Home - Články - Pokouší se o ni zlý duch? - Lucie, 21 let, Litvínov

Pokouší se o ni zlý duch? - Lucie, 21 let, Litvínov

sdílet článek na facebooku
vloženo 25. 3. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Lucie_26.3.12.jpg.jpgTajemný příběh - Lucie, 21 let, Litvínov

Dobrý den,

je mi 21 let. S podivnými zážitky se setkávám od 6 let a pořád si na to nemůžu zvyknout. Je jich tolik že radši napíšu jen ty nejhorší.
Máma si v mých 7 letech našla přítele s dvoupatrovým rodinným domkem. Když mi bylo 12 let dostala jsem k Vánocům televizi do pokojíku. Byla jsem ráda a v noci jsem koukala na hrozný vietnamský horor. Zaujal mě (bála jsem se po něm usnout) a řekla si, že se podívám na název, abych to řekla kamarádkám, ale žádný horor nedávali!!??
Od té doby to začalo, každý den, co jsem chodila domů ze školy, mi máma nadávala, že zapomínám vypínat televizi a proč si jí ráno pouštím. Bylo mi to divný, protože jsem jí nepouštěla. Kontrolovala jsem, jestli tam není nastavený čas zapínaní, ale nebyl. Trvalo to snad měsíc a mamča mi nevěřila. Byla jsem z toho strašně vydeptaná, bála jsem se každý den po schodech vyjít do pokoje. Vždy jsem šla potichu a poslouchala. Jednou nešla ani vypnout, tak jsem ji vytáhla ze zásuvky. V 15 letech jsme se s mámou odstěhovali a já se začala znovu stýkat se svou starší sestrou. Ten den jsem u ní měla spát a zašli jsme do půjčovny DVD pro nějaký horor. Najednou jsem ztuhla: "ta vietnamka!" na tom DVD, to byl ten horor!! Hned jsem vyprávěla děj hororu sestře.
Ten horor vyšel v roce 2004, rok po té co jsem ho viděla v té televizi!!! Jmenoval se Nenávist. Půjčila jsem si ho a u ní doma jsme se na něj podívali, jen trochu se lišil konec od mého.
Další hrozný zážitek se mi stal včera. Seděla jsem a povídala si s přítelem, najednou jsem ucítila něco kolem mě, bylo to všude a hrozné pocity strachu, úzkost, obavu, stažení žaludku, tlak na mou osobnost zvenku do vnitra, ani nevím jak to popsat, jako by se do mě něco chtělo dostat, bylo to tak hrozný, že jsem zavřela oči a říkala si v duchu, nechci, nechci, nechciii. Nedalo se to vydržet a utekla jsem z toho místa na jiné a pak jsem se v duchu 3x pomodlila ke svému andělu strážnému. Nejsem pobožná, ale v tu chvíli mi to řekl hlas, vlastně můj hlas v podvědomí a ulevilo se mi.
I když to zní asi dost přehnaně pokoušel se o mě snad zlý duch?
Lucie

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás Lucinko,

velmi Vám rozumím, protože sice ne stejnou, ale obdobnou situaci mám zažitou na vlastní kůži.
Nyní je velmi zvláštní doba, kdy se ve své podstatě děje mnoho zvláštních věcí a prožitků, především emocí, jimž mnozí lidé nerozumí.
Svědomitě Vám mohu říci, že pomodlit se a uchýlit se k Andělíčkům je to nejlepší, co jste mohla udělat, tím jste utekla temnotě, která je skutečně svíravá, tížící, plná závisti, smutku, zášti, pláče, pocitu marnosti, a hlavně obrovský strach. Tuto temnotu, jež se na nás všechny valí, může potlačit jen světlo, motlitby, přestože člověk není věřící, každý máme Boha v sobě a pokoru.
Lucinko, to, že se Vám dějí v životě divné životní situace, vypovídá tomu, že Vaše dušička Vás chce něčemu upozornit, jste silná osobnost, která ještě roste a neví, co si s tím počít, ale každopádně jste na správné adrese, určitě mi zavolejte, připravte si své datum narození, můžeme v klidu o veškerých Vašich pocitech otevřeně pohovořit a bude Vám mnohé jasnější. Zajisté jste připravena na krok dále ve Vašem poznání.

Těším se na Vaše zavolání a přeji mnoho štěstí,
Karmen

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.