Home - Články - Nákupní horečka? Jak nenakoupit zbytečnosti a najít to, co hledáte!

Nákupní horečka? Jak nenakoupit zbytečnosti a najít to, co hledáte!

sdílet článek na facebooku
vloženo 7. 3. 2013
Nákupní horečka? Jak nenakoupit zbytečnosti a najít to, co hledáte!

Znáte to taky? Právě jsem se vrátila z nákupu a už teď si nadávám – k čemu mi bude další kabelka? Co budu dělat s tolika šátky, to přece nikdy neunosím! Když totiž nás ženy chytne nákupní vášeň, není to jen tím, že se nám líbí krásné věci. Spíš nám někde uvnitř chybí něco úplně jiného – jenomže, jak zjistit co?



Víte o nějaké ženě, kterou nebaví nakupování? Já tedy ne. Je pravda, že pár mých známých tvrdí, že nákupní centra nejsou nic pro ně, ale přesně tyto holky se mi čas od času pro změnu pochlubí nějakým skvělým kouskem, který ulovily v internetovém výprodeji. Ono to nakupování už k nám ženám nějak tak patří, ať si o tom myslíme co chceme – každá z nás mu občas podlehne.

No a pak přichází další fáze, přesně ta, o které jsem chtěla mluvit. Stojíte před plnou skříní a na jedné straně je vám jasné, že máte mnohem víc věcí, než kdy zvládnete unosit – ale na druhé straně víte, že TO PRAVÉ vám ještě pořád chybí! A to je dobrý důvod vyrazit opět někdy na nákup, no ne?

Nic proti nakupování, je to zábava, ale všeho moc škodí. Když už víte, že jste to přehnaly, jste na dobré cestě. Uvědomily jste si totiž, že to, co hledáte, nejsou věci na sebe. Jenomže co to je? Zamyslete se spolu se mnou – co vlastně hledáme, když si kupujeme nové oblečení a doplňky? Chceme přece zlepšit samy sebe! Hledáme něco, co se k nám bude perfektně hodit. Zkrátka – hledáme své pravé já! Hledáme sebe sama, svoji duši a identitu!

clanky_zbozi_karty_Lenormand.jpgKarty Lenormand
Tyto osvědčené věštecké karty snadno najdou odpovědi na vaše otázky! Magické karty poskytují výpověď o časech minulých, současných i budoucích a jsou spolehlivým a neocenitelným pomocníkem v našem životě!


A to je právě ten problém – své pravé já v obchodech prostě nenajdete a nekoupíte, ať se snažíte jak chcete. Je to ovšem velké pokušení. I když jsem si to uvědomila už před dobrými pár lety, ještě pořád se mi občas stane, že to cestou z práce vezmu přes výprodeje a vrátím se s plnou taškou krásných zbytečností. Ale už je to mnohem méně často než kdysi. Mám totiž své karty! A s těmi pomáhám nejen jiným lidem kolem sebe, ale jsou to úžasní pomocníci i pro mě samotnou, protože mi pomáhají udržet si kontakt s mým pravým JÁ!

Fotolia_Blog_14_Nakupni_horecka.jpg.jpgV dnešním hektickém světě je strašně snadné ztratit vědomí své vlastní identity. Všichni vás neustále přesvědčují, čím byste měly být a co máte chtít. Proto je hrozně důležité se občas ztišit a naslouchat své duši.
S pomocí karet nebo taky astrologie můžete poměrně snadno zjistit, co vám vlastně chybí.
Jen to chce udělat jednu malou změnu. Místo obchodu s oblečením se příště raději zastavte v esoterickém krámečku a pořiďte si své nové vykládací karty. Ručím vám za to, že tohoto nákupu nebudete litovat!

Vaše kartářka Martina

"Kartářka Martina se s vámi dělí o vaše názory i na Doma.cz"

MÁTE V PENĚŽENCE JEN PRŮVAN? Povím vám, kdy se vaše situace zlepší! Paní Martina na tel.: 906 701 701!

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.