Home - Články - Magický májový polibek

Magický májový polibek

vloženo 30. 4. 2020
čas čtení: 5 minut

Magický májový polibek

Každý polibek má svou magii, pokud je od srdce. Ten na prvního máje je ale ještě něčím specifický, váže se k němu totiž několik pověr, které uznávaly už naši předci. Víte, ale že výběr rozkvetlého stromu má také svou magickou symboliku?

sdílet článek na facebooku

Najděte si svůj strom

Tradice líbání milenců na prvního máje pod rozkvetlou třešní byla známa již počátkem minulého století, ale ne vždy se mluví o tom, že těch stromů bylo mnohem více. Prvomájové polibky se rozdávaly také pod rozkvetlou jabloní, broskví, meruňkou nebo třeba kaštany. A pokud nebyl čas, tak se milenci klidně uchýlili pod kvetoucí rybízy nebo angrešty, i když líbání pod nimi vyžadovalo i trochu té akrobacie.

Třešeň povzbudí vášeň i omladí

Význam symboliky třešně v léčitelství pomocí energie stromů je spojen s léčivými účinky v oblasti pohlavních orgánů a celkového omlazení organismu. Líbání pod třešní tedy podle pověr nejenom zajistí, že dívka do dalšího roku neuschne, ale napomůže i té správné chemii mezi polibky i po nich. Energie třešní v plné květu je totiž velmi silným životabudičem a umí odstranit únavu u obou partnerů.


Jabloň napomůže odpuštění a harmonizuje

Nerozumíte si poslední dobou a nevíte, jak už problémy mezi vámi řešit? Přijde vám, že on je z Marsu a vy jste z Venuše? Pokud i přesto bez sebe nemůžete být a chcete dojít ke smíru, zamiřte na prvního máje k rozkvetlé jabloni. Již v keltské mytologii byla významným symbolem moudrosti a lásky. Její energie napomáhá harmonizaci a odpouštění a účinně léčí rány na srdci.

Broskve a meruňky pro dobrou náladu i jiskření

Pokud si chcete odpočinout po náročném dni a dát vašemu vztahu zase šťávu, nebo se bude naopak jednat o vaši líbací premiéru, vyrazte pod rozkvetlou broskev či meruňku. Energie těchto stromů je natolik výrazná, že se budete usmívat již cestou k nim, natož až na sobě prvomájově spočinou vaše rty. Pohoda bude vaším dalším společníkem a dostaví se i to správné jiskření jako při flirtování.


Rybíz a angrešt nahrává dobrodruhům i dotekům

Protože angrešt a rybíz spíše než pořádným stromem je jen malým keříkem, připravte se na to, že líbání pod nimi na vás bude klást spoustu zajímavých nároků. Hledání té správné líbací polohy tak může být nejenom příjemným dobrodružstvím, které vám umožní si mimo doteku vašich rtů užít i dalších milostných doteků. Energie těchto stromů podnítí také vaši touhu po dobrodružství.

Kaštan jako klidná oáza

Pokud se těšíte na ten správný magický okamžik vašeho prvomájového polibku, pak zamiřte pod kaštan. Pod ním se totiž budete moci skvěle soustředit na všechny ty báječné pocity a zapomenout na každodenní stres. Energie kaštanu vám umí vrátit vyrovnanost a dodat potřebný klid a pohodu. Pod jeho rozložitými větvemi si tak můžete s vaší láskou vytvořit soukromou oázu lásky.


Šeříky pro všechny odstíny romantiky

Toužíte-li zažít tu správnou prvomájovou romantiku a zároveň okusit nějakou změnu, tak namísto třešně zamiřte pod kvetoucí šeříky. Jejich vůně vám bude příjemně stoupat do hlavy, navíc svou roli budou hrát i barvy. Zvolíte-li tmavě fialové odstíny, energie bude přát osudové vášnivé romantice, růžové odstíny pro vás budou znamenat něžné namlouvání, světle fialové napomohou souznění nejen těla, ale i duší, a bílý dodá vaší schůzce punc nevinnosti a poznávání.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.