Home - Články - Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2020

Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2020

vloženo 30. 3. 2020
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2020

Rozkvétající počasí opět probouzí v našich srdcích intenzivní lásku a přináší nové příležitosti. Zlepšíte svůj vztah nebo je konec? Potkáte konečně svou osudovou lásku? Na to vše vám odpovídá dubnový horoskop lásky!
sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, trochu moc se soustředíte na materiální zajištění. Singles se při výběru potenciálního partnera nechávají unést jeho společenským postavením. Může to vypadat, jako by vás vzrušovaly peníze nebo luxusní značka automobilu! Pro ženy jsou v dubnu atraktivnější muži v obleku nebo uniformě, tak co jednu pořídit miláčkovi, abyste si okořenili erotické hrátky? Oběma se zdá, že by intimita zasloužila větší osvěžení a hvězdy vám k tomu dávají ideální příležitost. Duben může být pořádně žhavý!

Býk
Uspokojit Býky je v aprílové konstelaci poměrně náročná disciplína. Vaše potřeby se totiž mění stejně rychle jako dubnové počasí. Sami nevíte, co pořádně chcete. Bohužel nepřestanete dělat scény, dokud toho nedosáhnete. V manželství se musí drahá polovička hodně snažit, abyste ji k sobě přivinuli a dali poznat, jak hřejivá umí být vaše láska. Svobodní zase kladou na případné ctitele a ctitelky dost vysoké nároky. Kvůli tomu vám v závěru měsíce může být samotným v posteli smutno a taky zima.

Blíženci
Po erotické stránce nepadá duben pro Blížence vůbec špatně. Velikou výhodou je atraktivita, kterou aktuálně Venuše a její souputníci zesilují. Opačné pohlaví je z vás paf a vy toho dokážete náležitě využít. Narůstající sebejistota z vás dělá svůdníka, jehož není lehké dostat pod čepec. Kdo by se tam také hnal, když má kolem sebe tolik neodolatelných možností, jak si vyrazit z kopýtka. Zadaní se nebojí riskovat a pouští se do mimomanželských vztahů. Hvězdy ale nehodlají nic skrývat rouškou noci.

Rak
Od fyzična se zrozenci Raka dostávají k duševnímu propojení. Necítíte tu správnou touhu, která by vám rozpálila tělo a dostávala vás k extázi. Ne že byste si ji pro apríl zakázal úplně, jenom si dokážete víc užít úplně jiné věci. Prim hraje společenské vyžití a setkávání s přáteli, kteří vás umí rozveselit. Vzrušují vás i vznosné diskuse na náročná témata. Když už na vás přijde nějaká zatoulaná lačnost po intimitě, zvládnete to šup šup a mnohdy se obejdete i bez partnera. Bere to ryze prakticky.


Lev
Partnerské klima se ve čtvrtém měsíci roku zhoršuje. Především nedávno navázané známosti se dostávají na okraj propasti a přemýšlejí, zda lásku zachraňovat, nebo jít každý po svém. Nechápete partnerovy slovní výpady, ale tentokrát je nebudete přehlížet jen tak mlčky. Kvůli tomu se v mnoha domácnostech odehrává klasický scénář italské domácnosti. Páry, které opravdu stojí za zachování, se mohou těšit na vášnivé hádky a stejně vášnivé usmiřování. Erotická energie mezi vámi stále vesele proudí.

Panna
Filozofické úvahy o životě se ve vaší hlavě objevují víc, než je obvyklé. Může za to drahá polovička, jejíž nestandardní chování vás přiměje k otázce – zůstat nebo jít. Rádi jí dáte druhou či třetí šanci, ale nic se nesmí přehánět. Místo romantického tulení si hodně povídáte, abyste si vyjasnili, co od společné budoucnosti oba očekáváte. Mnoho párů dojde ke zjištění, že sex je poslední dobou to poslední, co je drží pohromadě. Někomu to může stačit, ale vám to bude málo. Za trápení to nestojí.

Váhy
Nově zadané Váhy poznávají netušené možnosti. Aktivní protějšek nevydrží sedět na jednom místě. Neustále něco vymýšlí, plánuje, podniká. Stejně čilý je naštěstí i v posteli, kde převezme aktivní roli. Leckdy vás to přiměje k myšlence, že by bylo třeba začít cvičit, abyste udrželi krok. A jak to vypadá v dlouholetých svazcích? Není to vůbec marné. Vesmír slibuje osvěžení dokonce i v případě vztahů, u nichž se schylovalo k syndromu vyhoření. Nepočítejte ale s tím, že všechnu práci odvede za vás.

Štír
V dubnu bojujete s pesimistickými myšlenkami, kdy byste své partnerství klidně hodili přes palubu. Máte pocit, že veškerá odpovědnost za vztah visí na vašich bedrech a drahá polovička se jenom veze. I když to mezi vámi není pravé harmonické, nechte to ještě chvíli plavat. Afrodité totiž vaši situaci nevidí vůbec černě. Jak známo, protiklady se přitahují, proto i vaše protichůdná energie v důsledku přináší lásce mnoho dobrého. Už v závěru dubna se o tom přesvědčíte – doslova na vlastní kůži.


Střelec
Máte hned několik sympatických protějšků, do kterých se můžete zaklesnout a vyrazit vstříc dubnovému dobrodružství. Užívejte si jarní rande, poznávejte všechny své možnosti a žijte okamžikem. Máte tendenci stavě vzdušné zámky a vidíte budoucnost, která je z pohledu pravděpodobnosti vzdálená v mlze. To může nový objev vystrašit. Méně si povídejte o svatbě, dětech i společném bydlení, víc se milujte a naslouchejte slovům svého nového objevu. Jedině tak se vás nějaká společná budoucnost může týkat.

Kozoroh
Milí Kozorozi, vstupujete do měsíce, který dává zabrat vaší psychice. Naučte se vypnout a nevnímat každé slovo, co se kolem vás šustne. Automaticky předpokládáte, že se týká vaší maličkosti a ještě k tomu nese negativní podtext. Zavdáváte zbytečné příčiny k hádce a mračíte se na svět, aniž byste k tomu měli podstatný důvod. Drahá polovička je z této situace unavená a nemá sílu bojovat o záchranu vztahu. Koukněte se z okna, je jaro! Inspirujte se krásou přírody a zkuste nový den začít s úsměvem.

Vodnář
Aprílový start slibuje Vodnářům úchvatné zážitky. Až do poslední dekády se vám Venuše snaží podstrojovat jednu milostnou lahůdku za druhou. Nerozlišuje, zda jste svobodní, nebo už žijete dlouhé roky pod čepcem. Zatímco v párech zabrnká na romantickou strunu a snaží se probudit vzájemnou náklonnost, u nezadaných pracuje na chuti k seznámení. Dříve jste byli k potenciálním protějškům dost skeptičtí, ale teď se situace obrací. Najednou se ctitelů a ctitelek nevzdáváte tak snadno. Dáte jim šanci.

Ryby
O rybách se říká, že patří mezi největší romantiky zvěrokruhu. Tentokrát si vaše srdce, nebo spíš jiné tělesné orgány, získá úplně opačný typ protějšku. Přitahuje vás svou živočišností. Navzdory všemu, co se o něm vykládá, ho nedokážete vyhnat z hlavy. Erotické představy se táhnou dnem i nocí a říkáte si, že podlehnout přece není hřích. Pokud jste nezadaní a smíříte se s románkem na jednu noc, máte cestu umetenou. Nevěra by v dubnu udělala v manželství větší neplechu, než si chcete přiznat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.