Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2023

Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2023

vloženo 24. 5. 2023
čas čtení: 7 minut

Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2023

Jaro je už pomalu za námi a nastává čas letních lásek! Budou to velké romantické příběhy, nebo krátké záležitosti? V obojím může být krása, záleží jen na vás, čemu půjdete naproti. Hlavně ale užívejte slunce a když bude zataženo, proměňte se ve sluníčko vy. Jak? Přece vaším krásným úsměvem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Léto je cítit ve vzduchu a to je pro Berany jasný signál k lovu. Jste sebejistí a nemáte problém oslovit člověka, který se vám zalíbí. Flirtujete a komunikujete s lehkostí. Hvězdy ale radí trochu ubrat na plynu a brát větší ohledy na protistranu. Není úplně jednoduché s vámi udržet krok. Ani dlouholeté páry si nebudou mít nač stěžovat. Pokud potřebujete poradit se vztahem, přátelé mají jisté zkušenosti, které oceníte. V intimní sféře zbystřete okolo 21. června. Tehdy jsou vaše touhy nejsilnější.

Býk
Milí Býci, abyste prožili příjemné chvíle s miláčkem, musíte se vnitřně zklidnit. Jste podráždění a reagujete přehnaně na každé slůvko i dotek. Proto si erotiku neužíváte tak, jak byste mohli. Singles kladou na opačné pohlaví nereálná očekávání a pak se diví, že jejich náruč zůstává prázdná. Nejnáročnější okamžiky nastanou v poslední červnové dekádě. Nestyďte se požádat někoho o pomoc. Rada nebo rozhovor vám otevřou oči. Přestanete s krátkými románky a otevřete srdce dlouhodobějšímu vztahu.

Blíženci
Profitujete ze své výřečnosti a srdečné povahy. Pokud máte něco na srdci, nenecháváte si to pro sebe. Po většinu měsíce zahrnujete miláčka lichotkami a není pochyb, že mezi vámi vládne silné pouto. Singles Blíženci by mohli ve druhé polovině měsíce poznat protějšek, s nímž zažijí nepoznané. To, co začne jako hezké přátelství, rychle přeroste v něco silnějšího. A jak na tom bude sexualita? Překypujete fantazií a dobrou náladou. Smích je tou nejlepší předehrou, protože pomůže odbourat nervozitu.


Rak
Rakům se v červnu daří úspěšněji bojovat se svými náladami, což se pozitivně odrazí právě na milostném životě. Vládnete optimismem, což vám pomáhá ke komunikaci s opačným pohlavím. Seznamování nepovažujete za nic světoborného a nové známosti navazujete s lehkostí, zatím ale v přátelském duchu. Zadaní mohou procházet změnou partnerství. Přemýšlíte o svých citech a jste k sobě i partnerovi upřímní. Bez zbytečných výčitek opustíte vztah, který už je přežitý. Cítíte, že na vás čeká něco vhodnějšího.

Lev
V první polovině června vám nedělá dobrou službu přecitlivělost na okolní vjemy. Reagujete přehnaně kvůli maličkostem a jste dost podráždění. V partnerství se objevují častější rozepře, kterým byste ale mohli zabránit. Když vášeň stočíte k sexuálnímu životu, budete spokojení oba. Ubyde dramat a naopak získáte vzpomínky na nezapomenutelné noci. Venuše ve spojení s Marsem vám dolévají ohnivou náturu, která se může projevit na zvýšené žárlivosti. Zapracujte na svém sebevědomí a neřešte konkurenci.

Panna
Milé Panny, čeká vás příjemný měsíc, kdy nemáte nouzi o pozornost opačného pohlaví, ale kdy se dokážete zabavit i sami. Jste nezávislí a přijímáte, co vám vesmír nachystá. Pracujete na rozvoji sebe sama, dáváte si také záležet, abyste dobře vypadali. Svobodným se okolo 14. června rýsuje možnost seznámení. Potkáte človíčka, který ve vás probudí zvědavost poznat ho blíž. Erotično řešíte hlavně sami za sebe. Jako byste objevovali nepoznané kouty těla a mohli předat partnerovi zprávu, co se vám líbí.


Váhy
Spolu se stoupající teplotou na teploměru se dostává do varu také krev zrozenců Vah. Sexappeal jde nahoru a více si všímáte svého okolí. Pokukujete po opačném pohlaví a to by bylo, aby se ve vašem hledáčku někdo neuvízl. Nová známost bude o fyzické přitažlivosti. S prvním sexem nevydržíte dlouho otálet. Vášnivé chvíle ale čekají i Váhy v dlouholetém partnerství. Na miláčka jste silně napojení a nejraději byste jej měli stále po boku. Okolo 22. se těšte na citové vyznání a třeba i dárek z lásky!

Štír
Zadaní Štíři řeší v červnu jisté nesnáze. Mrzí vás, že drahá polovička tráví dny mimo a nemá na vás moc času. Její chování se vám zdá sobecké, ale nedokážete jej změnit. Místo smutku se snažte zabavit sami. Věnujte se koníčkům, přátelům i zkrášlování svého zevnějšku. Ještě uvidíte, jak rychle se partnerův nezájem otočí. Ani singles neprožívají po milostné stránce úspěšný měsíc. Jste hodně nervózní a vlastně ani nevíte, jestli stojíte o novou známost. K opačnému pohlaví jste značně nedůvěřiví.

Střelec
Vyhlížíte aktivní měsíc, kdy se kolem vás objeví hned několik nápadníků. Venuše je v ohnivém trigonu k vašemu znamení, proto není nouze o společenský život a veselí. Hlavně okolo 21. června se seznamujete s lehkostí a můžete prožít krásný románek. Oproti tomu zadaní Střelci řeší nesnáze. Komunikace ve vztahu je napjatá a máte pocit, že drahá polovička musí stát za každou cenu v opozici. Křikem a vztekáním mnoho nezmůžete. Chce to změnit taktiku. S ní dostanete protějšek tam, kam potřebujete.


Kozoroh
Překypujete dobrou náladou a vaše nadšení je nakažlivé. V první půli měsíce poznáte spoustu nových tváří, které vás inspirují a něčím obohacují. Jste společenští a baví vás učit se novým věcem. Potenciální lásku objevíte díky vzdělávacímu kurzu nebo školení. Nechcete se jen bavit, tentokrát hledáte seriózní vztah. Vesmír také radí nebát se dát někomu druhou šanci! Návrat do stejné řeky je tedy v červnu povolený. A jaký měsíc čeká zadané? Jupiter hovoří o skvělé souhře v komunikaci slovy i těly.

Vodnář
V šestém měsíci roku toužíte žít naplno. Jste společenští a musíte být všude, kde se něco děje. Svobodní Vodnáři mají šanci poznat stejně naladěné protějšky. Zatím se rýsuje hezké přátelství, ale do budoucna se hvězdy nebrání žádnému vývoji. Mějte otevřenou mysl a těšte se na setkání se spřízněnou duší. Letité páry řeší názorové neshody. Partnerovi vyčítáte, že se vám nevěnuje. Hlavně v poslední dekádě se nemusíte shodnout na volnočasových aktivitách ani tématu dovolené. Oba máte jiné potřeby.

Ryby
Erotiku chápete nejenom v její hmatatelné podobě. V červnu vás láká její duchovní stránka. Hledáte cesty k silnějšímu spojení, a tak vás osloví tantra a její cvičení. Snažíte se na svého partnera více naladit. Užijete si spoustu experimentů a pokusíte se miláčka motivovat, aby se v této oblasti také vzdělával. Svobodné Rybky mají kolem 9. června i 19. června ideální podmínky pro seznámení. Novou lásku objevíte díky nějakému vzdělávacímu kurzu nebo třeba v knihovně. Půjde o vaši spřízněnou duši.

|<< < 1032 | 1033 | 1034 | 1035 | 1036

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.