Home - Články - Letní tarotový horoskop lásky 2020

Letní tarotový horoskop lásky 2020

vloženo 2. 6. 2020
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop lásky 2020

Chcete vědět, jestli si letos v létě užijete romantiku a vášeň? Tarotové karty odhalí, co si pro vás osud připravil v lásce!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Král pohárů
přeje lásce tak jako málokterá jiná – můžete se tedy těšit na velmi příjemné léto plné romantiky! Nebude se ovšem jednat o žádné úlety ani krátké letní románky, protože to, co k vám přijde, bude mít všechny vlastnosti vážného vztahu! Tarot říká, že člověk po vašem boku bude spolehlivý, solidní, odpovědný a zároveň láskyplný. Pro nezadané Berany to znamená, že se na vás konečně usměje štěstí, na které jste již dlouho čekali, a z letní známosti se vyklube něco, co vás bude ještě hodně dlouho provázet životem! Zadaným karta věští velmi příjemnou a vášnivou dovolenou s vaším milým protějškem. Pokud mezi vámi byly nějaké neshody, konečně je necháte za sebou a důležité bude pouze to, že se máte rádi, že to spolu myslíte vážně a můžete se jeden na druhého spolehnout. Nezapomínejte to dávat partnerovi najevo stejně, jak to dává on najevo vám! Důkazů lásky totiž není nikdy dost, a nemusí mít ani žádnou okázalou formu, úplně stačí drobné každodenní věci, které jsou ale o to důležitější!

Býk
Karta Kolo štěstí
ukazuje, že váš milostný život je teď v rukách Štěstěny a osudu. Nic z toho, co se bude v létě dít, byste tedy neměli brát příliš vážně a dělat si z toho těžkou hlavu nebo velké závěry. Věci budou někdy hodně proměnlivé, ale nakonec vám bude situace hrát do karet a přinese vám splnění vašich snů – jen to možná nebude tak úplně přímočaré! Když se seznámíte s novým zajímavým člověkem, raději chvíli počkejte, jak se budou věci vyvíjet – možná to bude celé úplně jinak, než vám zpočátku bude připadat! Z toho, co bude vypadat jako velká láska, zůstane jen obyčejný letní románek, a naopak z něčeho, co vám bude připadat jen jako přátelství, se může vyklubat láska jako trám! Pokud jste zadaní, počítejte s tím, že vám partner připraví nějaké to překvapení, které vás možná trochu vyvede z rovnováhy, ale nakonec vás potěší. A pokud by se objevily nějaké neshody, hlavně nehledejte žádného viníka, ať už sebe nebo toho druhého. Půjde totiž jen o nedorozumění a žertík osudu!


Blíženci
Karta Páže holí
ukazuje, že jste připraveni udělat pro lásku všechno, co bude potřeba, a jít do vztahu s energií a nadšením. Pokud jste nezadaní, tarot ukazuje, že letošní léto vám přinese velmi perspektivní seznámení, a oba dva to budete myslet seriózně, takže z toho může vzniknout vážný a trvalý vztah! Vášnivá zamilovanost vám přinese spoustu nové energie a inspiraci pustit se v životě do nových aktivit nebo udělat nějaké změny k lepšímu. Štěstěna přeje i zadaným Blížencům, Páže holí vám totiž slibuje nové začátky ve vašem vztahu, obnovení krásného pocitu zamilování a chuť věnovat se společně s partnerem něčemu tvořivému a aktivnímu. Nemusí to být jen letní dovolená, ale třeba nějaký společný projekt, ať už podnikatelský nebo týkající se bydlení. Osud vám k tomu sám přinese velmi zajímavou příležitost, takže není potřeba nic řešit, jen se aktivně chopit šance, kterou dostanete, a spolupracovat jako krásně sehraná dvojice plná energie, nadšení a lásky. Díky tomu se posunete v životě i ve svém vztahu o hodně kupředu!

Rak
Karta Poustevník
není zrovna příliš nakloněna partnerskému životu a naznačuje, že byste se letos v létě neměli příliš upínat na lásku a vztahy, ale spíš si najít více času věnovat se sami sobě a vlastnímu osobnostnímu růstu a rozvoji. K tomu, abyste dosáhli milostného naplnění, je totiž potřeba udělat si ve svém životě jasno, ujasnit si, jaké máte cíle, priority, co je pro vás ve skutečnosti důležité a co od lásky vlastně čekáte. Teprve pak budete vědět, co vlastně od partnera potřebujete, a co mu můžete vy sami nabídnout – a to je důležitý předpoklad fungujícího vztahu! Najděte si tedy čas na klidnou dovolenou o samotě a využijte ho k tomu, abyste si ujasnili svá očekávání od milostného vztahu. Protože, ruku na srdce, v každodenním pracovním shonu během celého roku jste neměli čas příliš toto téma rozvíjet, a pak jste se možná divili, proč vám věci neklapou tak, jak byste si přáli. Až budete přesně vědět, co chcete a po čem toužíte, osud zajistí, že to k vám přijde v podobě toho pravého člověka po vašem boku!


Lev
Karta Rytíř holí
představuje odhodlaného člověka, který se s nadšením a vášní vrhá do budoucna za dosažením svých cílů. Přesně takhle nějak vypadá v tomto letním období váš přístup k záležitostem lásky. Víte, co chcete, a nechybí vám odvaha seznamovat se, sbližovat a někdy i trochu riskovat odmítnutí. To je ideální předpoklad k tomu, najít konečně to, co hledáte – jen pozor, ať nejdete někdy až moc hlavou proti zdi nebo netlačíte na pilu. Někdy je zkrátka jasné, že tudy cesta nevede, a v tom případě raději zvolněte tempo a nesnažte se protějšek tlačit do něčeho, co nechce. Pokud žijete v dlouhodobém vztahu, toužíte jej vylepšovat a rozvíjet a věnujete tomu pravděpodobně hodně energie, možná i více než váš protějšek, ale to vám nevadí. Jen pozor, ať nejste až příliš netrpěliví a akční, protože to by mohlo vyvolat zbytečné neshody, přece jen ne vždy se bude chtít partnerovi řešit tolik věcí jako vám – někdy se svojí lásce mnohem více zavděčíte jen takovým letním nicneděláním a relaxem!

Panna
Karta Svět
patří mezi ty nejkrásnější karty celého tarotu a slibuje vám, že se konečně dořeší a uzavřou vaše staré milostné problémy nebo nejasnosti ve vztahu. Toto léto pro vás bude znamenat uzavření jedné životní kapitoly i se vším, o co jste se snažili, budete se těšit z úspěchu a štěstí, a otevřou se vám zcela nové možnosti začít psát další část všeho životního příběhu. Pro nezadané Panny to znamená, že se konečně dočkáte toho pravého partnera, nebo se možná ukáže, že ho již znáte, a zjistíte, že právě tohle je ten člověk, který je vám souzený a s kterým vám to dokonale klape. Do budoucna si začnete dělat velké a optimistické plány, které vás nabijí novou energií. Zadané Panny si konečně vyřeší nejasnosti, které vás brzdily v tom, aby se váš vztah posunul kupředu. Bude to něco poměrně vážné, hluboké a dlouhodobé – a o to bude krásnější, když se toho konečně zbavíte! Teď uzraje ta správná doba posunout se kupředu a začít uvažovat nad dalšími novými plány do budoucna, ať už se týkají bydlení, rodiny nebo čehokoliv jiného.


Váhy
Karta Dvě hole
ukazuje, že se v lásce díváte optimisticky kupředu a přemýšlíte nad tím, co bude nebo co by mohlo být, místo někdejšího hrabání se v minulosti a minulých zklamáních. A to je skvělé, protože v lásce přece nejde o to, co bylo kdysi, ale o to, co se děje teď a o vaše plány do budoucna. Potřebujete mít po svém boku protějšek, který se na věci dívá stejně, a pokud jste nezadaní, přesně víte, koho hledáte a co je pro vás důležité. Díky tomu, že vaše priority jsou jasné, a že se nebojíte dát najevo svůj zájem, máte velký předpoklad během letních měsíců toho člověka, kterého hledáte, taky skutečně najít! Zadané Váhy budou taky přesně vědět, co chcete, ale zde přichází výzva, jestli se vám povede najít s partnerem společné nadšení pro tu stejnou věc a jestli budou vaše plány kompatibilní. Někdy budete totiž až příliš rozhodní, což se u vašeho znamení často nevidí, a taky že to může váš protějšek pořádně překvapit! Ale naštěstí víte, jak se dělají kompromisy, takže společné řešení se určitě najde!

Štír
Karta Páže mečů
prozrazuje, že toužíte po nějaké změně a někde uvnitř cítíte, že stávající situace vašeho milostného života není to, co byste chtěli. Zkrátka není to úplně to pravé ořechové, ale ať přemýšlíte, kolik chcete, nemůžete přesně přijít na to, kde je problém. Nevíte tedy, co přesně by se mělo změnit, jak to udělat a co vlastně říct vašemu protějšku. Vaše láska však určitě pozná, že nějak nejste ve své kůži a že se něco děje. Možná to chce jen trochu vypadnout za hranice všednosti, a dovolená by mohla váš problém vyřešit. Cestování vám možná taky přinese tu správnou inspiraci, co chcete ve svém životě společně s partnerem změnit. Nezadaní Štíři budou mít trochu těžkosti při seznamování, protože když už budete do někoho zamilovaní, nakonec se ozve rozum a řekne vám, že dotyčnému či dotyčné to nebo ono chybí. Pak budete mít dilema, jestli se řídit hlavou nebo srdcem a jestli opustit někoho kvůli racionálním důvodům – rozlousknout to ovšem musíte jen vy sami!



Střelec
Karta Eso holí
vám přináší ohromnou energii a činorodost, takže o svém letním programu budete mít přesné představy – a vašemu protějšku nezbude nic jiného, než s vámi chtě-nechtě držet krok! Naštěstí bude mezi vámi planout žhavá vášeň a budete se spolu cítit skvěle, takže nějaké ty praktické věci se snadno doladí. Jako akční Střelci dřív nebo později svůj protějšek přesvědčíte, ať se přidá k vašim cestovatelským nebo sportovním plánům – jste pro ně tak nadšeni, že se jich nehodláte vzdát, ale naštěstí se vám povede toto nadšení sdílet. Pak budete mít oba dva vyhráno a budete se moct společně věnovat něčemu, co vás baví a naplňuje energií. Nezadaní Střelci se zas mohou těšit na ohromně inspirativní setkání – nová známost vám přinese naprosto jedinečnou vášeň, a to nejen v posteli, ale taky v nějaké vaší společné zálibě, kterou budete moct sdílet. Budete rádi, že máte konečně vedle sebe člověka, se kterým jste dokonale sladěni, a vaše obrovská životní energie proudí mezi vámi jedna radost!

Kozoroh
Karta Osm mincí
vám připomíná, že na hezkém a fungujícím partnerském vztahu je potřeba pracovat, stejně jako na čemkoliv jiném, co je pro vás v životě důležité. Možná vám láska na začátku jako kdyby spadla z nebe, ale dál už je to na vás, co s tím uděláte a kam se váš vztah bude dál ubírat. Dobrá zpráva je, že s trochou snažení nic není nemožné, a pokud se odhodláte vložit do budování lásky čas a energii, zasloužená odměna vás nemine! Platí to jak pro stávající partnerské vztahy, tak i pro nové známosti. Takže pokud vám na tom druhém opravdu záleží a věříte, že to má budoucnost, je všechno ve vašich rukách, a šanci máte dokonce i tehdy, když vyhlídky nebudou zpočátku vypadat příliš růžově. Váš protějšek potřebuje slyšet, že vám na něm skutečně záleží, a potřebuje taky důkazy, v podobě konkrétních činů – dejte svojí lásce najevo, že se na vás může spolehnout, a máte vyhráno! Jednou z důležitých oblastí, o které zde bude řeč, je otázka materiálního zajištění a financí – jen z čisté romantiky totiž spolu dlouho nevyžijete!



Vodnář
Karta Pět mečů
ukazuje, že máte sklon vidět záležitosti lásky až příliš pesimisticky, a z toho pak pramení různé zbytečné obavy. Jako kdybyste ani nedovedli toto léto brát vztahy s lehkostí a nadhledem, ale pořád si tam malujete scénáře o tom, jestli vás protějšek náhodou nechce využít nebo jestli mu na vás skutečně tak záleží, jak byste tomu rádi věřili. Pak se ovšem raději chováte opatrně a držíte si možná až příliš velký odstup – možná vám objekt vašeho zájmu vytkne, že myslíte jen sami na sebe, ale ve skutečnosti je za tím nejistota, nakolik mu vlastně můžete důvěřovat, nebo jestli byste se neměli spoléhat raději jen sami na sebe. Vykomunikovat si mezi sebou takové komplikované pocity může být docela náročné, ale bude to zřejmě nezbytné, pokud se máte posunout dál. Pokud jste nezadaní a novou známost se teprve snažíte navázat, bude vaší největší překážkou vaše vlastní nedůvěra a podezíravost. Máte už nějaké špatné zkušenosti a bude těžké ubránit se negativním očekáváním, i když budou neopodstatněné.

Ryby
Karta Smrt
vás možná svým názvem vyděsila, ale zbytečně – nemusíte se obávat žádných neštěstí! Její poselství je totiž pouze symbolické, a připomíná vám, že občas je potřeba se v životě rozloučit s něčím, na čem třeba i hodně lpíte, aby se mohlo začít něco nového a krásnějšího. Na kartě je tento mystický vzkaz znázorněn vycházejícím Sluncem v pozadí – nepřehlédněte jej! Nejsilněji promlouvá karta Smrt k těm Rybám, které žijí již delší dobu v nefunkčním vztahu a táhnou to s partnerem pouze ze setrvačnosti. Pokud je to váš případ, právě letošní léto bude rozhodující k tomu, abyste se pohnuli konečně kupředu. Máte příležitost v dobrém se rozejít a otevřít tak dveře něčemu novému. Jestliže to není váš problém a doposud vám všechno klape, poselství tarotu zní nelpět příliš na konkrétních společných plánech a otevřít se možnosti, že se něco změní. To ovšem nakonec bude znamenat zlepšení, i když zpočátku budete mít z nové životní situace obavy. A co nezadané Ryby? Zřejmě žádná z vašich dosavadních známostí není perspektivní a je potřeba oprostit se od staré platonické a nenaplněné lásky!

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.