Home - Články - Mezinárodní den žen!

Mezinárodní den žen!

vloženo 7. 3. 2021
čas čtení: 2 minuty

Mezinárodní den žen!

Dnešní den můžeme vnímat jako příležitost, kdy obdarovat ženy kytičkou, bonboniérou nebo jinou drobností. Tak byl u nás také dlouhé roky chápán. Můžeme jej ale slavit jako den, který nám bude připomínat neúnavný boj žen za svobodu, rovnoprávnost a také skutečnost, že tento boj nekončí, ale pokračuje.

sdílet článek na facebooku

Možná se ptáte, zda má vůbec takový svátek smysl. Odpověď na tuto otázku asi nebude jednoznačná a rozhodnout se bude muset každý sám. Je ale jisté, že jedním dnem v roce se všechno nevyřeší. I když je dnes postavení žen v mnohém lepší než třeba před sto lety, rozhodně to není ideální. Mnoho problémů se podařilo vyřešit, jiné zmírnit, další však zůstaly. V dnešní společnosti je stále často opomíjené například domácí násilí, jehož obětí jsou ve většině případů právě ženy.


Mohli bychom ale zmínit další a další příklady. Jako třeba nerovnost příjmů mužů a žen, malou účast žen v politice a další a další. Z toho je patrné, že je stále mnoho věcí, které je potřeba změnit. Proto je důležité je připomínat.

Milé ženy, nebojte se prosazovat své zájmy a nebojte se sršet zdravým sebevědomím. A nikdy nezapomínejte, že na to nejste samy!

Váš Astrohled!

|<< < 732 | 733 | 734 | 735 | 736

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.