Home - Články - Setkání s duchy i návrat do minulého života! - Martina, 26 let, Jilemnice

Setkání s duchy i návrat do minulého života! - Martina, 26 let, Jilemnice

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 3. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Martina_12.3.12.jpg.jpgTajemný příběh - Martina, 26 let, Jilemnice

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na význam některých podivných příhod, které se mi staly.

Když mi bylo 11 let zemřela mi prababička, kterou jsem měla moc ráda. Od té doby se mi děly podivné příhody. Tehdy to začalo tím, že jsem slyšela kroky v pokoji a cítila, jakoby vedle mě někdo dýchal, ale nikdo v místnosti nebyl. Bylo to vždy, když jsem ležela v posteli. Několikrát jsem se probudila s pocitem, jakoby mě někdo zalehl, nemohla jsem popadnout dech, nemohla jsem se pohnout ani promluvit, byla jsem celá ztuhlá. Stávalo se mi to celkem často. Dodnes mám sny o domu, kde prababička žila. Zdá se mi pouze jediný sen spojený s tímto domem - všude jsou duchové, utíkám před nimi a schovávám se, mám strach, ale nevím z čeho. Kolikrát mi přijde, že se tam něco stalo a musím tomu přijít na kloub.
Kdysi jsem byla se školou na Náchodském zámku, nic neobvyklého, až na poslední místnost, kde byly obrazy panovníků. Jeden mě něčím velmi zaujal a pak jsem ucítila zas to svírání v krku a slabost, najednou jsem omdlela a pak si jen pamatuji, jak mě profesorka vedla pryč, v ruce křížek a modlila se. Byla jsem z toho opět úplně mimo.
Nějaký čas jsem měla klid. Po té jsem odjela za prací do Řecka, bydlela jsem u bezvadné anglické rodiny. Tím, jak bylo teplo, jsem spala převážně na balkoně. Jednou v noci mě probudilo zase to zvláštní svírání, padaly na mě mdloby, nemohla jsem otevřít oči, byla jsem celá ztuhlá. Okolo sebe jsem slyšela zřetelně dětský smích...spousty dětí, jako by si kolem domu hrály a zpívaly. Nemohla jsem se pohnout, bála jsem se, nevěděla jsem co to je, najedou vše ustalo a ztichlo a já se mohla pohnout. Krve by se ve mně nedořezali. V okolí žádné děti nebydleli, bylo to zvláštní.
Až jednou asi po dvou letech to už jsem byla zase jinde....v Anglii, kde jsem dostala příležitost pracovat, se stalo opět něco zvláštního. Když jsem ležela v posteli, pořád mi skákal po posteli pes domácího. Pokaždé štěkal nad mou postelí na stěnu, jako by tam něco viděl. Bylo to den co den.
Začínala jsem mít divný pocit. Najednou z ničeho nic jsem si vzpomněla na tatínka (který s námi už několik let nežil). Volala jsem do Čech a ptala jsem se jestli je vše v pořádku a jestli někdo neslyšel o tátovi. Mamka mi říkala, že neví. Druhý den mi psala, že ho už 3 dny nikdo neviděl. Nevím co mě to tenkrát popadlo, zabalila jsem kufry, domácí mi koupil letenku do ČR, jelikož jsem si nestihla nic vydělat a odletěla jsem. Když jsem se vrátila, bylo akorát pár dní do Vánoc. Ještě ten den jsem se dozvěděla, že tátu odvezli do Prahy na hematologii, ale nikdo víc nevěděl. Okamžitě jsem tam přijela.
Kupodivu mě pustili bez problémů na pokoj. Když jsem ho viděla, byl celý pohublý, spal, takže ani nevěděl, že tam jsem. Ptala jsem se sestřičky, kdy se asi probudí, že bych byla ráda, aby mě viděl. Řekla jen, ať chvilku počkám a došla pro doktora. Ten si mě pozval na chodbu, kde mi oznámil, že nemá smysl ho probouzet, že je v takovém stavu, že by mě ani nepoznal, a že by to neprospělo ani jednomu. Pak mi jen řekl, že mám celé rodině oznámit, aby počítali s nejhorším. Prý šance, že do rána přežije je jen 20%. Ještě ten den jsem odjela domů. Byla jsem nervózní. Šla jsem si dát kafe do restaurace a jen jsem čekala na telefon. Bylo 15 hodin a najednou jsem chytla šílenou křeč, která procházela celým tělem a nemohla jsem se vrátit po dlouhých pár minut do normálního stavu. V tom volali z nemocnice, že je konec. Táta umřel v den bratrových 20. narozenin. Už je to 4 roky a můžu říct, že se mi už skoro žádné zvláštní věci nestávají. Od té doby se mi zdáli 2 sny o tátovi. V prvním snu mluvil s kamarádem a zval ho k sobě do pokoje...Do týdne měl ten pán parte na vývěsce. A druhý sen byl skoro stejný....Nevím, co si o tom všem mám myslet.

Ráda bych zjistila nějaký výklad, proč se to děje?

Děkuji, Martina

klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Martinko,

jste velmi vnímavá a citlivá. Podivné příhody, které zmiňujete, že se Vám staly se opravdu dějí. I já sama jsem to prožila na vlastní kůži. V tom domě, o kterém píšete - i když to může znít divně, tak duchové opravdu byli a možná stále jsou. Může se to projevovat např. kroky, odemykáním a zamykáním dveří, apod. Pokud se takové věci v domě nebo bytě dějí, je třeba ho pročistit a zjistit co je třeba udělat, aby byl klid a byla nastolena rovnováha. Tento první sen znamenal varování před něčím. Návštěva v Náchodském zámku vyvolala velmi silný zážitek z Vašeho podvědomí, který se týkal jednoho Vašeho minulého života. Pro Vás to byla velmi silná reakce, na kterou Vaše tělo a vědomí nestačilo reagovat, proto jste se na chvilku ocitla mimo sebe.
To, co se Vám přihodilo v Řecku, opět souvisí s nějakým dalším Vaším minulým životem. Během dne jste mohla prožít něco, co byl takzvaný spouštěč a ve Vašem podvědomí to vyvolalo situaci z minulého života a určitý úsek se Vám během noci vybavil. (Vidět určité úseky z minulých životů nemusí být pouze v noci, mohou se odehrát i během dne.)
Váš zážitek s pejskem je zajímavý.
Zvířata jsou velmi citlivá a vnímavá, vidí a cítí auru člověka. Tento pejsek za Vámi někoho viděl a cítil, byť tam fyzicky nikdo nebyl.
Určitě vše více a podrobněji můžeme probrat po telefonu. I já mám podobný zážitek, který se odehrál s Kavkazákem v roce 1991 - v bytě. Pomohu Vám ještě více osvětlit všechny tyto situace, případně i Vaše starosti ze současnosti, jen k tomu pak poprosím o Vaše datum narození.

Přeji Vám hodně štěstí a lásky na Vaší cestě životem a těším se na zavolání.
Vaše Klára

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.