Home - Články - Letní tarotový horoskop lásky

Letní tarotový horoskop lásky

sdílet článek na facebooku
vloženo 25. 7. 2013
Letní tarotový horoskop lásky

Léto je v plném proudu a k němu patří vášeň. Tarotové karty vám prozradí, co vás letos čeká a nemine v lásce!




Beran

Vaší kartou lásky pro letošní léto je Poslední soud. To znamená, že se vám bude jednat o dlouhodobé vztahy a vážné záležitosti. Krátkodobé letní úlety letos v létě rozhodně vyhledávat nebudete a místo toho budete uvažovat nad tím, kam by se mělo ubírat vaše vážné partnerství. Máte všechny předpoklady na vynikající vyhlídky do budoucna, ale ještě než uděláte důležité rozhodnutí, vyplatí se vám pečlivě zvážit a posoudit všechna pro a proti. Tak zjistíte, jestli je právě tento vztah pro vás ten pravý a jediný. Přijmout závazek trvalého vztahu totiž není jen tak, ale je velmi důležité, abyste si s protějškem povahově skutečně sedli.

Býk

Tarotová karta Měsíc vás vybízí k opatrnosti ve vašich snech o lásce. Aniž byste si to uvědomovali, máte sklon stavět si vzdušné zámky a podléhat iluzím, které se nejspíš nikdy nemohou uskutečnit, protože zkrátka nejsou realistické. Zřejmě si málo vážíte toho, co nyní máte, a místo toho sníte o ideálu, jenomže ideál neexistuje. Nové příležitosti k seznámení vás budou vybízet k neuváženým činům, zvláště pokud si nebudete příliš hlídat, kolik skleniček vypijete – pozor na to! Pokud žijete v dlouhodobém partnerství, zapomeňte na flirtování a raději rozvíjejte to, co je mezi vámi hezké, i kdyby toho už po letech nebylo mnoho.

Blíženci

Vaší kartou je Síla – to znamená, že víte co chcete a jdete si za tím! Letos vám osud přinese do cesty toho správného partnera, se kterým se vám povede vaše životní cíle naplnit. Situace však rozhodně nebude klidná a užijete si spoustu vášnivého napětí, než vůbec zjistíte, že jste pro sebe ti praví, a než se vztah mezi vámi trochu ustálí. Na to, abyste si ho v klidu užili, však ještě budete mít spoustu času, tak si teď užívejte i tento přetlak energií! Je důležité mít jeden pro druhého porozumění a do jisté míry se mu zcela odevzdat, ale na druhé straně zároveň neztrácet své vlastní cíle a priority. Vyšší cíle jsou to, co vás bude spojovat!

Rak

Letos v létě vás bude v lásce provázet Kolo štěstí – karta, která naznačuje, jak důležité jsou v našem životě zásahy osudu. Jednou můžete být dole, abyste se pak zanedlouho ocitli úplně nahoře jako vítězi, ale také naopak. K vám však bude Kolo štěstí víc než milosrdné a přinese vám do života skutečně osudovou lásku, která vám přinese naplnění vašich dávných snů. Přijde ve chvíli, kdy byste to vůbec nečekali, a ze strany, kde byste v to nedoufali. Na cestě za štěstím vám však velmi pomůže i vaše vrozená intuice a citlivost. Právě díky nim totiž poznáte tu pravou chvíli, kdy budete stát již jen krůček od svého štěstí, a pochopíte, co máte říct a udělat.

Lev

Karta Poustevník prozrazuje, že pociťujete osamělost a trápí vás pocit, že jste opuštěni a sami. Může to znamenat období, kdy se vám budou hůř navazovat milostné vztahy, nebo pokud žijete v dlouhodobém partnerství, nepochopení ze strany protějšku a pocit, že nežijete spolu, ale vedle sebe. Klíčem k úspěchu je uvědomit si, že samota není žádné prokletí a že má naopak i své světlé stránky. Právě díky ní se totiž můžete víc věnovat tomu, co vás v životě baví a přináší vám naplnění, aniž byste museli brát ohledy na protějšek. Nadějný vztah může vzniknout právě díky společným zájmům, a to postupně a na základech přátelství – hlavně tedy netlačte na pilu!

clanky_zbozi_privesek_srdce_ruzne_symboly.jpgPřívěšek srdce s různými symboly
Srdce se spletí různých motivů - klíč, květina, Luna, pták a další prvky se zde spojují, aby vytvořili mozaiku, vedoucí k magickému pochopení života skrze symboly. Láska je to, co je nejdůležitější!


Panna

Karta Věž vám prozrazuje, že letos vás v lásce čekají události, které změní váš pohled na věc a vytrhnou vás ze zažitých stereotypů. Pokud budete lpět na tom, na co jste byli zvyklí, mohou vás tyto změny nepříjemně zasáhnout, ale pokud se na ně budete dívat jako na šanci a příležitost změnit něco k lepšímu, bude výsledek zcela opačný a pomohou vám. Letošní léto pro vás bude zásadní, jestliže žijete ve vztahu, který zkrátka neklape – zřejmě se jeden z vás konečně odhodlá ho opustit a díky tomu dostanete prostor pro nové začátky. Pokud jste nezadaní, potkáte protějšek, který vám naruší některé vaše představy o životě. Je důležité naučit se rozloučit s věcmi, které nefungují.

Váhy

Karta Spravedlnost naznačuje, že v lásce letos v létě uplatníte jako Váhy své pozitivní vlastnosti a ideály. Ve vztazích se snažíte o harmonii a vyrovnanost a vašim ideálem je, abyste oba dva stejnou měrou dávali i dostávali. Fotolia_zvyky_Tarotovy_horoskop_lasky.jpgBude se vám to dařit a okolnosti vám pomohou k tomu, abyste z vašeho vztahu udělali přesně to, o čem sníte, a nezadaným přinesou do cesty nový protějšek, který bude sdílet vaše hodnoty o spravedlnosti a rovnováze v lásce. Karta Spravedlnost vám kromě toho přináší možnost usmířit se s protějškem, pokud mezi vámi nastalo nějaké nedorozumění. Důležité je, aby vyšla na světlo světa pravda, protože právě ona vám pomůže se posunout dál.

Štír

Tarot vám pro letošní léto určil kartu lásky Hvězda, a to je krásné, protože tato karta znamená naději. Vaše láska bude vaší hvězdou, která vám bude svítit na cestu před vámi, a prozáří i ty nejtěžší dny. Ať už žijete v dlouhodobém partnerství nebo se po vhodném protějšeku teprve rozhlížíte, Štěstěna bude stát na vaší straně a zajistí vám, že po vašem boku bude stát člověk, se kterým se k sobě skutečně hodíte. Čeká vás jen to nejlepší, tak si počkejte na to, co vám vaše šťastná hvězda přinese a důvěřujte osudu, má pro vás připravené skvělé věci! Nezadaným intuice napoví, který člověk je vaší hvězdou, a čeká vás s nim naplňující spojení.

Střelec

Karta Velekněžka vám prozrazuje, že ke splnění vašich snů se dostanete tehdy, když budete naslouchat své intuici a vnitřnímu hlasu. Vaše duše ví, kterým směrem byste se v lásce měli ubírat, tak se ji nesnažte přehlušit. Jestliže se budete cítit zmateně, pomůže vám meditace a esoterika. Povede se vám spojit se s partnerem, po kterém toužíte a který je vám duševně velmi blízký. Pozor však na to, ať si ve vztahu každý z vás udrží dostatek volnosti a osobního prostoru. To, že se máte rádi,totiž neznamená, že musíte všechno dělat společně. Bude pro vás důležité udržet si i v krásném a naplňujícím vztahu samostatnost a nenechat se převálcovat city.

clanky_zbozi_Feng Shui mince stesti.jpgFeng Shui Mince štěstí
Feng Shui mince magicky přitahují bohatství, blahobyt a úspěch do míst, kde jsou uchovávány. Proto je dobré nosit je stále u sebe, například v peněžence, nebo je zavěsit na všechny čtyři zdi našeho příbytku.


Kozoroh

Karta Mírnost vám napovídá, že letos v létě vám v lásce trpělivost přinese větší užitek než plné odevzdání se vášním. Pozor na silná slova, ne všechno totiž půjde hned a podle vašich představ. Na druhé straně je důležité mluvit o tom, co chcete, potřebujete, co si myslíte a cítíte. Jde jen o to, jak to udělat, aby to do vašeho vztahu nepřineslo zbytečnou nerovnováhu. Když se vcítíte do situace vašeho protějšku, snáz jej pochopíte a najdete tu správnou cestu, jak vám to bude klapat. Karta Mírnost je zvláště příznivá pro nezadané, protože naznačuje postupný vývoj nového velmi slibného dlouhodobého vztahu, který se vyvine mírným tempem, ale vydrží.

Vodnář

Karta Císař vám říká, že v lásce potřebujete pevnou vůli, která vám pomůže časem se dopracovat k tomu, po čem toužíte. Vytrvalost vám přinese milostné úspěchy, ale nenechte se unést city, zachovejte při tom všem rozvahu. Je velmi pravděpodobné, že budete mít co do činění se silným partnerem, který bude oplývat sebejistotou a bude z něj vyzařovat sebevědomí – alespoň navenek. Váš protějšek bude mít sklon věci řídit, ale ani vy sami byste neměli zůstávat ušlápnuti a pasivně se přizpůsobovat tomu, co si ten druhý vymyslí. To povede ke vztahu, který bude plný vnitřní síly, pevný a zároveň se správnou dávkou osobní nezávislosti pro vás oba.

Ryby

Letos v létě vás bude v lásce provázet karta Císařovna, která je kartou rodiny, domova, rodičovství a hlavně mateřství. Pokud toužíte po potomkovi, je to skvělá zpráva, protože věští těhotenství a šťastný porod. Kromě toho znamená Císařovna stabilitu partnerského vztahu a společné vytváření krásného domova, kterému budete věnovat hodně energie. Na společnou budoucnost budete myslet i v případě, že jste o tom dosud neuvažovali, a podniknete k tomu určité kroky. Nezadané Ryby si budou při seznamování velmi pozorně všímat, aby šlo o člověka, který bude v budoucnu perspektivním partnerem pro založení rodiny. Ve vztazích se budete chovat velmi pečovatelsky.

ZAJÍMÁ-LI VÁS DETAILNĚJŠÍ VÝKLAD HOROSKOPU
, zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS HELGA na 900 30 44. Kartářka Helga

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.