Home - Články - Měsíční horoskop lásky na červen 2019

Měsíční horoskop lásky na červen 2019

vloženo 31. 5. 2019
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na červen 2019

Hurá! Červen volá! Letní lásky čekají jen na vás. Flirtování, sex na jednu noc, nebo práce na dlouhodobém vztahu? To všechno se bude v červnu dít. Co z toho se týká zrovna vás, zjistíte v novém horoskopu lásky na celý měsíc. Každopádně očekávejte pořádné vzrušení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nezadaní Berani by neměli promeškat zářný začátek měsíce! Hned zkraje totiž můžete poznat lásku svého života. Bohužel to nebude za humny, ale při nějaké vzdálenější cestě. Co takhle vyrazit za kamarády na chalupu, nebo si dopřát wellness víkend? Stejný program ostatně prospěje i zadaným, kteří potřebují vnést do dlouholetého vztahu ztracené vzrušení. Změna klimatu pomůže nechat starosti za zády a vrátit se při intimnostech ke své přirozenosti. Znovu se nabídnete partnerovi v celé své kráse!

Býk
Jeden protějšek střídá druhého a Býci přemýšlejí, jestli je teď vhodná doba pouštět se do vážného vztahu. Láká vás promiskuitní životní styl, protože tolik zájemců najednou se jen tak nevidí. Jestli unesete tíhu vlastního svědomí, pak vás nic jiného nelimituje. A jak na tom budete vy, kteří už jste si partnera pro život vybrali? Vesmír nabádá, abyste mu dávali častěji najevo svou náklonnost. Všechno berete jako samozřejmost, takže hrozí citové ochlazení. Nečekejte, až se k vám večer sám přitulí.

Blíženci
V prvních dvou dekádách to je s citovým životem jako na houpačce. Nemůžete se rozhodnout, co vlastně chcete, proto mezi partnery může docházet k častějším třenicím. Venuše přátelském spojení se Sluncem ale nakonec zvítězí a přinesou do vztahu ztracené porozumění i jiskru. Jako byste se chtěli připravit na vášnivou prázdninovou sezónu. S předstihem zkoušíte, co jste zatím okusili jenom v rovině fantazie. Jdete na to pozvolna, ale první úspěch vás přiměje šlápnout na plyn. V sexu víte, co děláte.

Rak
Milí Raci, lásce byste měli obětovat hlavně první červnové dny, kdy Afrodité pracuje ve vašich službách. Do 8. června mohou nezadaní potkat spřízněnou duši, se kterou do sebe báječně zapadnou. V posteli to půjde tak přirozeně, až se vám to zdá podezřelé. Nehrozí žádný stud a přetvářka. Podobný scénář se týká i vás, kteří jste s oficiálním protějškem už dlouhé roky. Konečně se odhodláte vrátit ke své přirozenosti a dopřejete si vědomou sexualitu. Je skvělé, že se nebojíte narůstajícího vzrušení.



Lev
Jste zvyklí, že vám nikdo neodolá, což v začátku měsíce není tak docela pravda. Když už se vám někdo trefí do vkusu, nejspíš bude zadaný nebo vám dá košem. Naštěstí vás od skepse zachrání smysl pro humor, se kterým neúspěšný lov berete. Od 20. se situace zlepšuje. Také v partnerství má poslední červnová dekáda nejslibnější průběh. Přestanete s protějškem bojovat o moc a místo toho se snažíte fungovat jako jeden. I v posteli platí, že spolupráce je lepší než tendence být nadřazený tomu druhému.

Panna
Užijte si červnový start, který dýchá něhou a romantikou. Tulte se, vzájemně se hýčkejte a snažte se upevnit čerstvou známost. V dalších týdnech to totiž nebude žárná procházka růžovou zahradou. Vlivem nepříznivé konstelace narůstají malicherné spory a místo toho, aby vás protějšek přitahoval vás spíš rozčiluje. Svobodným se zdá, že nejsou pro partnerské soužití stvořeni. Zakažte si myslet negativně a energii vložte raději do hledání nového koníčku. Třeba při něm narazíte na zajímavého adepta.

Váhy
První dekáda je pro Váhy trochu zapeklitá, protože se nedokážete zorientovat v partnerových potřebách. Poté se klima změní a vy získáváte ztracenou půdu pod nohama. Menší zemětřesení vám pomůže, abyste se snažili pochopit citový život drahé polovičky. A lásku také neberete jako samozřejmost. V červnu si budete dopřávat více výjimečných okamžiků. Snažíte se zajistit každému dni punc výjimečnosti, což je zaručeným receptem na štěstí. Pouze v intimnostech nemusíte být za každou cenu originální.

Štír
Na téma životní energie Štírů by se dalo povídat dlouhé hodiny. V červnu to nebude žádná výjimka. Sršíte skvělou náladou, chcete se bavit a poznávat nové tváře. Singles přitom nemají potřebu chvátat do chomoutu. Flirtujete a hledáte spíš povyražení či krátkodobé známosti. Ve vztahu byste uvítali větší vzrušení, jehož se vám teď nedostává. Protějšek žádnou iniciativu vyvíjet nehodlá. Místo toho, abyste se urazili, zkuste zalovit ve své fantazii. Určitě přijdete na něco, co nakopne spící vášeň.


Střelec
V červnu vám nelze než gratulovat! Střelci berou život tak, jak přichází a nehroutí se z žádné změny. City máte dokonale zvládnuté a ve svém nitru se dobře orientujete. Pokud se vám zdá, že stávající známost má nejlepší dny za sebou, rozhodnete se ji ukončit. Nechcete vkládat energii do ničeho, co nemá perspektivu. Partner vás sice může osočit z nedostatku citu, ale nenechte se tím vydírat. Perspektivní vztahy zažívají plodné období. Co takhle založit nebo rozšířit rodinu? Je k tomu skvělá doba.

Kozoroh
Červnovou výzvou je otevřít nitro světu. Pokud chcete navázat novou známost, měli byste dát okolí najevo, že se nebráníte nové známosti. Otevřené srdce je však potřeba i v dlouholetých vztazích a manželství. Společný život berete jako samozřejmost, což je kamenem úrazu. Nečekejte, že z partnerovy strany přijde nějaké oživení. Buďte aktivnější a třeba přineste miláčkovi snídani do postele, nebo se mu vkraďte do sprchy. Návrhům se nebude bránit a fantazii se meze nekladou, hlavně aby se něco dělo.

Vodnář
Laťku máte nastavenou vysoko, ale pak přijde osudový zlom. Potkáte člověka, který vůbec neodpovídá dřívějším představám o ideálu, ale přesto si získá vaše srdce. Láska přijde jako blesk z čistého nebe, což vás může znervózňovat. Nebraňte se vřelým citům a věřte, že vybočení z obvyklé cesty je tentokrát příslibem skvělé budoucnosti. Zadaní se rozpomenou na dobu, kdy s protějškem začínali randit. Pozvete ho na místo první schůzky, a zkusíte tím probudit spící vášeň. Bez odezvy to určitě nezůstane.

Ryby
Červen obsáhne všechny možné polohy lásky. První dekáda slibuje romantiku a něhu přesně podle představ křehkých Rybiček. Poté začínáte pochybovat o tom, zda jsou city vašeho oficiálního protějšku upřímné. Můžete se trápit žárlivostí a vynucovat si partnerovu pozornost nekalým způsobem. Nepouštějte ke slovu vnitřní dítě a chovejte se dospěle. Jestli se vám něco nezdá, promluvte si o tom z očí do očí. Jednu výhodu to ovšem má, drahé polovičce věnujete více volného času a snažíte si ho předcházet.

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.