Home - Články - Lev – královské znamení

Lev – královské znamení

vloženo 21. 7. 2020
čas čtení: 7 minut

Lev – královské znamení

Dnes se dostává k vládě znamení Lva – ohnivé a předurčené vládnout! Po celý nadcházející měsíc proto budou lvími vlastnostmi více nebo méně oplývat všechna znamení. Máme se rozhodně na co těšit! Jaký je Lev a co od něj čekat?

sdílet článek na facebooku

Tajemství úspěšných

Lev je rozeným králem – žádné jiné znamení zvěrokruhu není natolik předurčeno k úspěchům! Ostatní mohou tiše závidět, ale Lvi to prostě umí!

My vám však prozradíme, jak to Lvi dělají! Poslouchejte dobře. Důstojnost, elegance a grácie, s jakou Lev či Lvice dělá i ty nejběžnější činnosti, jsou tajemstvím úspěchu. Lev je zkrátka král, Lvice je královna. Je to rozený aristokrat a podle toho se chová – a to i tehdy, když na něj křičí šéf nebo když doma uklízí koupelnu.

Lvi mají mezi lidmi přirozenou autoritu a respekt. Jejich organizační schopnosti jsou přímo záviděníhodné. Co však Lev nesnese, je když musí hrát druhé housle. Hlavně nedobrovolně. Podřízené pozice nejsou nic pro hrdého a majestátního Lva, který prahne po obdivu a uznání. Vynikající diplomatické schopnosti, kterými Lev oplývá, však zaručí, že Lev se na podřízené pozici jen málokdy zdrží dlouho a ať je kdekoliv, vybuduje si tam dobré jméno.

Lví sebevědomí je téměř neotřesitelné – navzdory tomu, že neúspěch se ho vždy osobně dotkne. Lev se však, i přes svůj ohnivý temperament, jenž mu propůjčil jeho vládnoucí živel, umí ovládat. Negativní emoce na sobě nenechává znát, a tím ukazuje svému okolí svou vnitřní převahu.


Velkorysí milovníci

Kdo by nechtěl mít za muže krále? Nebo za ženu královnu?
Pokud si toužíte získat Lví srdce, měli byste svému protějšku dopřát dostatek obdivu, nebo klidně i nadbytek. Chvála a komplimenty, na to slyší každý Lev. I když málokterý vám to otevřeně přizná – něco takového by přece bylo pod jeho důstojnost!

Se Lvem to sice občas můžete mít těžké a budete muset akceptovat jeho prvenství. Na druhé straně, není to zas tak těžké – partner či partnerka ve Lvu totiž opravdu stojí za to!

Lvi jsou lidé s velkým srdcem, jsou dobrosrdeční, štědří a přívětiví. Jejich přítomnost vás rozzáří stejně jako Slunce, které je vládnoucí „planetou“ tohoto znamení. Lev je velkorysý, dobrosrdečný a solidní partner – i když, pokud mu někdo dělá lichotky, tak si celkem rád zaflirtuje. Hlavně v mládí se Lvi často nechají zlákat k sexuálním dobrodružstvím, protože jejich vášeň je silná a intenzivní. Přirozený šarm zajišťuje Lvům i Lvicím dostatek zájmu ze strany opačného pohlaví, čehož je těžké nevyužít. Odolejte přece, když po vás všichni jdou! Nějaký ten flirtík tedy budete muset svému Lvovi občas odpustit, ale v dlouhodobém partnerství se Lvem se můžete těšit na důvěru a loajalitu. Samo sebou, že musí být oboustranná.


Zatímco muž, narozený ve Lvu, je někdy trochu playboy, který se rád předvádí a dává všem na odiv, jak je skvělý, žena je skutečná a nefalšovaná dáma, která působí noblesně dokonce i tehdy, když má v sobě už pár skleniček. Oba se chovají zdvořile a zároveň sebejistě, jsou to příjemní společníci a od ostatních lidí téměř vždy dosáhnou, co chtějí, a přitom si to protistrana často ani nevšimne!

Slunce ve Lvu – šťastné období pro všechny!

Doba, když Slunce prochází znamením Lva, je opravdu královským časem v roce. Letos toto období začne dnes, ve středu 22. července, přesně v 10:37, a potrvá po dobu jednoho měsíce až do 22. srpna do 17:44, kde se pak o minutu později přehupsne do znamení Panny. V této době se vlastnosti, typické pro znamení Lva, budou více projevovat i v životech všech ostatních znamení. Je se na co těšit, protože Lev nám přináší úspěchy, velké ambice a štěstí.

V době, kdy na obloze vládne Lev, je příroda na svém vrcholu, dny jsou nejteplejší, stromy přinášejí ovoce, na polích zraje obilí – symbol bohatství. V našich životech je to období dovolených, kdy si užíváme zasloužené pohody a odměny za své úspěchy.

Období Lva je časem, kdy můžeme odhodit své starosti a těšit se z toho, co se nám povedlo. Můžeme si vychutnávat úspěchy, a žhavé letní dny navíc vybízí přímo k lásce a dobrodružstvím. Užijte si tedy dobu znamení Lva, jak se patří – příští bude opět až za rok!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.