Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2023

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2023

vloženo 30. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2023

Únor je jasným cílem pro všechny zamilované - oslavit Valentýna a dát tak najevo svou lásku! Bude to pro vás měsíc, na který nezapomenete, nebo si budete přát, aby už bylo konečně po něm? A co nezadaní, jak se jim povede a čeká na ně v posledním zimním měsíci láska? I to prozradily hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Venuše v konjunkci s Jupiterem slibuje Beranům báječný program. V únoru si užijete vzrušující zážitky, ať jste svobodní nebo zadaní. První skupina si vychutnává společenský program, kdy se ocitne v obležení opačného pohlaví. Nároky jsou vysoké, a tak to kromě několika schůzek nevypadá na nic vážného. Nechcete se omezovat na jediného nápadníka, raději si užíváte víc románků najednou. V dlouholetých vztazích se v únoru dočkáte návratu ztracené jiskry. Ještě před valentýnskými oslavami to rozpálíte!

Býk
Milí Býci, ve druhém měsíci letošního roku ztrácíte pevnou půdu pod nohama. Především čerstvé vztahy získávají první trhliny. Afrodité varuje před unáhlenými kroky. Neposuzujte partnera podle momentální nálady, protože za pár dní bude všechno jiné. Případného rozchodu byste mohli litovat. Ani dlouholeté vztahy se nevyhnou komplikacím. Někdo se pokusí nahlodat důvěru mezi vámi. Informace o drahé polovičce berte s rezervou. Ne všem drbům můžete věřit. Raději se milujte a nediskutujte o hloupostech.

Blíženci
Nezadaní Blíženci by první dvě dekády měli věnovat přátelům a rozvoji své osobnosti. Snaha o nalezení spřízněné duše totiž nepadne na úrodnou půdu. Ačkoliv potkáváte spoustu jedinců, žádný se k vám nehodí. Navzdory fyzické přitažlivosti vnímáte, že si nemáte co víc nabídnout. V posledních únorových dnech to bude o poznání zajímavější! A jak na tom budou jedinci v manželství a letitém vztahu? Neshody neberte nijak tragicky. Po 19. únoru vás dokonce začne spojovat víc věcí, než jste zvyklí dosud.

Rak
Ve druhém měsíci roku dejte velký pozor na náladovost, která ovlivňuje partnerství i seznamování. Odháníte od sebe perspektivní ctitele. Po 19. únoru se situace obrací. Čerstvě zamilované nahlodá někdo blízký, kdo jim nový vztah neschvaluje. Věřte své intuici a nenechte si našeptat, že se k sobě s miláčkem nehodíte. Také dlouholeté páry by měly být koncem měsíce opatrnější v komunikaci. Nemusíte to myslet zle, ale protějšek bude háklivý na slovíčko. Z nevinného rozhovoru vznikne tichá domácnost.


Lev
Po většinu měsíce vás provází společenská nálada. Dáváte si záležet na své vizáži a umíte vystupovat tak, abyste udělali nejlepší dojem. Žádný nápadník vás ovšem nezaujme tak, abyste s ním vyrazili na rande. Až v poslední dekádě slibuje Afrodité setkání, které změní život. Půjde o lásku na první pohled! I v manželství se můžete těšit na příval vášně a emocí. I když v intimní sféře dávno vládne stereotyp, najednou dostanete chuť experimentovat. K miláčkovi vás to táhne a sex si užíváte častěji.

Panna
Únorové klima je nahlodané nedůvěrou, která se projevuje ve vztazích, a ovlivňuje také přístup nezadaných zrozenců Panny k případnému seznámení. Kvůli Marsu v nepříjemné kvadratuře s vaším znamením vás rozhodí každá maličkost. Následného výbuchu emocí budete litovat, ale zpátky už jej nevezmete. Pokud nechcete riskovat stávající vztah, snažte se ovládnout. Okolo 19. února byste mohli miláčkovi vyčítat věci, které nemůže ovlivnit. Ani v sexu se mu nedaří dotáhnout mazlení do vytouženého konce.

Váhy
Jako byste v novém roce zatoužili po svobodě. Svazky se vám zdají jako příliš velké sousto, a tak se do nich nehrnete. Dokonce i Váhy ve vztahu mají pocit, že by jim bylo samotným lépe. Hvězdy před takovými myšlenkami varují. Snažte se najít rovnováhu mezi tím, co do lásky vkládáte a co získáváte zpátky. Myslete na sebe, abyste ve vztahu neztratili svou tvář. Hádky se točí především kolem financí. V intimní sféře zkuste něco nového. Vyplatí se investovat do hraček pro dospělé i svůdného prádla.

Štír
Valentýnské kouzlo je cítit všude kolem vás. Máte po svém boku člověka, se kterým jsou všechny starosti poloviční. Rozumíte si v těch nejdůležitějších otázkách a také sexuální hrátky ukazují na únor samá pozitiva. Čerstvě zamilovaní Štíři seznámí drahou polovičku s přáteli nebo rodinou. Obavy nejsou na místě, protože si tyto dva světy budou báječně rozumět. Pokud v milostných záležitostech tápete, spolehněte se na rady zkušenějších blízkých. Pomůže vám to uvědomit si, co od vztahu vůbec chcete.


Střelec
Únorový start se vám nezdá nijak slibný. Potkáváte přecitlivělé jedince, kteří jsou stále nespokojení. Také ve vztahu postrádáte pozitivní energii. Máte pocit, že iniciátory všech radostí jste jen vy. Čím víc si budete stěžovat, tím horší odezvy z partnerovy strany se dočkáte. Až do 20. ze sebe vykřesejte maximum trpělivosti, poté nebude domluva tak složitá. Poslední dekáda probíhá pod taktovkou Venuše, která se pokusí vám zlepšit chuť. Singles potkají někoho, kdo se jim zalíbí na první pohled.

Kozoroh
Nejkratší měsíc roku přinese do života Kozorohů protichůdné emoce. Dokážete se zamilovat tak, že ztratíte pojem o čase. Bohužel okouzlení vyprchá stejně rychle, jako se objevilo. Nezapomínejte, že nějakou dobu trvá, než svůj protějšek skutečně poznáte. Románkům je přáno, ale vztahy se musí tvrdě budovat. Po většinu února máte tendenci své blízké omlouvat, ale po 19. se podíváte pravdě do očí. Probuzení bude tvrdé. Začnete si vážit sami sebe a budete podle toho jednat. Vaše nálada se zlepší.

Vodnář
Ačkoliv je kolem vás pořád živo, do svazků se zkraje února nehrnete. Poznáváte sympatické tváře a pouštíte se do vášnivých románků. Nemáte v plánu žádné závazky, zato nechybíte na žádném večírku. Teprve po 20. únoru vás Venuše přesvědčí, že není špatné usínat po boku stále stejného protějšku. Nejspíš vás okouzlí člověk narozený v ohnivém znamení Berana. Poslední únorové dny budou velmi žhavé. Zintenzivní se dokonce i city v dlouholetém partnerství. I po letech jste do sebe stále zamilovaní.

Ryby
Vnímáte valentýnskou výzdobu a přejete si, abyste letos našli spřízněnou duši. Nezadané Rybky nebudou muset čekat dlouho, protože jim Venuše slibuje romantické setkání už koncem měsíce. Merkur kněžce lásky přizvukuje a garantuje spontánní průběh seznamování. Nemusíte si na nic hrát, protože právě vaše osobité kouzlo k vám nakonec přiláká pohledy opačného pohlaví. Také ve vztahu příjemně houstne atmosféra. Umíte miláčka vyprovokovat tak, že by si vás nejraději vzal při první možné příležitosti.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.