Home - Články - Michal, 35 let, České Budějovice

Michal, 35 let, České Budějovice

sdílet článek na facebooku
vloženo 10. 4. 2011
Tajemný příběh - Fotolia_tajemny_pribeh_cikanka.jpg.jpgMichal, 35 let, České Budějovice

Tento příběh se mi stal, když jsem byl asi čtyřletý kluk, takže si ho pamatuji jen matně – ale když na to maminka zavzpomíná, dodnes mě z toho mrazí. Byli jsme na procházce i s mladším bratrem, který byl tehdy ještě v kočárku. Maminka někam spěchala, proto se zlobila, když nás zdržela podivně vyhlížející cikánka a chtěla mamince věštit. Přesně si pamatuji... zvláštní obličej té ženy! Kvůli zdržení jsme nestihli přejít přes ulici a na semaforu se rozsvítila červená. A pak se to stalo! Kamion vjel do zatáčky rychleji, než by měl, a převrátil se tak, že nás minul jenom o kousek! Naštěstí se nikomu nic nestalo. Maminka pak chtěla té ženě poděkovat, že nám vlastně zachránila život, ale ta jako by se propadla do země! Před pár dny se mi tato cikánka zjevila v podivném, velmi živém snu a chtěla mi něco říct – ale přerušil ji velký hluk a já jsem se probudil. Po celá léta jsem si na tu příhodu nevzpomněl, až teď díky snu. Co to může znamenat? Mám z toho špatný pocit. Moje datum narození: 5.1.1976
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eleanor_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Eleanor, specialistka na výklad karet, objasnění snů a intuitivní čtení:

Pěkný den, pane Michale,
byť by se na první pohled mohlo zdát, že se jedná o retrospekci, ve Vašem případě tomu tak není. V minulosti Vám tato žena pomohla odvrátit velké nebezpečí, z čehož usuzuji, že je jedním z Vašich andělů, kteří Vás ochraňují. Tito andělé totiž mohou mít různé podoby. Proto ani Vaše maminka neměla možnost jí fyzicky poděkovat, žena najednou zmizela. V současnosti se Vám také nezjevila náhodou, ale chtěla Vás před něčím varovat. Bohužel jste blíže sen nepopsal, nemohu tedy s přesností určit, čeho se varování týká.
Pokusím se Vás tedy navést alespoň na oblasti, které jsou ty nejpravděpodobnější. Hluk, který Vás probudil, reprezentuje vlastně nebezpečí, které se vyskytuje ve Vaší blízkosti. Mohlo by se jednat o rozhodnutí o větší životní změně v partnerské nebo pracovní oblasti.
Sen by zde mohl fungovat jako upozornění na změnu, která by Vám prospěla.
Zvažte také, jestli Váš život není příliš všední, jestli si kvůli každodenním povinnostem až moc neodpíráte životní radosti. Oním nebezpečím může být skutečně cokoli. Proto, abych Vám mohla odpovědět přesněji, bych potřebovala znát více informací o Vašem snu.
Pokud budete mít zájem, ráda Vás nasměruji i za pomoci svých karet, ve které oblasti by bylo vhodné udělat změny a tím si obohatit svůj život.

S přáním štěstí se s Vámi loučí Eleanor

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.