flirt, ale známka toho, že uvažuje o navázaní jiného vážného vztahu. Jestliže je to případ vašeho protějšku, neutíkejte před problémem a zkuste si spolu promluvit o tom, co kdo z vás od vztahu očekává a kde nastal problém. Pokud má váš vztah ještě šanci, určitě dostanete u konzervativních zemských znamení přednost před novou konkurencí.

Ohnivá znamení Lev, Beran a Střelec jsou synonymem vášně a energie – počítá se sem i ta sexuální. Zároveň však nejde o vysloveně domácí nebo rodinné typy, právě naopak, ohnivá znamení mají většinou hodně různých aktivit, cestují nebo se věnují kariéře. Věrnost pro ně není nepodstatná, ale není ani tím nejdůležitějším ve vztahu, víc si cení například společné zájmy a porozumění. Většina lidí, narozených v ohnivém znamení, je stavěna spíš pro volnější vztah a nedělá jim problém ani několikaměsíční odloučení. S tím se samozřejmě spojuje riziko, že vám protějšek může zahnout. Ale pozor, nejjistějším způsobem, jak partnera v ohnivém znamení ztratit, je začít ho příliš kontrolovat – to ho zaručeně odradí! Raději se tedy smiřte s rizikem – na druhé straně vás může těšit, že protějšek nejspíš odpustí menší flirt i vám!


Znamení živlu vody (Rak, Štír a Ryby) jsou z celého zvěrokruhu nejvíc citově založena a proto nejintenzivněji prožívají lásku – ale i případnou nevěru. Pokud se objeví nějaký problém, připravte se na dlouhý rozhovor o citech, pocitech a očekáváních – nebo taky na úplně opačnou možnost! Pokud vám protějšek, narozený ve vodním znamení, zahýbá, bude mít zřejmě hodně černé svědomí, což se může projevit i tím, že se to bude snažit před vámi za každou cenu utajit, i kdyby šlo o dlouhodobější poměr. S vodními znameními v tomto ohledu někdy není snadný život, ale na druhé straně jde o lidi velmi citlivé a vnímavé k pocitům, takže když projevíte ochotu vcítit se do emocí protějšku, získáte si jeho či její důvěru a otevře vám své srdce. Ve vztazích, kde je jeden z partnerů vodní znamení, se však častěji objevuje žárlivost, pozor na to!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.