Home - Články - Nejerotičtější úplněk roku – Úplněk květů

Nejerotičtější úplněk roku – Úplněk květů

vloženo 15. 5. 2019
čas čtení: 8 minut

Nejerotičtější úplněk roku – Úplněk květů

Nadcházející jarní úplněk se odehraje za asistence nejerotičtějšího znamení zvířetníku, a to Štíra. Jeho talent na smyslnou lásku je legendární a není výmyslem. Pokud je vám tedy blízké sbližovat duše skrze tělo, bude toto období pro vás velkou výzvou a splněním tajných snů.

sdílet článek na facebooku

Kdy?

Luna bude kulminovat 18. května, ve 23.11. Bude tedy milosrdná i v tom, že většina z nás nebude v práci, ale v klidu doma. Již tři dny před tímto úplňkem se bude eroticky založeným jedincům mimořádně dařit. V den D a hodinu H nastane magický okamžik. Tento úplněk díky Štírovým mystickým schopnostem je absolutně top, co se čarovného působení týče. Je nutné však nezapomenout, že vesmír vnímá manipulaci a jakoukoli vypočítavost z naší strany a vše nám smečem vrátí. Využít magických sil může jen ten, kdo má čisté úmysly. Není dobré partnera či milence jakkoli nutit či přemlouvat do milostných experimentů, pokud se jeho touhy neshodují s našimi. Ba dokonce ani experimenty nejsou nutné. Staré dobré milování nabude nových obsahů a je zde skutečná šance sblížit se i v oblasti citů a skutečné duševní důvěrnosti. Ta je nejvyšší hodnotou.

Hvězdný prach

Že půjde o úplněk mimořádný, to signalizuje již úplňku předcházející slavnostní uvedení na scénu. V noci 5. a 6. května (tedy až do 7. května ráno) zahájí kosmickou jízdu roj ledoprachových meteoroidů, které nám zde zanechala při svém průletu kolem Slunce slavná vlasatice zvaná Halleyova kometa. Budou viditelné v okolí souhvězdí Vodnáře. Budete-li je chtít pozorovat, musíte zajít v noci na temné místo bez městského světelného smogu. Průlet „prachu z komety“ bude pozorovatelný asi v počtu deseti těles za hodinu, jev si tedy vyžádá maximální pozorovatelovu pozornost. Jak se říká, „budou padat hvězdy“, a vy si již v této době můžete něco přát. Pokud vaše přání bude milostně zaměřené, bude dobře korespondovat s nadcházejícím úplňkem. Další pozorování bude možné ještě v říjnu tohoto roku a včas vás na něj upozorníme. Následující průlet Halleyovky však nastane až v roce 2062.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Indiánská moudrost

Kde se vlastně vzal název úplňku v tomto měsíci? U těch nejpovolanějších, starých indiánských civilizací. Indiáni nazývali tuto plnou Lunu Úplňkem květů. Věřili, že jde o požehnané období roku, kdy člověk prosí Zemi, aby přijala semeno a vydala v budoucnosti hojnou úrodu. Nešlo jen o semena obilí či kukuřice, ale i o semena našich činů a myšlenek, jejichž výsledky budeme později obrazně sklízet. Proto se snažili o čistotu mysli. Byli přesvědčeni, že čistota a upřímnost myšlení jsou pro komunikaci se Zemí a dalšími božstvy naprosto zásadní. To proto, že vyšší síly vidí do nitra člověka a prohlédnou každý klam a faleš. Nezdravé a nečisté myšlenky by pak poškodily nejen dotyčného člověka, ale celý kmen. Zařiďme se tedy podle indiánského příkladu a snažme se o čisté myšlení a také city. Než nastane plná fáze měsíce, jděte proto za těmi, s kterými cítíte vztahový či názorový problém a zkuste to s nimi v dobrém probrat. Udělejte hezké gesto, např. pozvěte přítele na večeři či na pivo, zajděte mu s něčím pomoci a při té příležitosti si promluvte. Musí být jasné, že nepřicházíte věci hrotit, ale rovnat a čistit.

Úplňkové rande

Štír je nejvášnivějším znamením vesmírného zvířetníku. Kulminace Luny v tomto znamení přeje tedy citům a vášnivé lásce. Je to dobrý okamžik pro vyznání nebo pro to, abyste pozvali objekt svého zájmu na rande, a to ať už jste Štír nebo jiný zrozenec. Je dobré popřemýšlet, co má tento konkrétní člověk rád, jakou je osobností. Podle toho můžete volit skvělou restauraci, koncert, divadlo, vířivku a saunu pro dva, procházku přírodou nebo dokonce nějaký tematický výlet. Samozřejmě dejte pozor, abyste se nestavěli do role většího odborníka, než je ve „svém“ oboru on sám. Mohli byste se snadno shodit, takže se raději poraďte s dalšími přáteli, kteří ho nebo ji znají. A ano, zvát mohou i ženy muže. Na mnoho z nich udělá taková rozhodnost skvělý dojem. Dávno neplatí ono staré pořekadlo „Sedávej, panenko, v koutě.“



Pokud máte stálý protějšek, je příznivá doba vnést do vztahu a do lože nové vzrušení a pořádnou dávku erotiky. Je právě čas pro nové inspirace a nápady. Také je vhodné popovídat si se svým drahým či drahou, a to ve vhodné chvilce, co by v intimních chvílích rád vyzkoušel či vyzkoušela. Nemusíte se bát neúspěchu, eroticky založený Štír vás přes vše snadno přenese a plná Luna přeje kreativitě ve všech oborech.

Duchovně milostný aspekt

Všichni máme v období tohoto úplňku geniální příležitost zapůsobit na objekt svého zájmu a zažít s ním nebo s ní v dokonalé harmonii milostnou, citovou a erotickou souhru. Nechtějte méně. Chtějte zažít erotiku duchovně povýšenou na nejen tělesné, ale i citové splynutí. Kupodivu žijí mezi námi jedinci, kteří pokládají sex jen za fyzickou dovednost a netuší, o co jsou ochuzeni. V budhismu, tantře, hinduismu, indiánské moudrosti, a dokonce i v křesťanství (viz biblická Píseň písní) je dosažení tělesné i duchovní harmonie mezi dvěma jedinci vrcholem duchovního spojení na této zemi. Při něm totiž dochází ke spojení lidských energetických polí, k tzv. synergii, při níž se ze dvou aur stane jediná. Při spojení dvou lidí pak dojde též ke spojení s vyšší světelnou bytostí. Erotika tedy nejsou jen pouhé cviky. Právě proto je tak důležitý čistý úmysl a upřímnost citů.

Něco o zdraví

I když povídat si o milostném životě je zdaleka to nejpřitažlivější, nesmíme zapomenout ani na zdraví. V tomto období jsou exponovány pohlavní orgány. Jsou tedy velice aktivní, ale také více ohrožené než jiné. Dbejte proto na bezpečnost, životosprávu a hygienu. Pozor na pohlavní žlázy, stydkou kost, vaječníky, močovou trubici i prostatu, také na anus a vůbec orgány umístěné poblíž nejspodnější čakry. Citlivé a rozumné zacházení je povzbudí k vzornému fungování, ale neopatrnost může znamenat opak.

Užitečné rady od Luny a hvězd, komety i svatých knih jste obdrželi, vše ostatní je nyní na vás 😊 Takže vzhůru s Úplňkem květů do opojení lásky a vášně.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.