Home - Články - Letní tarotový horoskop lásky 2019

Letní tarotový horoskop lásky 2019

vloženo 4. 6. 2019
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop lásky 2019

Léto je pro lásku jako stvořené! Užijte si ho naplno – tarotové karty vám prozradí, na co se můžete těšit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Velekněžka
vám přináší důležité poselství – tu pravou lásku vám pomůže odhalit vaše intuice a šestý smysl! Když budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu, nemůžete se splést, i kdyby vám rozum říkal něco jiného. Váš instinkt vás zkrátka nezklame a neomylně vám už při pohledu do očí prozradí, jestli vám to s tímto člověkem bude klapat nebo si na něj naopak dát pozor! Dobrým pomocníkem v milostných záležitostech vám budou i věštecké techniky, jako je astrologie nebo výklad karet. Nezapomeňte si tedy společně se svým novým letním objevem udělat partnerský horoskop! Stejně užitečné však bude poradit se s hvězdami i v dlouhodobých partnerských vztazích. Horoskop vám prozradí, kde jsou pevné základy vašeho vztahu, na kterých můžete dál stavět, a z čeho naopak pramení vaše neshody a nedorozumění – a jak je řešit! Vyplatí se tedy najít si ve volných letních dnech čas podívat se na váš vztah trochu hlouběji, najdete skryté pravdy, které jsou za normálních okolností pro vás neviditelné!

Býk

Karta Tři mince
vám připomíná, že pokud má vztah skutečně fungovat, je na něm potřeba pracovat. To konec konců jako prakticky založené zemské znamení Býka velmi dobře víte, i když někdy máte sklon na to zapomínat a chcete si věci trošku usnadnit. Tarot prozrazuje, že vaše stávající známost nebo partnerský svazek je na nejlepší cestě k tomu vydržet vám celý život, máte totiž pevné základy, na kterých můžete společně dál stavět. Je užitečné zamyslet se nad tím, co vlastně na svém vztahu nejvíc oceňujete, co vás s protějškem nejvíc sbližuje, co všechno jste společně již dokázali, na co jste společně hrdí. Podle toho se vyplatí vymyslet si i váš společný letní program, věnovat co nejvíce času právě těmto věcem, které vás spojují – i kdyby to byly ryze praktické záležitosti, třeba rekonstrukce domu! Někdy totiž právě společná tvořivá práce může přinést více zážitků než zábava, lenošení a nicnedělání! Pokud jste nezadaní, budete si protějšek vybírat právě podle toho, abyste se spolu uměli nejen bavit, ale hlavně něco konstruktivního udělat!

Blíženci
Karta Velekněz
ukazuje, že v lásce pro vás budou velmi důležité vyšší principy, zásady a morálka. Dáte si záležet na tom, aby se na vás váš protějšek mohl vždy spolehnout, a vaše názory budou možná trošku konzervativní, zřejmě taky pod vlivem jisté starší a respektované osoby z vašeho okolí. Váš protějšek bude tento váš pohled na svět obdivovat a ocení, že jste solidní, spolehliví a seriózní. Velmi důležitou roli pro vás bude hrát i formální podoba vašeho svazku, mnohem více, než tomu bylo v minulosti. Uvědomíte si, že toužíte po sňatku, nebo pokud jste již ženatí nebo vdané, jak moc důležité pro vás je, že váš vztah má oficiální podobu. Lásku budete brát jako závazek, a tak žádné letní románky u vás nemají šanci, zajímá vás pouze to, co je pevné a stabilní. I když, ruku na srdce, zájem a obdiv opačného pohlaví vám bude imponovat, zvláště když se bude jednat o komplimenty na to, jaké máte skvělé názory a jak se na vás lze spolehnout. Ale zůstane to pouze u obdivu, protože velmi dobře víte, s jakým partnerem vidíte perspektivní budoucnost!



Rak
Karta Dvě hole
ukazuje vaše odhodlání a energii pustit se do nové kapitoly vašeho života. To je velmi příznivá konstelace zvláště pro nezadané Raky! Konečně jste si ujasnili, co chcete a nechcete, takže vám při seznamování nebude chybět sebejistota, a váš nový protějšek bude hned od začátku vědět, na čem s vámi je. Jste naladěni činorodě a podnikavě, takže se rádi již na začátku známosti společně pustíte do velkých plánů, například cestovatelských. Co takhle podniknout spolu poznávací zájezd bez cestovní kanceláře na vlastní pěst, nebo třeba turistický přechod hor? Právě na takové společné akci se nejlépe poznáte a nejvíce sblížíte! A co zadaní Raci? I vám se ve vašem vztahu otevírá nové období! Konečně budete mít čas a energii společně podnikat zajímavé věci, dobrodružné zážitky a najdete si nové společné záliby, které vás sblíží. Bude to skvělý způsob, jak vrátit vašemu vztahu šťávu a jiskru, a jak se s partnerem, třeba i dlouholetým, ještě více a jiným způsobem navzájem poznat!

Lev
Karta Osm mincí
vám v lásce věští příznivý vývoj, ale budete se muset trošku snažit a zapracovat na tom, zázraky teď na programu dne bohužel nejsou. Ale to vůbec nevadí, budete si totiž užívat klidné letní dny ve společnosti vašeho milého protějšku, a naplníte je nejen společnou zábavou a odpočinkem, ale také prací na něčem, co je pro vás oba důležité – třeba na vylepšování vašeho bydlení. Pro nezadané Lvy platí, že pokud chcete upoutat pozornost vysněného protějšku, klíčem k úspěchu je nevzdávat se, ale ani se nevnucovat. Dejte zkrátka svému idolu najevo, že se na vás může kdykoliv spolehnout, opřít se o vás, že mu vždy rádi pomůžete a poskytnete podporu. To bude ta nejlepší přesvědčovací metoda, a dřív nebo později vaše tajná láska jistě zjistí, že máte kvality, které stojí za to! Při seznamování se vyplatí být trpěliví, počkat si, nevzdávat se, ale jít na to systematicky a s optimismem. Když budete pravidelně chodit mezi lidi nebo pozorně prohlížet seznamovací inzeráty, až dokud se neobjeví někdo, kdo vás zaujme, úspěch se dřív nebo později jistě dostaví!

Panna

Karta Deset holí
ukazuje, že se cítíte přetíženi a někdy máte pocit, že svoji situaci nezvládáte, že je na vás příliš náročná. Ať už se jedná o komplikovaný vztah, kde máte pocit chybějící podpory ze strany partnera, nebo jste již dlouho osamělí a pořád se neobjevuje ten pravý protějšek, budete to celé snášet o něco hůř než předtím, i když situace se nezměnila. Přece jen jste si od letního volna hodně slibovali, ale jaksi chybí druhá strana, která by vám s tím pomohla. Pokud jste zadaní, neváhejte partnerovi říct, v čem byste uvítali jeho pomoc. Možná jste sami na domácnost, na plánování dovolené, nebo na péči o vaše ratolesti, možná je zde nějaký jiný problém, od kterého by vás vaše láska mohla úspěšně osvobodit. Nebojte se ukázat protějšku, že nejste tak silní a plní nevyčerpatelné energie, jako se někdy snažíte být. Možná si ani neuvědomuje, v jakém stresu s pod tlakem ve skutečnosti jste! Nezadané Panny by si měly přiznat, že jste už z neustálých seznamovacích pokusů vyčerpaní. Co takhle zkusit to jinak? Počkejte si pro změnu, až projeví iniciativu druhá strana!



Váhy
Karta Deset pohárů
vám věští nádherné a zamilované léto plné harmonie, souladu a příjemné atmosféry! Nejvíce si ho budete užívat, pokud již máte s vašim partnerem ratolesti, rodinný život a letní radovánky s dětmi vás budou bavit a stanou se pro vás báječným relaxem! Ale i když děti nemáte, bude vaše společné léto krásné a plné spokojenosti, štěstí a radosti. Budete si užívat, že máte na sebe navzájem konečně více času, a ve vztahu vám to bude nádherně klapat, všechny spory a neshody budou konečně zapomenuty, jako kdyby ani nikdy neexistovaly. Pro vaše okolí budete dokonalým párem nebo nádhernou rodinkou a všichni si budou vaši společnost užívat a vyhledávat ji. Není divu, protože z vás bude přímo vyzařovat dobrá nálada, nakažlivá pro každého kolem vás! Nezadané Váhy mají skvělé vyhlídky na seznámení s partnerem, který bude pro vás konečně ten pravý! Možná ho dokonce objevíte v kruhu svých přátel a zjistíte, že i když se znáte již dlouho, máte toho společného mnohem více, než jste si mysleli. Pocítíte příjemnou jistotu, že s tímto člověkem si umíte představit společný život, domov a rodinu!

Štír
Karta Páže mečů
ukazuje, že konečně objevíte nový přístup k lásce, se kterým se budete cítit mnohem šťastněji a spokojeněji. Chce to trochu odvahy uvědomit si, že věci nemusí vždy probíhat podle zavedených stereotypů, a najít odvahu něco na tom změnit. Pamatujte ovšem, že začít musíte v první řadě sami od sebe, nelze jen tak očekávat něco od vašeho partnera a tlačit na něj, ať přistoupí na novinky, které jsou mu proti srsti. Nejsnáze půjdou změny nezadaným Štírům, protože je pro vás jednoduché začít v nové známosti s čistým štítem a neopakovat už staré chyby, které jste okoukali třeba od vašich rodičů, prarodičů nebo jsou zkrátka ve společnosti tak nějak běžné. Bude to ovšem chtít trochu pevné vůle, vědět, co chcete, a dávat si pozor, ať dodržíte svá předsevzetí. Pro zadané Štíry platí, že nejlepší bude si s protějškem popovídat o tom, co nového vás láká a inspiruje, a že byste si rádi zorganizovali společné soužití jinak, než kam směrujete teď. Pokud vás skutečně miluje, jistě to pochopí, i když to možná bude chtít trochu trpělivosti!

Střelec

Karta Eso pohárů
patří mezi nejkrásnější karty lásky, takže se máte na co těšit! Bude to láska hluboká, stálá a opravdová, zkrátka dar z nebes, po jakém jste vždy toužili! Bude pro vás téměř neuvěřitelné, že vás takové štěstí potkalo, ale nebojte se, je to skutečné! Ať už to znamená nové krásné seznámení pro nezadané, nebo obnovení zamilovanosti a vyřešení partnerských sporů u zadaných Střelců, budete si užívat letní romantiku v láskyplné atmosféře a váš partner pro vás udělá, co vám bude na očích vidět. A vy pro něj samozřejmě taky, protože budete naladěni na stejnou vlnu a v dokonalém milostném souladu po všech stránkách! Láska vám přinese hluboké vnitřní naplnění, a téměř až nebudete chápat, jak jste mohli hledat štěstí někde jinde, když právě toto je v životě nejdůležitější ze všeho. Jen pozor, ať ve svém štěstí nezanedbáte ostatní oblasti života, ať už práci, nebo svoji rodinu a přátele! Láska totiž není ta jediná věc na světě, i když jste zamilovaní až po uši!

Kozoroh
Karta Poslední soud
vám slibuje rozuzlení a vyřešení partnerských záležitostí, které vás již delší dobu trápily. Ať už jsou neshody mezi vámi jakékoliv, nebo vás naopak trápí osamělost a problém najít toho pravého nebo pravou, teď se vám konečně povede přijít věcem na kloub a pochopit skryté souvislosti, o kterých jste doposud nevěděli. Bude to příznivý zásah osudu, a právě teď přichází ta správná doba, kdy uzrál čas. Takže se netrapte s tím, jestli se některé věci nemohly stát dřív, odpověď zní, že nemohly, a někde mezi nebem a zemí se ukrývá důvod, proč! Důležité je, že díky událostem nadcházejících týdnů pocítíte úlevu a osvobození od negativních energií a napětí ve vašem milostném životě. Vyřešení konfliktů a nesouladu v lásce bude snadné díky tomu, že se do toho všeho zapojí nějaké události zvenčí. Až to vám pomůže vidět věci s nadhledem. Otevírají se vám nové možnosti – pokud jste po rozchodu, je čas vyrovnat se se zklamáním a začít znovu věřit lásce. A pokud jste se v partnerských neshodách pořád točili v kruzích, teď se spolu konečně posunete kupředu!

Vodnář
Karta Tři hole
ukazuje, že jste se konečně vyrovnali s minulými zážitky a zkušenostmi, s tím co vás v lásce bolelo a co vás zklamalo. Už vás to víc nebude brzdit na cestě za pravou láskou a partnerským štěstím, protože se pomalu ale jistě učíte dívat optimisticky do budoucnosti, orientovat se na to, co bude a může být, a neřešit minulost. Váš optimismus, energie a činorodost bude přitahovat opačné pohlaví, ale do milostných vztahů se nebudete vrhat po hlavě, ale raději zvolíte pomalejší a rozvážné tempo, které vám nakonec přinese mnohem více toho hezkého. Nebojíte se ukázat protějšku své sebevědomí a bude vidět, že si věříte. S tímto přístupem se vám snadno povede sdělit vaší lásce nebo nové známosti, co je pro vás skutečně důležité, jak byste si představovali společný život, a taky to, že máte i svůj vlastní život a záliby, kterých se nevzdáte ani kvůli té největší lásce na světě. A to je správně! S vaším vyrovnaným, ale aktivním přístupem se vám povede vytvořit krásný, konstruktivní vztah plný vzájemného respektu a spolupráce.

Ryby
Karta Ďábel
vám přináší velké varování před pokušením, ať už má jakoukoliv podobu! Zakázané ovoce chutná nejlépe, takže vás bude lákat opravdu žhavé letní dobrodružství, které ovšem bude mít takovou spoustu rizik, že byste se do něj raději neměli pouštět! Pokud jste zadaní, je tato karta jasnou výzvou, ať si odpustíte myšlenky na jiné příslušníky opačného pohlaví! Obvykle byste na nevěru ani nepomysleli, ale objeví se někdo, kdo na vás bude působit opravdu výjimečnou přitažlivostí, až si řeknete, že by to stálo za ten hřích. Omyl, nestálo, a přivodili byste si akorát spoustu zbytečných a možná i docela vážných problémů – oprávněný hněv vašeho zákonitého protějšku je jen jeden z nich! Ale i nezadaní by si měli dávat pozor na letní románky na jednu noc, bude to lákavé, ale nikdy nevíte, co se z vaší náhodné známosti vyklube, a karty naznačují, že byste toho zřejmě litovali. Problémů může být hodně, například i ty zdravotní! Tak zkuste udržet vášeň na uzdě, bude to lepší!

Autor článku

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.