Home - Články - Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2021

Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2021

vloženo 30. 11. 2021
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na PROSINEC 2021

Prosinec si pro nás připravil parádní emoční houpačku. City se budou v adventu bouřit u zadaných i nezadaných. Ale houpačka samozřejmě znamená, že jste sice chvíli dole, ale pak taky nahoře. No, a nakonec je to jen na vás, kde vám to bude vyhovovat víc. Každopádně si užívejte všeho, co vám láska přinese, protože každou zkušenost můžete jednou využít ve svůj prospěch!

sdílet článek na facebooku

Beran
V první polovině měsíce jste jako uragán, který smete všechno, co se kolem něj pohybuje. Jste si moc dobře vědomi svých kvalit a umíte je prodat. Ohnivá vášeň je znát i ve vztahu, kde se snažíte vyhnat nánosy rutiny. Intimní život vábí k experimentování. Dokonce koketujete s nevěrou, protože se vám dlouholeté partnerství zdá příliš monotónní. Singles se netají tím, že nehledají vážnou známost. Přesto svým přelétavým chováním můžete zranit něčí city. Po 13. prosinci můžete narazit na klenot!

Býk
Harmonie adventu je narušená partnerovými náladami, které nedokáže ovládnout. Ať děláte, co děláte, vykouzlit úsměv na tváři je složitou disciplínou. Býci projeví ohromnou trpělivost, ale žárlivé scény překročí únosnou mez. Mnohdy musíte přijít s rázným řešením, jinak láska dospěje ke svému konci. Ať to dopadne jakkoliv, Venuše slibuje, že budete nakonec spokojení. Singles oproti tomu vychutnávají narůstající sexappeal, který k nim vábí spoustu sympatických nápadníků. Budete mít z čeho vybírat.

Blíženci
Milí Blíženci, konec roku strávíte po boku přátel a rodiny. To, že jste bez oficiálního vztahu, vám vůbec nevadí. Vyhovuje vám svoboda, kdy se nemusíte ohlížet na druhého. Představa svazku vás dusí. Když už randíte, neslibujete svým společníkům nic perspektivního. Zadaní se do 12. prosince nedoberou s miláčkem kloudného rozhovoru. Žasnete nad partnerovými nápady a mnohdy není daleko k hádce. Intimní sféra vás proto nechává chladnými. Raději se soustředíte na přípravu kolem vánočních svátků.


Rak
Prosincový start vypadá slibně pro zadané i svobodné. Hvězdy vám propůjčují zdravou sebedůvěru, cítíte se víc sexy a své osobité kouzlo umíte prodat. Díky tomu si užíváte flirtování s opačným pohlavím, nebojíte se obléct vyzývavě a při seznamování převzít iniciativu. Také v erotice působíte uvolněně, dáváte průchod skrytým vášním. Singles se nevážou na jednoho ctitele, ale přiživují více kontaktů! Okolo 12. se ve vztahu objeví mráčky. Miláček dělá věci podle svého a na vaše názory se neohlíží.

Lev
Milí Lvíčci, na začátku prosince nevládnete společenskou náladou. Případné ctitele od sebe odháníte, nikdo vám není dost dobrý. Vysoce nasazená laťka jsou spíš mimikry, protože sami nevíte, kdo by se k vám vlastně hodil. To se ale v polovině měsíce zlomí. Trigon Marsu vás přiměje, abyste vzali štěstí do svých rukou. Do nového roku byste rádi vstoupili s novou láskou! Rázem máte chuť podnikat všelijaká dobrodružství. Možná vyrazíte neplánovaně slavit Silvestra na hory nebo do teplých krajin.

Panna
Romantická prosincová nálada na vás působí kouzelně. Rozdáváte úsměvy, umíte podtrhnout osobitý šarm a zapůsobit na opačné pohlaví. Dáváte si záležet, aby vám to slušelo, pečujete o sebe a neváháte utrácet za novou módu i omlazovací procedury. Není divu, že se o vás začne zajímat jeden sympatický protějšek. Vánoční atmosféra dodá randění tu správnou jiskru. Ve druhé půli měsíce ale zjistíte, že románek klouže po povrchu a dotyčný o vás stojí jen díky vaší atraktivitě. Dáte přednost někomu jinému!


Váhy
Venušina kvadratura přináší do milostného života velké změny. Na začátku prosince se snažíte vykřesat ze sebe více tolerance a dáváte svému partnerovi další a další šance. Čekáte na zázrak, který se nedostavuje. Bohužel vám drahá polovička nevěnuje tolik pozornosti, kolik byste chtěli. Něžnosti přichází výhradně z vaší strany. Okolo 13. může pohár vaší trpělivosti přetéct. Rozhodnete se dát příležitost jinému člověku, který o vás usiluje. Každý den strávený po jeho boku vám přinese něco nového.

Štír
Singles mají potřebu vypadat dokonale. Probíráte se šatníkem a v koupelně trávíte více času, abyste se cítili atraktivně. Nemusíte to přehánět, Venuše vám do 12. prosince jde na ruku, takže vypadáte sexy i bez svršků. Ve vztahu to taková výhra nebude. Zadaným dochází s partnerem trpělivost a rozhodnete se sjednat pořádek. Teprve vyhrocená komunikace přiměje miláčka uvědomit si, že jedná přes čáru. Pod stromeček si neváhejte naporoučet něco, po čem dlouho toužíte. Drahá polovička má co žehlit.

Střelec
Poslední měsíc roku otevírá cestu za nefalšovanou romantikou. Máte štěstí na skvělé lidi, kteří vás obklopují. Neustále se kolem vás točí někdo inspirativní a do konce roku Venuše slibuje i možnost navázat perspektivní známost. Nepůjde o žádnou novou tvář. S dotyčným se znáte už delší dobu, ale nenapadlo by vás, že to můžete dát dohromady. Čím více času spolu trávíte, tím víc to mezi vámi jiskří. Dlouholeté páry mají za úkol vyhnat z ložnice nudu. Scénář svého intimního života znáte nazpaměť.


Kozoroh
Venuše v konjunkci s Plutem přináší do milostného života Kozorohů prvek osudovosti. Nejlepší dny pro seznámení nastávají kolem 11. prosince, kdy můžete mít dokonce vnuknutí shůry, jak v lásce našlapovat. Lichotky, které si po celý měsíc užíváte, jsou upřímně myšlené. Není divu, že se v takové společnosti můžete blažeností rozplynout. Veselá nálada neopouští ani Kozorohy v dlouholetém vztahu. Vzpomenete si, kvůli čemu jste se do svého miláčka kdysi dávno zamilovali. Zase vám to spolu funguje.

Vodnář
Nálady Vodnářů jsou proměnlivé. Trápí vás nízká sebedůvěra, kvůli které žárlíte a podezříváte drahou polovičku, že vás nemiluje jako dříve. Do 12. prosince jste velmi vztahovační a zaměřujete se hlavně na to negativní. Přitom se v partnerství neděje nic, kvůli čemu byste si měli dělat těžkou hlavu. Miláček to s vámi nemá jednoduché. Ať dělá, co dělá, pořád se vám to zdá málo. Až na samém konci měsíce si uvědomíte, co byste případným rozchodem mohli ztratit. Klima ve vztahu se postupně zlepší.

Ryby
Na začátku měsíce je všechno zalité sluncem a Rybky se vznáší v sedmém nebi. Láska vám dodává křídla a štěstí je oboustranné. Miláček nešetří lichotkami, takže s dárečky nemusíte čekat až ke Štědrovečerní tabuli. Po 13. prosinci se do vztahů vkrádá nedůvěra. Nejspíš vám někdo podstrčí informace, které naruší křehké romantické kouzlo. Nevěřte klepům! Miláček už by vám druhou šanci nedal. Nejdříve prověřte, zda jsou zprávy pravdivé, případně si o nich otevřeně promluvte bez vyhrocených emocí.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.